asdfzxcv 11.06.05, 18:47 POPIERAM, JAK NAJBARDZIEJ POPIERAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asdfzxcv Re: Parada Równości '2005 - zdjęcia 11.06.05, 18:54 zdjecie 16, 17, 18 przyomina mi troche powrot do przeszlosci. te wyciagniete rece do gory i ta nienawisc to jak nowy faszyzm Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk W BBC JUZ chodza jako "NEO-NAZI". 11.06.05, 19:48 I to chyba jedyny "sukces" tych mlotkow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Nie, tylko ci co NAZISTOW nie lubia;) Tak im 12.06.05, 23:15 zostalo od czasow niejakiego Adolfa Hitlera. Myslisz, ze to blad? Odpowiedz Link Zgłoś
aska-polka JAK TAK PATRZĘ NA TYCH OBŚCISKUJĄCYCH SIĘ MĘŻCZYZN 13.06.05, 02:45 Z MW, TTRZYMAJACYCH SIĘ ZA RĘCE, SIEDZACYCH W TAKIEJ BLISKOSCI KOŁO SIEBIE TO DOPRAWDY NIE WIEM CZEMU PO PROSTU NIE UJAWNIĄ ONI SWOJEGO KRYPTO-HOMOSEKSUALIZMU;) Odpowiedz Link Zgłoś
marecius dlamnie pedaly i lesbijki sa chorzy pod wzgledem.. 11.06.05, 20:13 lekerskim to jest choroba jakies nie dowartosciowanie lub cos w tym stylu nir lubie i nie popieram takich par !!!!!!!!!!!!!!i jeszcze mi powiedzcie ze bedzie chcieli/chcialy miec dziecie jak tak to sobie je ZRÓBCIE Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk A GDZIE i KIEDY konczyles medycyne? 11.06.05, 20:17 Bez falszywej skromnosci, doc, pochwal nam sie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lakilook Re: A GDZIE i KIEDY konczyles medycyne? 12.06.05, 03:42 lekarskie niedowartosciowanie hehe jak milo to slyszec...:D Sluchaj chlopcze poczytaj literature i raporty WHO odnosnie mniejszosci seksualnych to wowczas pogadamy... Pyt gdzie ten homofob medycyne konczyl jest zbedne poniewaz obok medycyny nie lezal nawet Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wacek44 pederastia chorobą XX i XXI wieku 12.06.05, 23:14 Niestety pederastia jest chorobą natury psychospołęcznej. Albo to zdeprawowani dewianci albo dewianci od urodzenia. Nie ma co udawać, że to nie wiadomo kto. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: pederastia chorobą XX i XXI wieku 13.06.05, 00:16 "psychospołęcznej"? Cos mi sie zdaje, Wacusiu, ze chcesz tu intelektualiste zgrywac. Ale intelektu nie starczylo i pusty smiech pozostal :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fforde Re: dlamnie pedaly i lesbijki sa chorzy pod wzgle 10.06.06, 17:51 Bardzo mi się podobają te kwieciste frazy: "są chorzy pod względem lekarskim" i "to jest choroba jakies nie dowartosciowanie". Marecius, tak trzymać! Dzięki Tobie zrobiło się radośnie w to zimne czerwcowe popołudnie. Cmokam! marecius napisał: > lekerskim to jest choroba jakies nie dowartosciowanie lub cos w tym stylu nir > lubie i nie popieram takich par !!!!!!!!!!!!!!i jeszcze mi powiedzcie ze bedzie > > chcieli/chcialy miec dziecie jak tak to sobie je ZRÓBCIE Odpowiedz Link Zgłoś
pamparampa Re: Parada Równości '2005 - zdjęcia 12.06.05, 14:16 sztuka fotografowania to też pewna dziedzina kształcenia uczuć osób zdjęcia oglądających... naprzeciwko nietolerowanych, uśmiechniętych i młodych obrońców równości i tolerancji stanęli łysi i agresywni neonazi... fotografia propagandą ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
orek1980 Re: Parada Równości '2005 - zdjęcia 12.06.05, 19:05 Wiesz, bylem tam i tym razem to nie wybiorcze zdjecia... to naprawde tak wygladalo :-), a powiedzialbym nawet ze na zywo ten kontrast drastyczniej bylo widac. Zreszta byly okrzyki do MW "Nie smuccie sie" np. Mnie uderzyla twarz jednej dziewczyny , przeciwniczki parady. Czegos tak karykaturalnego w nienawisci jeszcze w zyciu nie widzialem. Nie wiem skad to sie bierze, pewnie ma swoje powody, ale zaluje ze jej zdjecia tu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Parada Równości '2005 - zdjęcia 13.06.05, 00:03 dokladnie tak. Bylem i tez potwierdzam. Radosne twarze, kolorowy pochod, wesole okrzyki kontra smutasy z nienawiscia w oczach po drugiej stronie kordonu policji. Machalismy do nich przyjaznie, kiedy pokazywali wystawiony srodkowy palec. Na wiecej nie bylo ich niestety stac. Ale dalej krzyczelismy "i tak Was kochamy" :-). Odpowiedz Link Zgłoś
michal_ludwik Re: Parada Równości '2005 - zdjęcia 11.06.05, 18:55 Ponoć Jaruga-Nowacka zrobiła sobie zdjęcie i sobie poszła... Żeby nie było, tez szedłem, ale cyniczne podpinanie się pod paradę to wioska. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Parada Równości '2005 - zdjęcia 12.06.05, 01:59 Nawet jeśli, chociaż widziałem ją w TV kilka razy w relacji na żywo, to liczy się właśnie taki gest. Chyba na czele powinni jednak iść organizatorzy, a nie politycy. Odpowiedz Link Zgłoś
efka_2 żal mi przeciwników parady... 11.06.05, 19:00 Wyglądają na takich smutnych, znerwicowanych, zakompleksionych... Noszą albo sztywne (niemodne zresztą) czarne garnitury, totalnie nieodopwiedznie na letnie wczesne popołudnie, albo dresy czy tam flyersy, moda sprzed 15 lat... Fryzury jakby z obozy dla rekrutów... Chyba po prostu zazdroszczą, że nie potrafią ubrać się swobodnie, kolorowo i wyjść na ulice, by po prostu się cieszyć... Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk I co za "inteligentne inaczej" twarze...:) 11.06.05, 19:37 serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35076,2761994.html?x=5 Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: I co za "inteligentne inaczej" twarze...:) 11.06.05, 19:50 bi.gazeta.pl/im/1/2761/z2761981G.jpg Widzę, że to hasło zrobiło pewną karierę ;) bi.gazeta.pl/im/9/2761/z2761999G.jpg Jezu ! Toż to jakiś produkt totalitarnej inżynierii społecznej! Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll :))))) 11.06.05, 20:22 1)Jestem człowiekiem idei, a idee są po to, by je propagować. 2)Lubię anonimowość. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Panowie!!-proszę o jednoznaczne wskazanie autora! 12.06.05, 08:44 >Ein Volk, Ein Reich, Zwei Kaczoren!< Któremuś z Was należą się gratulacje za pomysł, Drugiemu za "dystrybucję :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek19 Re: Panowie!!-proszę o jednoznaczne wskazanie aut 12.06.05, 14:09 Hasło >Ein Volk, Ein Reich, Zwei Kaczoren!< Pierwszy raz widziałem tutaj: www.zieloni.org.pl/forum.php? cmd=show&id=11015&category=19&PHPSESSID=7d30e621c50f6d38ed3a66245c99e47e Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: Panowie!!-proszę o jednoznaczne wskazanie aut 12.06.05, 14:34 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=24952187&a=24953658 Odpowiedz Link Zgłoś
konskipsiinteres Re: I co za "inteligentne inaczej" twarze...:) 12.06.05, 01:44 genetycznej - DNA Giertycha Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Re: z˙al mi przeciwników parady... 12.06.05, 05:41 Ci ludzie nie dorosli do tego ,aby zyc w normalnym spo?eczenstwie.Prymitywna agresja jako jedyna forma sprzeciwu swiadczy o tym jak u?omne jest to srodowisko.Parada jest zwyciestwem nie tylko gejow, ale calej wolnej i demokratycznej Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
toyok Re: z˙al mi przeciwników parady... 13.06.05, 00:42 To sorki.. ale to nie jest moja Polska.. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
toyok Re: żal mi przeciwników parady... 13.06.05, 00:39 jestes glopia i do psa podobna. masz inteligencje pierwotniaka i bledy ortograficzne sadzisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dodotoja Niech kazdy kocha tak jak lubi !!! 11.06.05, 19:04 Jak widze te ogolone glowy i rece zacisniete w piesc...to wydaje mi sie ze to nie jest prostest przeciw gejom i lesbijkom - ale rozpaczliwy gest osob ktre maja problem z wlasna seksualnoscia. A smiac mi sie chce - bo przeciez skoro geje zajmuja sie soba - to chyba jestesmy im winni "dziekuje" za to ze nam wiecej dziewczyn zostawiaja ;))) Widac tylko ze takie marsze sa potrzebne, by wreszcie przelamac bariery i oceniania czlowieka tylko po tym z kim sypia. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Maja - to LOSERS skazani na zyciowa przegrana 11.06.05, 19:41 Tak bardzo wiec ich rajcuje chocby pogrozenie piescia - staraja sie jakos dowartosciowac, biedni nieudacznicy: serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35076,2761994.html?x=15 Odpowiedz Link Zgłoś
karmin-cynober Re: Parada Równości '2005 - zdjęcia 11.06.05, 19:06 Te krotko obstrzyzone paly z podniesiona prawica to z ktorego roku? Jakie mumie z lat trzydziestych zmartwychstaly. Odpowiedz Link Zgłoś
giras Re: Parada Równości '2005 - zdjęcia 11.06.05, 19:08 hahha jakie aresztuje policja to se może najwyżej zatrzymać - ej wy dziennikarze jak wam tu wierzyć we wszystko mylicie pojęcia coś za często troszkę wiedzy by wam się przydało afe Odpowiedz Link Zgłoś
fastum.1 Re: Parada Równości '2005 - zdjęcia 11.06.05, 19:27 Niemiecka telewizja ZDF wlasnie pokazala prymitywnych Polakow. Zrobily to na pewno i inne telewizyjne stacje na calym swiecie, ktore odpowiednio do faktu przebiegu parady rownosci, te tolerancje komentuja. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Jest i w BBC - winione wladze miasta o zakaz 11.06.05, 19:44 Idiotyczny i bezprawny. Parada jako pokaz OBYWATELSKIEGO NIEPOSLUSZENSTWA. Lysole dochrapali sie miana "neo-nazi". I to, poki co, ich jedyny sukces ;) Ogolnie Polacy wypadaja jako tolerancyjni, ktorym w tolerancji glupi Kaczor przeszkadza;) Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Jest i w BBC - winione wladze miasta o zakaz 11.06.05, 20:02 wiesz Kropekuku prawie się popłakałem że mi pracy nie chcesz załatwić w Junajted Kingdom Odpowiedz Link Zgłoś
metztli Re: Parada Równości '2005 - zdjęcia 11.06.05, 19:34 Zauwazyliscie transparent MW na ostatnim zdjeciu? BESZCZELNY...mlodziezy weszpolskiej przydaloby sie chyba wrocic do szkoly i popracowac nad ortografia.. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk <a href="http://serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35076,276199" targe 11.06.05, 19:46 serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35076,2761994.html?x=17 Buhahahaha!!! Romus zadbal, by mu konkurencja za szybko nie wyrosla ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oldbay Re: Parada Równości '2005 - zdjęcia 12.06.05, 14:00 Dobre :D Dopiero zwróciłam uwagę :D - oldbay Odpowiedz Link Zgłoś
kas9 kontr-parada 11.06.05, 19:52 no proszę... Kaczor szuka poparcia wśród młodzieży wszechpolskiej :) ta afera może odnieść pozytywne skutki dla Polski - inteligentnej młodzieży przestanie wystarczać, że Kaczor prawicowy i dostrzegą jego śmieszne poglądy i uganianie za elektoratem :) a chłopcom z kamieniami tylko pogratulować zajęcia w życiu - żałosni Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk To nie tylko MW , to caly nazistowski Narodowy 11.06.05, 20:23 Ruch Spoleczny - z pogrobowcami ONR na czele (zwa sie dzis Narodowe Odrodzenie Polski); przyswiecaja tej holocie Giertychy, od Jedrzeja poczawszy... Odpowiedz Link Zgłoś
pedbuster ty to chyba jestes pogrobowcem Wandy Wasilewskiej 12.06.05, 12:39 i calej grupy rozwiaqzanej KPP Odpowiedz Link Zgłoś
pamisia Re: Parada Równości '2005 - zdjęcia 11.06.05, 19:59 Rzeczywiscie, ta "mlodziez wszechpolska"(czy cos w tym stylu), jak dla mnie moglaby przynajmniej sprawdzic w slowniku jak piszemy "bezczelny"...:).. Ach, smieszni oni sa, naprawde...tylko pogratulowac. Szczegolnie jednego wysokiej rangi panu- Kaczynskiemu... Odpowiedz Link Zgłoś
mickey.mouse Do redaktorow portalu GW 11.06.05, 20:06 Dlaczego zdjecia paradnikow pokazujecie z perspektywa, natomiast obrazy kontrparadnikow, zostaly pokazane jedynie w najwiekszym z blizeniu, bez ujecia planu? Naprawde nie zauwazacie tego, ze okreslenie "Gazeta Wybiorcza", staje sie coraz popularniejszym okresleniem zastepujacym nazwe "Gazeta Wyborcza"? Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Bo fotki nazioli to z archiwum policji ;) 11.06.05, 20:26 Teraz juz zapewno maja jeszcze wieksze - z profilu i en face ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mickey.mouse Re: Do redaktorow portalu GW 11.06.05, 20:55 Chociaz w sumie to Was rozumiem - wy jestescie na etacie tylko, co Wam kaza to robicie. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Do redaktorow portalu GW 13.06.05, 00:09 podpowiem Ci, bo bylo malo tych lysych glowek. Z oddali wygladaliby glupiej. I nie byloby widac intelektualnego wyrazu twarzy, gorszy efekt :) Odpowiedz Link Zgłoś
loquin.phd Szczególnie ciekawa jest fotka nr 13 ... 11.06.05, 20:14 ... jak z gay-filmu wzięta: temu chłoptasiowi wyraźnie sprawia przyjemność, że trzej silni mężczyźni dobierają się mu do tyłka. Haha, congratulations! Vive la Pologne! By the way, Młodzież Wszechpolska coś nie bardzo panuje nad ortografią języka ojczystego (vide transparenty). Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: Chodzi o nr 14 11.06.05, 22:43 Zastanawiam się tylko, czy niektórzy z tych wszechpRolskich nie powinni trafić na WszechKolską ;))). Odpowiedz Link Zgłoś
wlodar1 Re: Parada Równości '2005 - zdjęcia 11.06.05, 20:16 "parada równości' powinna sie odbyć i dobrze, że się odbyła. Pomysł Lecha Kaczki jest niegodziwy i łamiacy konstytucję. Policja postępowała jak najbardziej prawidłowo. A Wszechpolacy? Wysłać ich w kosmos. Powiedzmy STOP homofobii. Odpowiedz Link Zgłoś
mickey.mouse Re: Parada Równości '2005 - zdjęcia 11.06.05, 20:22 Slowem dzialania Policji zmierzajace do ochrony - tak czy inaczej - nielegalnej czynnosci sa "prawidlowym dzialaniem Policji"? Gdy postepujac zgodnie z ta sama "prawidlowoscia", ta sama Policja bedzie ochranic bandyte wlamujacego sie do Twojego mieszkania, rowniez powiesz, ze dzialala prawidlowo? Nie ma znaczenia co Ty sadzisz o Paradzie. Czy to sie komus podoba czy nie - z formalnego punktu widzenia parada byla nielegalna, a ochrona takiej parady przeciwko innemy nielegalnemu zgromadzeniu, pachnie republika bananowa, a nie panstwem prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Ale rzecz w tym, ze Kaczor NIE MIAL PRAWA tej 11.06.05, 20:30 parady zakazac!!! Parada stala sie wiec PROTESTEM PRZECIWKO LAMANIU PRAWA. Nazywa sie to w starych demokracjach OBYWATELSKIM NIEPOSLUSZENSTWEM i jest cenione zawsze, gdy chodzi o obrone ludzkich i obywatelskich praw tudziez protest przeciwko bezprawiu wladz . Ale taki KOMUCH jak ty tego i tak nie zroszumie. Szkoda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mickey.mouse Re: Ale rzecz w tym, ze Kaczor NIE MIAL PRAWA tej 11.06.05, 20:46 Wiesz co to jest postepowanie administracyjne? Zbyt duzo naogladales sie telewizji - zwlaszcza na temat teorii obywatelskiego nieposluszenstwa masz sporo zaleglosci do nadrobienia. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk A wiesz, co to sa KONWENCJE MIEDZYNARODOWE? 12.06.05, 03:48 I jak sie ma do nich prawo krajowe? Ano tak jak Trybunal w Norymberdze do zarzadzen wodzow III Rzeszy;) Tu chodzi o sprzecznosc pomyslow Kaczki z Europejska Konwencja Praw Czlowieka - pretekstem do odmowy byl haracz za manifestacje, a Konwencja jakichkolwiek oplat zabrania - BIEDNI TEZ MAJA PRAWO DO PROTESTU ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sgrodny KROPEKU, czy ty masz tutaj etat 11.06.05, 20:47 jo masz 11 wpisów:) jesteś aż takim fanatykiem demokracji? Z fanatyzmem nie wygrasz, ale działaj, daj wyraz pozytywistycznej niezłomności, Pozdro dla wszystkich którzy nie lubią ogrodniczej polityki. Ein Volk, Ein Reich, Zwei Kaczoren! Odpowiedz Link Zgłoś
holyboy_666 Re: Parada Równości '2005 - zdjęcia 11.06.05, 20:30 nielegalny, bo wydany z naruszeniem prawa, był jej zakaz Odpowiedz Link Zgłoś
mickey.mouse Re: Parada Równości '2005 - zdjęcia 11.06.05, 20:50 To nie Policja jest powolana do tego, aby rozstrzygac czy decyzja administracyjna zostala wydana zgodnie z prawem, czy tez wbrew niemu. Zgodnie z ustawa o Policji, Policja ma obowiazek ja wykonac, dopoki organ administracyjny wyzszego rzedu lub NSA jej nie uchyli. Jesli pierwszy lepszy oficer Policji bedzie sobie decydowal wg wlasnego widzimisie, czy jakas decyzja administracyjna jest zgodna z prawem czy nie, to bedziemy mieli anarchie w Panstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Parada Równości '2005 - zdjęcia 12.06.05, 02:08 Policja pałuje bandytów, a nie wykonuje polityczne polecenia Kaczora. Po śmierci papieża odbywało się wiele wieców bez zezwoleń. czy policja powinna je rozpędzać? Odpowiedz Link Zgłoś
bf9 Re: Parada Równości '2005 - zdjęcia 13.06.05, 00:12 TY lesb..., dlaczego zatem (co widać na zdjęciu) kontrdemonstracja była tak brutalnie zdławiona???!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Parada Równości '2005 - zdjęcia 13.06.05, 00:23 bo kladli sie na jezdni i ryzykowali zostanie rozdeptanymi? Poloz sie na jezdni, to zobaczysz jak szybko Cie sila sciagna. Oczywiscie, jak zdaza :-). Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 narescie cos kolorowego a nie wyjace berety 11.06.05, 20:55 moherowe z zawzietymi ryjkami w procesjach Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: narescie cos kolorowego a nie wyjace berety 12.06.05, 08:56 >narescie cos kolorowego a nie wyjace berety moherowe< :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wawrzyn7 Re: Parada Równości '2005 - zdjęcia 11.06.05, 21:53 Rozumiem,że niektórzy mają problem równości, ale tutaj jednak coś chyba się nie równa. Uważam, że jest zbyt wiele innych problemów, które w cudowny sposód narastają, a co gorsza zaczyna się ich oczekiwać ( co widać codziennie w każdych wiadomościach) urasta to wszystko do miana parodii życia, ale może na tym polega "atrakcyjność" i "wartość" na dzisiaj. A "manifestacja równości" jest dla mnie kolejnym elemetem absurdu codzienności, gdzie nic się nie równa. Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Parada Równos´ci 'pokazala cala prawde 12.06.05, 01:28 Uczestnicy parady to normalni,kulturalni i cywilizowani ludzie, przeciwnicy zas to pospolite bydlo inspirowane przez rydzykow,giertychow,wrzodakow i innych pierwotniakow. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Rydzyk coś kręci 12.06.05, 02:16 Dziś widziałem ładną zbitkę w TV TRWAM. W dzienniku pani ostro potępiła gejowską paradę i wzbudziła stan zagrożenia "deprawacją". Potem były wyjątki z papieża. - Najpierw słynne wspominki kremówkowe. - Potem występ rockowego zespołu przed papieżem. Śpiewający nie wyglądali zbyt konserwatywnie: tlenione włosy, skórzane ćwiekowane kurtki, duże kolczyki. Kamera pokazała tłum przed sceną i papieżem: mnóstwo powiewających tęczowych flag z napisami "PACE". Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Re: Rydzyk cos´ kre˛ci 12.06.05, 04:20 Nie pomoga wszyscy swieci, z G.......bicza nie ukreci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szuszuuu Re: Parada Równości '2005 - zdjęcia 12.06.05, 08:35 zdjecia tendencyjnie robione i pokazane - homosie -w wiekszosci szerokie kadry, bez zblizen,- przekaz fotograficzny - zerowy- manipulatorzy psia mac z gw Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log >zdjecia tendencyjnie robione<-fakt-ale co za ubaw 12.06.05, 09:02 ,dzieki! - "Wyborczo":-) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikamalpa Re: >zdjecia tendencyjnie robione<-fakt-a 12.06.05, 11:06 tak jest cytowac zyda i dziekowac zydom... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Odpowiedź - "dzikim_małpom" ;-) 12.06.05, 11:20 >Zdolność do śmiania się z samego siebie jest tym, co czyni różnicę pomiędzy fanatykiem i resztą. Fanatyk nigdy się nie śmieje z siebie, nigdy nie śmieje się swobodnie, może co najwyżej być sarkastyczny.< >Amos Oz< Odpowiedz Link Zgłoś
dzikamalpa Re: Odpowiedź - "dzikim_małpom" ;-) 13.06.05, 00:24 tekst godny pamietnika malolaty... stac cie na wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Parada Równości '2005 - zdjęcia 12.06.05, 10:49 Na tej demonstracji nawet była partia kropka pl! Odpowiedz Link Zgłoś
curious2003 na zdjeciu nr 11 to rasowy pedal 12.06.05, 12:54 czarna faszystowska czapeczka, ciemne okularki coby go jakis homofob nie namierzyl, czarne ubranko, czarny parasol/lka w pogotowiu, jak sie napatoczy jakis homo to mozna pod jej przykryciem powalic w dupsko. w dodatku dostaje po mordzie i krzyczy "kocham cie" hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
oldbay Re: Parada Równości '2005 - zdjęcia 12.06.05, 12:57 Wystarczy popatrzeć na przeciwników parady: ogolone pały, dresy.. Nic dodać, nic ująć.. A w paradzie wzięli udział normalni uśmiechnięci, przyjaźni ludzie... - oldbay Odpowiedz Link Zgłoś
curious2003 mylisz sie geju, kazdy normalny czlowiek wyjechal 12.06.05, 13:27 za miasto, pojechal na dzialke na grilla, robil co innego a na pewno nie paradowal z pedziami Odpowiedz Link Zgłoś
oldbay Re: mylisz sie geju, kazdy normalny czlowiek wyje 12.06.05, 13:55 Hihihi, ja nie jestem gejem tylko przemiłą hetero - tolerancyjną dziewczyną. A z tego co piszesz wnioskuję że jesteś fobem :D - oldbay Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: mylisz sie geju, kazdy normalny czlowiek wyje 12.06.05, 17:39 > Hihihi, ja nie jestem gejem tylko przemiłą hetero - tolerancyjną dziewczyną.< Hihihi, aleś Pani "oldbay" "kuriozalne" "curious2003" załatwiła :-) Odpowiedz Link Zgłoś
curious2003 Re: mylisz sie geju, kazdy normalny czlowiek wyje 14.06.05, 00:00 henryk.log napisał: > > Hihihi, ja nie jestem gejem tylko przemiłą hetero - tolerancyjną dziewczy > ną.< > > Hihihi, aleś Pani "oldbay" "kuriozalne" "curious2003" załatwiła :-) HeHeHe, Henryku o sklonnosciach niewiescich, nawet w smiechu. Sadze, ze jestes kobieta w zwiazku mesko-meskim. Oldbay chcial(a) powiedziec, ze jest jako kobieta w zwiazku ze swoim partnerem. Dziwne, ze w takich zwiazkach jeden geju jest traktowany jako kobieta, a drugi jako mezczyzna. Jednak wzorce sa zaczerpniete z normalnej rodziny. Ot taka prowizorka niby normalnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
pamparampa Re: Parada Równości '2005 - zdjęcia 12.06.05, 14:24 fotografia propagandą... trzeba umieć robić zdjęcia, zderzyć łysy łeb (żeby nie napisać - pałę) wszechpolaka z uśmiechniętym gejem, kontrast jest, więc i można wytworzyć w umyśle OŚWIECONYCH Polaków - zwolenników tolerancji i równości, obraz przeciwnika takich manifestacji jako ŁYSEGO WSZECHPOLAKA/MŁODEGO PISOWCA, którzy nie akceptują takich miłych i sympatycznych gejów, lesbijek i ich mecenasów. niech żyje GAZETA WYBIÓRCZA ! Odpowiedz Link Zgłoś
vilgevere Re: Parada Równości '2005 - zdjęcia 12.06.05, 16:50 tylko skąd niby wiecie że to wszyscy byli ludzie z Młodzieży Wszechpolskiej?? Jakoś mi się nie wydaje żeby do tej organizacji przyjmowali skinów i dresów. Co to to nie... Odpowiedz Link Zgłoś
terence Won z młodzieżą wszechwarcholską!! 12.06.05, 17:14 Jak widze te ich krzywe agresywne mordy to mi się na wymioty zbiera!nNo nudności mam normalnie, blleeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
pamparampa Re: MŁODY PISOWIEC-ŁYSY WSZYPOLAK?-dobre :) n/t 13.06.05, 20:28 czujecie ironię ? czy to może za trudne dla ludzi zarażonych GW? w GW zatrudniają porządnych propagandzistów-fotografów! Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Parada Równości '2005 - zdjęcia 13.06.05, 00:20 trzeba bylo przyjsc na wlasne oczy i samemu zobaczyc. Kto byl, moze Ci potwierdzic. Tak to wlasnie wygladalo. I tak brakuje kolesi w kapturach ze szmatami na twarzach, dzielnej mlodej kobitki plujacej z entuzjazmem (pod Palacem, kto byl, wie o kogo chodzi :-), lecacych jajek rzucanych zza samochodow, itp. Gwoli sprawiedliwosci, bylo kilka grzecznych osob anty (doslownie KILKA). Ale oni nie byli akurat z MW. Wiem, bo dlugo sobie kulturalnie rozmawialismy. Pozdrawiam kolege w bialym krawacie i drugiego w garniaku. Odpowiedz Link Zgłoś
junkie Re: Parada Równości '2005 - zdjęcia 12.06.05, 16:46 Popieramy Paradę, jak najbardziej. Za 2 tyg. cos podobnego-ale na wieksza skale- bedzie w stolicy Wielkiej Brytanii. Tu 'ci prawdziwi patrioci'zobacza czym moze byc przemarsz gejow, a koncem lipca na Finnsbury Park prawdziwa, niczym nieskrepowana impreza dla wszystkich, tolerancja przede wszystkim. Tego warto uczyc sie od innych! Pozdrawiamy z Londynu. Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Parada Równości '2005 - zdjęcia 12.06.05, 17:15 www.wszechpolacy.com/obrazy/nazizm2.swf Odpowiedz Link Zgłoś
waldek4 Re: Parada Równości '2005 - zdjęcia 12.06.05, 17:26 Pomodlę się dzisiaj za tych zagubionych współbraci. Zamiast próbować pokonać swoją słabość poprzez odwrócenie się od homoseksualizmu ku życiu w czystości demonstrują i żądają dla siebie praw. Człowiek, który ulega jakiejś słabości staje się przez nią zniewolony. Bóg stwarzając człowieka dał mu wolną wolę, jednak to nie oznacza, że człowiekowi wolno wszystko tzn. ulegać złym skłonnościom. Skoro Bóg stworzył człowieka jako mężczyzne i kobietę i oni mają być tymi, którzy dają początek nowemu życiu, niech tak będzie na wieki wieków. Jeżeli osoby tej samej płci chcą razem być ze sobą zachowując czystość tzn. nie współżyją ze sobą intymnie, niech razem mieszkają pomagając sobie nawzajem. Jednak demonstrowanie tylko orientacji seksualnej to wyraz buty. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Ksiadz - nie_mężczyzna, nie_człowiek??? 12.06.05, 17:48 "Skoro Bóg stworzył człowieka jako mężczyzne i kobietę i oni mają być tymi, którzy dają początek nowemu życiu," Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Jeszcze jedna fotka 12.06.05, 19:18 www.sabon.org.nyud.net:8090/hymnen/hymne/kuss.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Fee, tak sie afiszowac z portretami kochankow:( 13.06.05, 00:45 Jak ci nie wstyd? Gentleman tego nie robi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Fee, tak sie afiszowac z portretami kochankow 13.06.05, 18:27 Nie musisz się przyznawać. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś