maniacc 07.06.11, 20:16 Potrzebuje wymienić tłumik(nie da się go zaspawać/zakleić) kogo mi polecicie w Częstochowie, oczywiście ;) tanio, solidnie. Proszę o jakieś namiary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cęstochowianin Re: Wymiana tłumika IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.11, 20:49 Furmański na ul. Bór, szybko i fachowo, przystępne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax341 Re: Wymiana tłumika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.11, 20:54 Ul cmentarna od warszawskiej po lewej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seat Re: Wymiana tłumika IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.11, 22:50 Tartakowa, nr nie pamietam 110 za nowy śrdokowy w cordobie z montazem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotflmao tez go polecam IP: *.prenet.pl 08.06.11, 19:00 nie wymienie nigdzie indziej jak tylko u niego, takiego kontaktu z klientem jak u tego pana to niema nigdzie indziej w czestochowie, a co najwazniejsze to nie probuje kogos wypie...c, tłumik jak wymieniłem to jest kilka lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu... Re: Wymiana tłumika IP: *.dip.t-dialin.net 08.06.11, 18:43 Ja kiedyś jeszcze wymieniałem na Srebrnej - niedaleko od Mirowskiej. Byłem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Wymiana tłumika IP: *.cdma.centertel.pl 08.06.11, 22:20 Mnie na hasło "wymiana tłumika" przychodzi na myśl "KADEX". Nigdy się nie "naciąłem". Zawsze wykonane solidnie to i jakoś nie szukam tematu po innych warsztatach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Wymiana tłumika IP: *.zana.trustnet.pl 09.06.11, 14:48 tylko Kadex,na Bór to są dopiero paproki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Wymiana tłumika IP: *.linuxpl.com 09.06.11, 15:08 W kadeksie robią ok, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierowca Re: Wymiana tłumika IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.11, 17:12 Taa w kadexie zapłacisz dwa razy tyle co normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Wymiana tłumika IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 09.06.11, 19:57 Polecam na Bór. Bardzo szybka wymiana, przystępna cena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Wymiana tłumika IP: *.prenet.pl 10.06.11, 15:43 Ja wymieniałem na Srebrnej (w bramie stoi ludek zrobiony ze starych tłumików). Wymiana u mnie była na poczekaniu (bez żadnego umawiania) i cena moim zdaniem była niska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: Wymiana tłumika IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.11, 19:04 proponuję Srebrną przy Mirowskiej. Wymieniałem na Bór później 2 razy poprawiali, ale ostatecznie po roku poprawili na Srebrnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xenox Re: Wymiana tłumika IP: 67.159.5.* 10.06.11, 19:05 A ja przestrzegam przed gościem który ma warsztat mniej więcej tu link nie wiem jak się nazywa ale klientów tnie na kasę równo. Szczególnie ten starszy z wąsem - ma się za największego cwaniaka - choć niepozorny. Ale do rzeczy Kiedyś musiałem pilnie wymienić tłumik bo mi się urwał. Pojechałem o na godzinę przed zamknięciem zakładu. Nie było umówionych klientów i nie dzwoniłem przed wizytą. Panowie zrobili co trzeba (wymienili tłumik i obejmy). Pan z wąsem poszedł na zaplecze i na komputerze zajadle zaczął coś liczyć. W końcu wyliczył 180zł. Zapłaciłem. Ale coś mnie tknęło i na drugi dzień zadzwoniłem do tego warsztatu z zapytaniem ile kosztuje taka naprawa. W odpowiedzi usłyszałem: "145zł no może za 140 mogą zrobić". Pomyślałem sobie że coś jest nie tak. Sam wlazłem pod samochód i sprawdziłem co tak naprawdę zrobili. Wszystko się zgadza wymiana tłumika obejmy i jeden spaw. Dzwonię jeszcze raz czy na pewno te czynności zrobią za 140zł. Odpowiedź że tak. A ja na to że w takim razie chce rozmawiać z tym gościem z wąsem. Mówię mu że skasował mnie o 40zł za dużo. A on trochę jakby go zablokowało ale szybko odpowiedział, że: "musiałem pracownikom dać po 20 zł bo to już był koniec dniówki i wie pan jak to jest zazwyczaj nie chce się o tej godzinie już pracować." Na ten tekst myślałem że mi się krew zagotuje. Ale spokojnie dalej prowadzę rozmowę. I mówię że byłem w godzinach otwarcia warsztatu , nie było kolejek a po mnie jakiś gość jeszcze przyjechał olej wymienić czy kupić. W końcu zaproponował mi, że następnym razem jak do niego przyjadę to da mi upust na te 40zł. Oczywiście nie przyjechałem, ale ja do tego warsztatu nigdy już nie pojadę, a przy okazji odradzam wszystkim moim znajomym. Miałem do tego warsztatu blisko więc z moimi wozami tam jeździłem. Nie będę proponować tu innych warsztatów bo nie mam wyrobionej opinii - naprawy robię sporadycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xenox Re: Wymiana tłumika IP: 67.159.5.* 10.06.11, 19:10 ad do poprzedniej mojej wypowiedzi: podałem link do mapy chodzi mi o miejsce gdzie jest zielona strzałka to jest róg ulicy Wyzwolenia i Bór. Adres tego warsztatu to jest chyba przy ul Wyzwolenia, ale wjazd jest od Bór. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Wymiana tłumika IP: *.rev.inds.pl 10.06.11, 19:28 Wyzwolenia jest na Północy a Bór na Groszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xenox Re: Wymiana tłumika IP: 67.159.5.* 10.06.11, 19:37 Ad M tak zgadza się chodziło mi o ulicę Niepodległości i trefny warsztat na rogu Niepodległości i Bór wjazd od ulicy Bór dziękuję za uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotflmao Re: Wymiana tłumika IP: *.prenet.pl 10.06.11, 19:36 te koles nie pij juz wiecej, bo juz ci sie we łbie pie..., a warsztat jest według mnie w porządku, tłumik końcowy wymieniałem w 2007 roku i do tej pory jeszcze sie nie przepałił i płaciłem gdzieś ze 100 - 120 złotych więc jakoś mnie na kase nie wyrżnął, zreztą niech każdy sobie jeździ gdzie chce, ja będe polecał ten warsztat każdemu kogo znam i kto potrzebuje naprawy w tym temacie pozdr0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xenox Re: Wymiana tłumika IP: 67.159.5.* 10.06.11, 19:43 a według mnie nie jest w porządku - miałem takie zdarzenie i co nie mogę o tym pisać ? Trzeba gościa trochę zresocjalizować. To jest Twoje zdanie "rotflmao", a to moje i basta. Tak było i już. Jak Cię nie orżnął to masz szczęście i możesz jeździć dalej czemu nie - to Twoja sprawa. Dla mnie jest kombinator i już. Zaznaczam, że wcześniej też do niego jeździłem. A cen jakoś nie sprawdzałem ale ostatnio coś mnie podkusiło i mechanior z wąsem wpadł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hurtek Re: Wymiana tłumika IP: *.net.stream.pl 15.06.11, 13:13 no robiłem na rogu bór kilka razy, powiem tak cen nie mają niskich a to pewnie dlatego, że wykorzystują fakt jak podjedzie ktoś z upierdzielonym sprzętem, moim zdaniem trzeba robić jak pisał ktoś wyżej, czyli telefon z pytaniem o cenę do przynajmniej 2 warsztatów :) myślę że spokojnie zostanie w ten sposób na waciki te 30 zł :D a pracę chłopaków na bór chwalę, szybko, można się dogadać z ceną na przód za jakąś robotę "specjalną", jest też dobry gość bodajże na Zamoyskiego (równoległa do sabinowskiej) dobry fachowiec i także zrobi roboty "extra" oczywiście poza naprawą silnika ;D też byłem kilka razy i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Wymiana tłumika IP: *.alfanet24.pl 30.07.11, 00:40 ja polecam gościa na cmentarnej( tam gdzie jest sklep wędkarski) , bardzo dobrze robi i jest nie drogi, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz s Re: Wymiana tłumika IP: *.alfanet24.pl 30.07.11, 23:43 Ja też wymieniałem na cmentarnej ,tam gdzie wędkarski. Polecam ,bo warsztat jest przy domu i można w sumie o każdej porze podjechać i zadzwonic do domu jak jest późno. Właściciel konkretny i znający się na rzeczy, no i co dla mnie też było istotnie ceny ma całkiem przystępne. W innym warsztacie mówili mi,że muszę wymienić tłumik a nie miałem za bardzo kasy,tamten gośćiu powiedział,że pospawa mi i jeszcze pojeżdżę trochę. Jeździłem jeszcze prawie rok i potem wymieniłem u niego polecam Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: Wymiana tłumika 31.07.11, 08:04 A ja bym polecił / jeśli chodzi oczywiście o wymianę - nie o spawanie / - nowo otwarty warsztat na ul. Dojazdowej. Zaraz za "Semeksem ". A polecam z tej prostej przyczyny, że oni są tani, - bo muszą ! Bo dopiero otwarli warsztat i jeśli by "chcieli kosić kasę" nikt by do nich nie jeździł. A co za tym idzie, i robotę muszą wykonać solidnie. Polecam, bo sam u nich wymieniłem a i gumiarze są i z klimą coś robią.......... Zresztą, róbta co chceta........! Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.m6 Wymiana tłumika 03.05.14, 17:12 witam polecam warsztat przy skrzyzowaniu ul.Bór i Niepodległości . zerkałem na forum wczesniej ale wylądowałem tam i jestem zadowolony . mają swoj magazyn i robia na poczekaniu , cena przystepna jak porównac z innymi . póki co jest ok a i mozna ponegocjowac cene :) wiec polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
spartan02 Tłumiki Bór 20.08.15, 12:46 Szybko miło i solidnie, cena przystępna. Po dwóch godzinach auto do odbioru. Mocowanie urwanego tłumika w dużym suvie - 40 zł. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
pan.pikus22 Re: Wymiana tłumika 13.01.16, 16:51 Ja polecam firmę mr. tlumik na ul podkolejowej 41. Wymienialem, jestem bardzo zadowolony. Niska cena, w kadexie powiedzieli 350 za tlumik, a tu 200. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś