itison 14.02.11, 09:02 W dość nietypowy sposób Kibice Rakowa postanowili uczcić Walentynki i dla swoich wybranek przygotowali specjalną niespodziankę... www.youtube.com/watch?v=kx7HwCRYbRw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: widzewiak Re: Kibice na walentynki... IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.11, 09:15 ale żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobro Re: Kibice na walentynki... IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.11, 18:36 Ty jesteś żenadą ŻYDKU!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cz-wa Re: Kibice na walentynki... IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.11, 21:05 nie ma co odpisywać i się spinać... żenadę to oni odwalili jak kolesia swojego zostawili i biedny zakrztusił się krwią... TYLKO RAKÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B98 Kibice honoru zostawili ziomka w polu!!!!!!! IP: *.net.stream.pl 17.02.11, 18:23 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Kibice na walentynki... IP: *.net.stream.pl 14.02.11, 09:28 jazdaaaaaa koniec ze smieszny stereotypami Tylko Raków RKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hak Re: Kibice na walentynki... IP: 193.138.241.* 14.02.11, 09:28 Panowie nie zwracać uwagi na marnego trola. Kolejna fajna inicjatywa kibiców Rakowa. Dziewuchy na pewno zadowolone :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zet Re: Kibice na walentynki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.11, 09:33 Fajna inicjatywa, coś na styl ubiegłorocznych reklam Pumy (kibice Tottenhamu i Fiorentiny) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Kibice na walentynki... IP: *.net.stream.pl 14.02.11, 09:36 Klasa :) jak zawsze wysoki poziom :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belli Re: Kibice na walentynki... IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.11, 09:49 Najlepsi kibice z najlepszymi pomysłami promowania swojego Klubu regionie. Aż dziwne jest, że sponsorów brak... Brawo chłopaki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biała Re: Kibice na walentynki... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.02.11, 10:18 Bardzo fajny pomysł, jednak widać że i kibice mają uczucia!, teraz żałuję że mój Rafałek nie jest kibicem :). Brawo za pomysł, odwagę i wykonanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: Kibice na walentynki... IP: *.wroclaw.vectranet.pl 14.02.11, 15:10 Jestem naprawdę pod wrażeniem! Co prawda nie jestem stałą bywalczynią na meczach Rakowa ale jestem dumna z tych chłopaków. Nie mam już wątpliwości, że wszystkie te niepochlebne opinie pod adresem kibiców Rakowa to są oszczerstwa wyssane z palca.. Dziękuje chłopaki za piosenkę i dzięki Wam, na pewno w kolejnej rundzie pojawię się na stadionie nie raz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ctr Re: Kibice na walentynki... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.02.11, 10:14 hehehe brawo. trafione w 100 % :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walnetynka Re: Kibice na walentynki... IP: 193.138.241.* 14.02.11, 10:23 Fantastyczny prezent dla nas. Widać, że chłopaki się na prawdę starają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziulek Re: Kibice na walentynki... IP: *.54.175.205.tvksmp.pl 14.02.11, 10:25 A ja chciałabym się zrewanżować mojemu facetowi za tą piosenkę.Napisałam dla nie go wiersz : "Kochany Kibicku" Chciałabym być boiskiem,którym się tak zachwycasz Drużyną piłkarską,którą tak kochasz Sportem,który cię tak podnieca Dobrym piłkarzem,żebyś był ze mnie dumny Wydarzeniem sportowym,na które z ustęsknieniem czekasz Relacją live,którą z takim zacięciem przeprowadzasz Chciałabym być dla Ciebie wszystkim co kochasz,lubisz I spędza ci to sen z powiek :* Jeśli chodzi o wykonanie i piosenkę to brawo za pomysł.Może choć trochę opinia publiczna zmieni o nas kibicach zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Re: Kibice na walentynki... IP: *.54.174.45.tvksmp.pl 14.02.11, 10:20 Chyba dziś nie usnę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Kibice na walentynki... IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.11, 10:22 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Kibice na walentynki... IP: *.54.173.31.tvksmp.pl 14.02.11, 11:59 Piękna inicjatywa kibiców Rakowa , widać że się potrafią doskonale bawić i wiedzą jak zrobić oryginalną niespodziankę swoim ukochanym. BRAWO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B-boy Re: Kibice na walentynki... IP: *.51.57.208.tvksmp.pl 14.02.11, 12:03 Szkoda ze mnie nie było z Wami. KOzak wykonanie:)Chyba wszystkie dziewice dziś będą szalały z radości po obejrzeniu tego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulek Re: Kibice na walentynki... IP: *.2.11.66.tvksmp.pl 14.02.11, 12:15 bardzo dobry pomysł podoba mi się chociaż za specjalnie nie przepadam za tym świętem. Północ 100% Raków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Częstochowianin Re: Kibice na walentynki... IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.11, 12:15 I o to chodzi :) TYLKO RAKÓW! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laikk Re: Kibice na walentynki... IP: 193.138.241.* 14.02.11, 12:28 Dobre dobre. Tak trzymać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rakow Fighter Re: Kibice na walentynki... IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.11, 12:39 Kochamy Nasze Kobiety, Kochamy RAKÓW !!! Po wieki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Kibice na walentynki... IP: *.xdsl.centertel.pl 14.02.11, 13:12 Powiem Wam szczerze ze coraz mneij zaczynam wierzyc mediom ze kibice sa zli. Z samych incjatyw kibiców Rakowa widze ze to sa normalni ludzie ktorzy umkia dobrze sie bawic i innym dostarczac przyjemnych chwil:) Bardzo fajna inicjatywa i bardzo fajne wykonanie:) Zaluje ze moj chlopak nie jest kibicem i nie spiewal tam:( Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Częstochowianin Re: Kibice na walentynki... IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.11, 13:19 Jeszcze to wytłumacz tym wszystkim zacofanym i zakompleksionym. Usłyszeli że kiedyś coś i ani rusz nie wytłumaczysz im że jest inaczej! Pozdrawiam. Raków Częstochowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Kibice na walentynki... IP: *.internetia.net.pl 15.02.11, 15:29 Oczywiście, że nie jest tak źle jak piszą w prasie czy wmawiają w telewizji, ale też nie przesadzajmy ze słodzeniem w drugą stronę. Zmiana stereotypu to droga długa i trzeba być konsekwentnym we wszystkich aspektach życia kibicowskiego, ale i tego codziennego, które wystawia świadectwo o nas jako ludziach, ale także rzutuje na opinię o kibicach. Powtarzam, we wszystkich aspektach. Poza stadionem i na stadionem. Skupiać się na "pozytywnym" dopingu dla swojej drużyny nie tylko gdy nie ma kibiców gości, ale także gdy gramy z "kosą". Mniej agresji na ulicy, szanowanie języka polskiego i cudzego mienia, stosunek do innych klubów, trochę pokory. Stadion nie jest miejscem na polityczne i ideologiczne manifestacje nawet gdy są one słuszne (nie mam na myśli tutaj oprawy w formie uczczenia świąt państwowych). Tylko takie kompleksowe działania mogą dać efekt. Ale na razie cieszmy się z tych zmian, które już się udało wcielić w życie i 6 marca licznie stawmy się na stadionie by dopingować najambitniejszą drużynę w lidze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czoku Re: Kibice na walentynki... IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.11, 13:12 Drogie Walentynki, Najlepszego od kibiców RKS :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Kibice na walentynki... IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.11, 15:01 Nie chodzę na Raków, wiem tyle co z gazet. Po ostatnich opisanych akcjach widzę, żę dzieje się tam dobrze. I to co piszą media o tych ludziach to wydaje się wyssane z palca. Może od nowego sezony wybiorę się na mecze, zobaczymy jak to jest naprawdę :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Kibice na walentynki... IP: 217.153.246.* 14.02.11, 15:09 Zajeb**te... lepsze od kartek,róż itd... Kibice Rakowa to naprawdę fajne chłopaki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reni Re: Kibice na walentynki... IP: *.netcominternet.pl 14.02.11, 16:21 Super ,mi sie podoba ,brawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon77 Re: Kibice na walentynki... IP: *.54.171.56.tvksmp.pl 14.02.11, 16:40 Dziewczyny.....to dla WAS:-* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOC Re: Kibice na walentynki... IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.11, 17:06 a teraz wszyscy na Racovia Beer Night Promo w Klubie Zero- ul.Niepodległości 11 18.02.2011r. godz. 19.00 sporo dobrej muzyki, może i ten występ będzie... :) www.rakow.com.pl/archives/885 Odpowiedz Link Zgłoś
kmicic.full Re: Kibice na walentynki... 14.02.11, 21:11 Będzie świetna zabawa i nowe gatunki naszego regionalnego piwa : rakow.nazwa.pl/start/index.php?option=com_content&task=view&id=158&Itemid=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosa Re: Kibice na walentynki... IP: *.tbs-net.rekin.net 14.02.11, 18:15 a ja mam pytanie, czy wszyscy Ci wspaniali chłopcy mają już swoje Walentynki? Bo szczególnie eden z nich wpadł mi w oko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adsl Re: Kibice na walentynki... IP: *.54.171.56.tvksmp.pl 14.02.11, 18:22 Przyjdż w piątek do Klubu ZERO na Racovia BEER Promo Night;-) to sie przekonasz Nikogo z tej ekipy tam nie zabraknie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Kibice na walentynki... IP: *.54.171.13.tvksmp.pl 14.02.11, 21:07 Znam kilku i nie wszyscy mają swoje połówki. Mam nadzieję, że nie chodzi Ci o tego samego co mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Kibice na walentynki... IP: *.centertel.pl 14.02.11, 21:26 Chłopaki rewelacja!!! Widać że co nie którzy naprawdę śpiewali od serca :) Ciekawe Aniu o kogo Tobie chodzi:) No nic wpadniemy w piątek do Clubu Zero to się przekonamy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asaf Re: Kibice na walentynki... IP: 193.138.241.* 14.02.11, 23:44 Hehe naprawdę coś fajnego,... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosa Re: Kibice na walentynki... IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.11, 06:42 heh, wygląda na to, że nie tylko mnie zauroczyli śpiewający kibice i jest nas więcej:) pozostaje tylko mieć nadzieje, że każda wybrała sobie inny "obiekt":))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Kibice na walentynki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.11, 12:22 Tak na marginesie niestety nie wszyscy będą w Klubie Zero 18.02.2011, ale na Limanowskiego w rundzie wiosennej na pewno się pojawią. Więc Wszystkie Dziewczyny i oczywiście nie tylko, Zapraszamy na mecze Rakowa, atrakcji jak zawsze nie zabraknie. Do zobaczenia !!! AVE RAKÓW !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Kibice na walentynki... IP: *.rev.masterkom.pl 15.02.11, 19:18 demotywatory.pl/2666399/Takich-tematow-Wam-nie-trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdsf Re: Kibice na walentynki... IP: 212.87.229.* 15.02.11, 19:35 fsdfdsxvvcx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ctr Re: Kibice na walentynki... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.02.11, 22:40 Przed chwilą to poleciało w radiu zet;) www.facebook.com/radiozet/posts/200263489985059 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Włókniarza Ok ok ok IP: *.rev.masterkom.pl 17.02.11, 15:40 Choć jestem kibicem Włókniarza to muszę przyznać że fajny pomysł Tymbardziej że po wpisach na forum naprawde podobało się kobietom Pozdrawiam wszystkich normalnych kibiców z Częstochowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapitan żenada Żenua IP: *.net.stream.pl 17.02.11, 16:32 Mega żenada szczególnie Ci na początku z wypiętymi klateczkami, pospinani i z browarkami :) Mafia i Gangsta w jednym :P hehehe Jaki klub tacy kibice ! Poruszę jeszcze kwestię sponsorowania klubów częstochowskich przez Urząd Miasta bo widzę, że kibice Rakowa nie mogą pojąć pewnych spraw. 1. AZS Częstochowa 5 miejsce w PL w ostatnim sezonie, ciągle w czołówce ligi 2. Włókniarz Częstochowa 7 klub w PL, w najwyższej klasie rozgrywek 3. Raków Częstochowa 2 liga Polska ( odpowiednik dawnej 3 ligi !!!!!!!!!) I kibice Rakowa chcą rozdziału po równo kasy lub nawet żeby dostał więcej niż AZS I CKM Śmieszni jesteście !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
desa455 Re: Żenua 17.02.11, 17:11 I po co robisz kolejną prowokację biało-zielony... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Żenua IP: *.rev.masterkom.pl 17.02.11, 18:21 > I po co robisz kolejną prowokację biało-zielony... ;) dowartościował się, ma oczywiście do tego prawo dlaczego nie kibicuję biało-zielonym tak jak to miało miejsce w latach80/90?? nie chcę utożsamiać się z najemnikami"zawodnikami" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cz-wa Re: Żenua IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.11, 18:18 boli pupa co? haha. TYLKO RAKÓW! Odpowiedz Link Zgłoś
kmicic.full Re: Żenua 17.02.11, 20:01 Takim sflustrowanym nieudacznikom jak ty, pozostało napinanie klateczek w internecie poprzez stukanie w klawisze. Normalnym kibicom i sympatykom częstochowskiego sportu życzę dobrej zabawy podczas KOLEJNYCH akcji organizowanych przez kibiców Rakowa .Najbliższa okazja : RACOVIA BEER NIGHT PROMO -Klub Zero ul.Niepodległości 11 piątek godz.19:00 .Przyjdź obal razem z nami stereotyp "niedobrego chuligana" . Muzyka ,naturalne piwo , sport, patriotyzm lokalny - to będzie jutro współgrać. Odpowiedz Link Zgłoś