Dodaj do ulubionych

Kibice na walentynki...

14.02.11, 09:02
W dość nietypowy sposób Kibice Rakowa postanowili uczcić Walentynki i dla swoich wybranek przygotowali specjalną niespodziankę...

www.youtube.com/watch?v=kx7HwCRYbRw
Obserwuj wątek
    • Gość: widzewiak Re: Kibice na walentynki... IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.11, 09:15
      ale żenada
      • Gość: Dobro Re: Kibice na walentynki... IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.11, 18:36
        Ty jesteś żenadą ŻYDKU!!!!
        • Gość: Cz-wa Re: Kibice na walentynki... IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.11, 21:05
          nie ma co odpisywać i się spinać...
          żenadę to oni odwalili jak kolesia swojego zostawili i biedny zakrztusił się krwią...
          TYLKO RAKÓW.
      • Gość: B98 Kibice honoru zostawili ziomka w polu!!!!!!! IP: *.net.stream.pl 17.02.11, 18:23
        j.w.
    • Gość: abc Re: Kibice na walentynki... IP: *.net.stream.pl 14.02.11, 09:28
      jazdaaaaaa koniec ze smieszny stereotypami Tylko Raków RKS!!!
    • Gość: Hak Re: Kibice na walentynki... IP: 193.138.241.* 14.02.11, 09:28
      Panowie nie zwracać uwagi na marnego trola. Kolejna fajna inicjatywa kibiców Rakowa. Dziewuchy na pewno zadowolone :).
    • Gość: Zet Re: Kibice na walentynki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.11, 09:33
      Fajna inicjatywa, coś na styl ubiegłorocznych reklam Pumy (kibice Tottenhamu i Fiorentiny)

Pzdr.
    • Gość: A Re: Kibice na walentynki... IP: *.net.stream.pl 14.02.11, 09:36
      Klasa :) jak zawsze wysoki poziom :)
    • Gość: Belli Re: Kibice na walentynki... IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.11, 09:49
      Najlepsi kibice z najlepszymi pomysłami promowania swojego Klubu regionie. Aż dziwne jest, że sponsorów brak... Brawo chłopaki !
      • Gość: Biała Re: Kibice na walentynki... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.02.11, 10:18
        Bardzo fajny pomysł, jednak widać że i kibice mają uczucia!, teraz żałuję że mój Rafałek nie jest kibicem :). Brawo za pomysł, odwagę i wykonanie.
      • Gość: Weronika Re: Kibice na walentynki... IP: *.wroclaw.vectranet.pl 14.02.11, 15:10
        Jestem naprawdę pod wrażeniem! Co prawda nie jestem stałą bywalczynią na meczach Rakowa ale jestem dumna z tych chłopaków. Nie mam już wątpliwości, że wszystkie te niepochlebne opinie pod adresem kibiców Rakowa to są oszczerstwa wyssane z palca.. Dziękuje chłopaki za piosenkę i dzięki Wam, na pewno w kolejnej rundzie pojawię się na stadionie nie raz :)
    • Gość: ctr Re: Kibice na walentynki... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.02.11, 10:14
      hehehe brawo. trafione w 100 % :)
      • Gość: walnetynka Re: Kibice na walentynki... IP: 193.138.241.* 14.02.11, 10:23
        Fantastyczny prezent dla nas. Widać, że chłopaki się na prawdę starają.
      • Gość: madziulek Re: Kibice na walentynki... IP: *.54.175.205.tvksmp.pl 14.02.11, 10:25
        A ja chciałabym się zrewanżować mojemu facetowi za tą piosenkę.Napisałam dla nie go wiersz :
        "Kochany Kibicku"
        Chciałabym być boiskiem,którym się tak zachwycasz
        Drużyną piłkarską,którą tak kochasz
        Sportem,który cię tak podnieca
        Dobrym piłkarzem,żebyś był ze mnie dumny
        Wydarzeniem sportowym,na które z ustęsknieniem czekasz
        Relacją live,którą z takim zacięciem przeprowadzasz
        Chciałabym być dla Ciebie wszystkim co kochasz,lubisz
        I spędza ci to sen z powiek :*
        Jeśli chodzi o wykonanie i piosenkę to brawo za pomysł.Może choć trochę opinia publiczna zmieni o nas kibicach zdanie.
    • Gość: Ilona Re: Kibice na walentynki... IP: *.54.174.45.tvksmp.pl 14.02.11, 10:20
      Chyba dziś nie usnę..
    • Gość: abc Re: Kibice na walentynki... IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.11, 10:22
      :)
      • Gość: Gosia Re: Kibice na walentynki... IP: *.54.173.31.tvksmp.pl 14.02.11, 11:59
        Piękna inicjatywa kibiców Rakowa , widać że się potrafią doskonale bawić i wiedzą jak zrobić oryginalną niespodziankę swoim ukochanym. BRAWO
    • Gość: B-boy Re: Kibice na walentynki... IP: *.51.57.208.tvksmp.pl 14.02.11, 12:03
      Szkoda ze mnie nie było z Wami. KOzak wykonanie:)Chyba wszystkie dziewice dziś będą szalały z radości po obejrzeniu tego....
    • Gość: Kulek Re: Kibice na walentynki... IP: *.2.11.66.tvksmp.pl 14.02.11, 12:15
      bardzo dobry pomysł podoba mi się chociaż za specjalnie nie przepadam za tym świętem.

Północ 100% Raków
    • Gość: Częstochowianin Re: Kibice na walentynki... IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.11, 12:15
      I o to chodzi :)
      TYLKO RAKÓW!
      • Gość: laikk Re: Kibice na walentynki... IP: 193.138.241.* 14.02.11, 12:28
        Dobre dobre. Tak trzymać :)
    • Gość: Rakow Fighter Re: Kibice na walentynki... IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.11, 12:39
      Kochamy Nasze Kobiety, Kochamy RAKÓW !!!
      Po wieki !!!
      • Gość: Iza Re: Kibice na walentynki... IP: *.xdsl.centertel.pl 14.02.11, 13:12
        Powiem Wam szczerze ze coraz mneij zaczynam wierzyc mediom ze kibice sa zli. Z samych incjatyw kibiców Rakowa widze ze to sa normalni ludzie ktorzy umkia dobrze sie bawic i innym dostarczac przyjemnych chwil:) Bardzo fajna inicjatywa i bardzo fajne wykonanie:) Zaluje ze moj chlopak nie jest kibicem i nie spiewal tam:( Pozdrawiam.
        • Gość: Częstochowianin Re: Kibice na walentynki... IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.11, 13:19
          Jeszcze to wytłumacz tym wszystkim zacofanym i zakompleksionym.
          Usłyszeli że kiedyś coś i ani rusz nie wytłumaczysz im że jest inaczej!
          Pozdrawiam. Raków Częstochowa.
          • Gość: asd Re: Kibice na walentynki... IP: *.internetia.net.pl 15.02.11, 15:29
            Oczywiście, że nie jest tak źle jak piszą w prasie czy wmawiają w telewizji, ale też nie przesadzajmy ze słodzeniem w drugą stronę. Zmiana stereotypu to droga długa i trzeba być konsekwentnym we wszystkich aspektach życia kibicowskiego, ale i tego codziennego, które wystawia świadectwo o nas jako ludziach, ale także rzutuje na opinię o kibicach. Powtarzam, we wszystkich aspektach. Poza stadionem i na stadionem. Skupiać się na "pozytywnym" dopingu dla swojej drużyny nie tylko gdy nie ma kibiców gości, ale także gdy gramy z "kosą".
            Mniej agresji na ulicy, szanowanie języka polskiego i cudzego mienia, stosunek do innych klubów, trochę pokory. Stadion nie jest miejscem na polityczne i ideologiczne manifestacje nawet gdy są one słuszne (nie mam na myśli tutaj oprawy w formie uczczenia świąt państwowych). Tylko takie kompleksowe działania mogą dać efekt.
            Ale na razie cieszmy się z tych zmian, które już się udało wcielić w życie i 6 marca licznie stawmy się na stadionie by dopingować najambitniejszą drużynę w lidze ;)
    • Gość: Czoku Re: Kibice na walentynki... IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.11, 13:12
      Drogie Walentynki, Najlepszego od kibiców RKS :D
    • Gość: Marek Re: Kibice na walentynki... IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.11, 15:01
      Nie chodzę na Raków, wiem tyle co z gazet. Po ostatnich opisanych akcjach widzę, żę dzieje się tam dobrze. I to co piszą media o tych ludziach to wydaje się wyssane z palca. Może od nowego sezony wybiorę się na mecze, zobaczymy jak to jest naprawdę :)
      Pozdrawiam
    • Gość: Paula Re: Kibice na walentynki... IP: 217.153.246.* 14.02.11, 15:09
      Zajeb**te... lepsze od kartek,róż itd... Kibice Rakowa to naprawdę fajne chłopaki:)
      • Gość: reni Re: Kibice na walentynki... IP: *.netcominternet.pl 14.02.11, 16:21
        Super ,mi sie podoba ,brawo!!!
        • Gość: Bizon77 Re: Kibice na walentynki... IP: *.54.171.56.tvksmp.pl 14.02.11, 16:40
          Dziewczyny.....to dla WAS:-*
          • Gość: TOC Re: Kibice na walentynki... IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.11, 17:06
            a teraz wszyscy na Racovia Beer Night Promo w Klubie Zero- ul.Niepodległości 11 18.02.2011r. godz. 19.00 sporo dobrej muzyki, może i ten występ będzie... :)

www.rakow.com.pl/archives/885
            • kmicic.full Re: Kibice na walentynki... 14.02.11, 21:11
              Będzie świetna zabawa i nowe gatunki naszego regionalnego piwa :
              rakow.nazwa.pl/start/index.php?option=com_content&task=view&id=158&Itemid=1
    • Gość: rosa Re: Kibice na walentynki... IP: *.tbs-net.rekin.net 14.02.11, 18:15
      a ja mam pytanie, czy wszyscy Ci wspaniali chłopcy mają już swoje Walentynki? Bo szczególnie eden z nich wpadł mi w oko:)
      • Gość: adsl Re: Kibice na walentynki... IP: *.54.171.56.tvksmp.pl 14.02.11, 18:22
        Przyjdż w piątek do Klubu ZERO na Racovia BEER Promo Night;-) to sie przekonasz

Nikogo z tej ekipy tam nie zabraknie;-)
      • Gość: Ania Re: Kibice na walentynki... IP: *.54.171.13.tvksmp.pl 14.02.11, 21:07
        Znam kilku i nie wszyscy mają swoje połówki. Mam nadzieję, że nie chodzi Ci o tego samego co mnie:)
        • Gość: Maria Re: Kibice na walentynki... IP: *.centertel.pl 14.02.11, 21:26
          Chłopaki rewelacja!!! Widać że co nie którzy naprawdę śpiewali od serca :) Ciekawe Aniu o kogo Tobie chodzi:) No nic wpadniemy w piątek do Clubu Zero to się przekonamy:))
          • Gość: asaf Re: Kibice na walentynki... IP: 193.138.241.* 14.02.11, 23:44
            Hehe naprawdę coś fajnego,...
          • Gość: rosa Re: Kibice na walentynki... IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.11, 06:42
            heh, wygląda na to, że nie tylko mnie zauroczyli śpiewający kibice i jest nas więcej:) pozostaje tylko mieć nadzieje, że każda wybrała sobie inny "obiekt":)))
            • Gość: Kibic Re: Kibice na walentynki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.11, 12:22
              Tak na marginesie niestety nie wszyscy będą w Klubie Zero 18.02.2011, ale na Limanowskiego w rundzie wiosennej na pewno się pojawią. Więc Wszystkie Dziewczyny i oczywiście nie tylko, Zapraszamy na mecze Rakowa, atrakcji jak zawsze nie zabraknie. Do zobaczenia !!! AVE RAKÓW !!!
              • Gość: . Re: Kibice na walentynki... IP: *.rev.masterkom.pl 15.02.11, 19:18
                demotywatory.pl/2666399/Takich-tematow-Wam-nie-trzeba
    • Gość: fdsf Re: Kibice na walentynki... IP: 212.87.229.* 15.02.11, 19:35
      fsdfdsxvvcx
    • Gość: ctr Re: Kibice na walentynki... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.02.11, 22:40
      Przed chwilą to poleciało w radiu zet;)

www.facebook.com/radiozet/posts/200263489985059
    • Gość: kibic Włókniarza Ok ok ok IP: *.rev.masterkom.pl 17.02.11, 15:40
      Choć jestem kibicem Włókniarza to muszę przyznać że fajny pomysł Tymbardziej że po wpisach na forum naprawde podobało się kobietom Pozdrawiam wszystkich normalnych kibiców z Częstochowy
      • Gość: kapitan żenada Żenua IP: *.net.stream.pl 17.02.11, 16:32
        Mega żenada szczególnie Ci na początku z wypiętymi klateczkami, pospinani i z browarkami :) Mafia i Gangsta w jednym :P hehehe

Jaki klub tacy kibice !

Poruszę jeszcze kwestię sponsorowania klubów częstochowskich przez Urząd Miasta bo widzę, że kibice Rakowa nie mogą pojąć pewnych spraw.
        1. AZS Częstochowa 5 miejsce w PL w ostatnim sezonie, ciągle w czołówce ligi
        2. Włókniarz Częstochowa 7 klub w PL, w najwyższej klasie rozgrywek
        3. Raków Częstochowa 2 liga Polska ( odpowiednik dawnej 3 ligi !!!!!!!!!)

I kibice Rakowa chcą rozdziału po równo kasy lub nawet żeby dostał więcej niż AZS I CKM

Śmieszni jesteście !!!!
        • desa455 Re: Żenua 17.02.11, 17:11
          I po co robisz kolejną prowokację biało-zielony... ;)
          • Gość: . Re: Żenua IP: *.rev.masterkom.pl 17.02.11, 18:21
            > I po co robisz kolejną prowokację biało-zielony... ;)

dowartościował się, ma oczywiście do tego prawo
            dlaczego nie kibicuję biało-zielonym tak jak to miało miejsce w latach80/90??
            nie chcę utożsamiać się z najemnikami"zawodnikami"
        • Gość: Cz-wa Re: Żenua IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.11, 18:18
          boli pupa co? haha.
          TYLKO RAKÓW!
        • kmicic.full Re: Żenua 17.02.11, 20:01
          Takim sflustrowanym nieudacznikom jak ty, pozostało napinanie klateczek w internecie poprzez stukanie w klawisze. Normalnym kibicom i sympatykom częstochowskiego sportu życzę dobrej zabawy podczas KOLEJNYCH akcji organizowanych przez kibiców Rakowa .Najbliższa okazja : RACOVIA BEER NIGHT PROMO -Klub Zero ul.Niepodległości 11 piątek godz.19:00 .Przyjdź obal razem z nami stereotyp "niedobrego chuligana" . Muzyka ,naturalne piwo , sport, patriotyzm lokalny - to będzie jutro współgrać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka