23.05.11, 09:46
Witam,
Mam pytanko szukam jakiegos zegarka na prezent na 50 urodziny, może ktoś wie gdzie kupię coś takiego - chodzi mi o sklep gdzie będzie obsluga która mi doradzi a nie wciśnie coś na sile.
Gdzie się kupuje w naszym mieście zegarki.Zegarek do ok 5000,-
Poradźcie coś !
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Zegarki IP: *.net.stream.pl 23.05.11, 10:42
      Podjedz sobie do sklepu chyba Al. NMP 3 między lukasam a Apteką przy przystanku gość jest jeden taki z pociągłą twarzą który ma ogromne pojęcie o zegarkach, też na Wolnośći koło dworca jest Rybicki też można tam popytać i w Sece na dole (ta sama firma co w AL. NMP3 ) Rolexa za 100 tysi i więcej też tu kupisz :) A swoją drogą fajny prezent na 50 urodziny :)
      • kotno Re: Zegarki 23.05.11, 11:21
        Dzięki za info.
        A w galerii w którym sklepie mi najlepiej doradzą , bo raczej nie mam czasu w ciągu dnia.
        Ale postaram się w Aleje podjechać.
        • Gość: Donio Re: Zegarki IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.11, 21:11
          W galerii jest jeden sklep z logo Tag Heuer na górnym piętrze.
          Dosyć dobry wybór, ceny jak wszędzie niezbyt niskie.
          Ale obsługa raczej niekompetentna. Z resztą jak mogłaby być skoro co tydzień widać w sklepie jakiegoś nowego sprzedawcę.
      • Gość: Romper Stomper Re: Zegarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.11, 14:07
        W jednym z w/w sklepów zostaniesz potraktowany jak najgorszy śmieć. Kultura osobista pewnego pana znana jest już nawet poza granicami Częstochowy. Ale wielu pomimo takiego traktowania wraca i kupuje u niego ... Musisz się sam przekonać :)

Jak dla mnie w grę wchodzi tylko "szwajcar" , ale zastanowiłbym się czy osoba, która ma zostać obdarowana interesuje się/zna się na zegarkach, tzn. czy mając go na ręce jedyne co będzie wiedzieć to, to że jest od Ciebie i że kosztuje np. 5000zł. Nie mówię tu o studiowaniu historii firm, wszystkich modeli. Z drugiej strony, jak się nie zna, zawsze od tego modelu może rozpocząć swoją przygodę z lepszymi zegarkami.

Jak już wybierzesz to podrzuć link do modelu.

Pozdrawiam.
        • merkawa Re: Zegarki 01.06.11, 10:15
          czy mowisz Kolego o takim malym lysym karakanie ?
    • Gość: hvacrse Re: Zegarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.11, 11:38
      Seiko ale na allegro w sklepie internetowym bo bedzie pół taniej, do 2000 wyrwiesz coś meega, w galerii taki sam praktycznie 2x drozej.
      • kotno Re: Zegarki 23.05.11, 12:44
        Wole coś szwajcarskiego i raczej nie przez internet.
        • Gość: hvacrse Re: Zegarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.11, 13:25
          Np allegrowicz "garbusek" ma sklep inernetowy i ciagnie z hongkongu, ceny ma fajne, nie widze sensu płacenia 2000zł prowizji rybickim, ale jak chcesz to ich sponsoruj.

Isotne jest to, ze szwajcary sie podrabia a seiko nie, bo się to nie opłaca i są zbyt szczegółowo zrobione, w przeciwieństwie do "prostszych" ale i droższych często szwajcarów ;)

pozdrawiam
          • Gość: gość Re: Zegarki IP: *.net.stream.pl 23.05.11, 14:09
            Nie zgodzę się na Alledrogo jest kupe podróbek jak się kolega nie zna niech nie ryzykuje i nie wierz w garbate aniołki jak coś kosztuje w sklepie 5 tysi to za połowe ceny nie kupisz oryginalnego zegarka poczytaj na forach nie dawno kupowałem zegarek za około 2 tysie i szczęście że poczytałem dużo bo bym się ładnie przejechał na aleedrogo...
            • Gość: JERZYK Re: Zegarki IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.11, 20:42
              Bo jesteś , jak to sie ładnie mowi, ignorantem ;)
              • kotno Re: Zegarki 24.05.11, 20:13
                Allegro odpada bo nie chce podróbki.
                Bylem w Galeri Jurajskiej i w jednym sklepie sprzedawca doradzil mi jeden zegarek Frederique Constant limitowana wersja z okazji urodzin Chopina, fajny zegarek, fajne opakowanie.Co sądzicie o tym zegarku.
                Czy w galeri w którymś sklaepie z zegarkami jest ktoś kto zna się na rzeczy?
                Pozdrawiam
                • Gość: ;) Re: Zegarki IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.11, 20:30
                  A chcesz płacić za jakość i szczegółowe wykonanie zegarka, czy wykreowaną przez media marke i metraż jakiemuś sprzedawczykowi w galerii ?
                  • Gość: znafca Re: Zegarki IP: 67.159.44.* 24.05.11, 22:16
                    Rolą sprzedawcy jest wydymać kupującego, a to już od świadomości kupującego zależy, czy będzie czuł się po zakupach usatysfakcjonowany czy zdegustowany.
                    Teraz w większości sklepów oszukują kupującego, czy to na komputerze czy na innym badziewiu. Jeśli się ktoś nie zna to albo utopi pieniądz albo kupi śmieć.
    • Gość: kaska Re: Zegarki IP: *.w82-122.abo.wanadoo.fr 26.05.11, 20:33
      Wejdz przez Google
      zegarki szwajcarskie czestochowa -,masz wybor,adresy,rozne marki szwajcarskich zegarkow,bedzie certyfikat ze zegarek jest orginalny,gwarancja i bedzie pewnosc ze nie jest made in china.
      • mcneo Re: Zegarki 28.05.11, 08:57
        Witam...

Poczytaj sobie: zegarkiclub.pl/forum/

Pozdro...
        MC_NEO
        • Gość: Q Re: Zegarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 14:38
          A wy gdzie kupujecie zegarki w Częstochowie?
    • Gość: fan_omegi Re: Zegarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.11, 18:02
      zegarkiclub.pl/forum/topic/11188-frederique-constant-wrazenia-po-zakupie/
      • Gość: az Re: Zegarki IP: *.play-internet.pl 19.07.11, 17:13
        Rózne
    • Gość: kk Re: Zegarki IP: *.116.125.10.tvksmp.pl 19.07.11, 20:18
      www.apart.pl/pl/zegarki
    • smacznie-oszczednie Re: Zegarki 17.11.11, 22:24
      zgryzlipiorekizegarki.blogspot.com/[/u]

Warto zapytać tego gościa, o zegarkach wie naprawdę dużo i potrafi dobrze doradzić

pozdrawiam,
      smacznie-oszczednie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka