gibonxx 13.02.11, 13:59 wasze opinie na temat tej placowki robil ktos z was tam badania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda M. Re: Medyk centrum laboratorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 14:25 Ja robiłam. Polecam. Szybko, sprawnie, bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
dropsar Re: Medyk centrum laboratorium 14.02.11, 16:28 Myślę, że również mogę polecić, wyniki wyszły mi dobre, a fakt, że jeszcze żyję, potwierdza ich wiarygodność :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZZZ Re: Medyk centrum laboratorium IP: *.rev.masterkom.pl 14.02.11, 19:40 NIE POLECAM ROBIĄ U FRYDY NIE MAJĄ SWOJEGO LABORATORIUM, NAJLEPIEJ W SZPITALU NA MICKIEWICZA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: Medyk centrum laboratorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 20:04 Centrum zdecydowanie wygląda lepiej niż gdy było na Wolności 22. Wreszcie nie ma tłoku i są normalne warunki. Nie wiem jak laboratorium-mnie tylko przeszkadza pani w rejestracji, która wygląda i zachowuje się jakby była tam za karę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Medyk centrum laboratorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 22:18 No to co że u Frydy? U Frydy robią nie gorzej niż na Mickiewicza :). A może i lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Medyk centrum laboratorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 14:11 laboratoriow diagnostyki bym nie polecal fryda jest ok ewentualnie slaskie laboratoria analityczne na ak 2 Odpowiedz Link Zgłoś