Dodaj do ulubionych

praca w skok arka

31.01.11, 12:57
Witam
Czy odezwali się dziś do którejś z Pań, po pierwszej rozmowie kwalifikacyjnej? Mieli telefonować dziś i powiadomić o drugim etapie rozmów. U mnie cisza...
Obserwuj wątek
    • histigen Re: praca w skok arka 31.01.11, 17:38
      Witam serdecznie, czy mogę zapytać na jakie stanowisko pani aplikuje? Do mnie dopiero teraz się odezwali, choć już dawno składałam dokumenty, jednak po tym co teraz czytam na forum gazety wyborczej raczej nie chce mi się tam iść... chociaż to raczej stare posty, może się już zmieniło na lepsze? A może pani ma jakieś informacje co do warunków pracy i wynagrodzeń? Pozdrawiam
      • Gość: do hostigen Re: praca w skok arka IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.11, 17:47
        Widzę że jesteś optymistą, "zmieniło na lepsze".Pamiętaj jedno dobra praca nigdy nie wypływa na światło dzienne!-!.
      • Gość: howareyou25 Re: praca w skok arka IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.11, 17:50
        Aplikuje na stanowisko "doradca klienta. Na pierwszej rozmowie byłam w czwartek, zadzwonili dziś o 16.00 i zaprosili mnie na kolejną rozmowę w środę... Też czytałam te wszystkie wypowiedzi i się przeraziłam, ale pójdę, sprawdzę na własnej skórze co proponują, jakie są wymagania itd. A Pani o jakie stanowisko się ubiega? Pozdrawiam
        • histigen Re: praca w skok arka 31.01.11, 18:21
          Witam ponownie, ja do działu księgowości, ale jak poczytałam to: www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=1282499&strona=1 to mi oczy wyszły na wierzch! Trochę już szukam pracy, ale chyba nie jestem aż tak bardzo zdesperowana...
    • Gość: aga Re: praca w skok arka IP: 212.87.240.* 31.01.11, 17:58
      Ech szkoda gadać tam regularnie co miesiąc jest rekrutacja, dziwne bo byłam już u nich na 3 rozmowach na to samo stanowisko, zresztą warto poczytać opinię na temat pracy w skok arka. Rozumie poszukujących pracy, też szukałam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka