Gość: Gość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 11:34 Witam. Wie ktoś może, gdzie wyplotować rysunek formatu np. A0 albo A1 ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ita Re: Druki wielkoformatowe IP: *.juranet.czest.pl 14.05.04, 11:42 Polecam www.google.pl ika.news.com.pl www.garmond.net www.czg.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Druki wielkoformatowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 11:58 Tylko, że ja nie potrzebuję ilości hurtowej z drukarni po nie wiadomo jakich cenach, tylko chcę WYPLOTOWAĆ rysunek techniczny. Pomysł z google niestety nie trafiony. Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: Druki wielkoformatowe 14.05.04, 12:16 zobacz w ksero koło wydziału zarządzania, jest taki kiosk w pomiędzy wydziałem zarządzania a budownictwa, tam maja ploter.pozdro PS. zależy w jakim masz to formacie,pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Druki wielkoformatowe IP: *.icis.pcz.pl 14.05.04, 14:10 Plakaty kolorowe takiej wielkosci drukuje w firmie YuPi czy cos takiego kolo liceum Sienkiewicza. Tam maja taki ploter. Jak na kolor to nie wychodzi tak drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Temur Re: Druki wielkoformatowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 11:57 Hippie & Yuppie. Zajmują się reklamą, więc możliwe, że coś takiego mają. Jak spotkam znajomego to się spytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaq Re: Druki wielkoformatowe IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 14.05.04, 14:57 zobacz www.hydromontex.one.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babeczkaa Re: Druki wielkoformatowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.04, 16:19 zobacz stronke www.dpi.pl/ a co do Hipie & Yapie to mają drogie usługi, dlatego tej agencji Ci nie polecalam, ceny maja europejskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Druki wielkoformatowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 13:34 dzięki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pitek713 Re: Druki wielkoformatowe 29.05.14, 22:01 myślę że tutaj sie uda druk wielkoformatowy kraków Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.teneo Re: Druki wielkoformatowe 05.06.14, 09:08 Najlepiej jak znajdziesz drukarnię wielkoformatową Moja propozycja: TUTAJ Dobra drukarnia, szybkie druki, do tej pory nie miałem reklamacji więc powinno być w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
karolaa2304 Re: Druki wielkoformatowe 24.02.16, 11:54 zajrzyj na www.abcgraf.pl plakaty dowolnego formatu, jak i rozmiaru. szybki czas realizacji. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
benenos Re: Druki wielkoformatowe 11.04.16, 08:56 Sprawdź może druk wielkoformatowy poznań cennik. Myślę, że bez problemu powinni Ci coś takiego wykonać. Odpowiedz Link Zgłoś
aberion Re: Druki wielkoformatowe 21.04.16, 08:59 Sprawdź sobie druk wielkoformatowy warszawa. Mają tam sprzęt do drukowania takich rzeczy, więc pewnie wydrukują co tam potrzebujesz. Odpowiedz Link Zgłoś