Dodaj do ulubionych

awaria samochodu - potrzebna pomoc

02.07.11, 21:39
Dojeżdżam do centrum i nagle silnik zaczyna tracić obroty i gaśnie. Próby odpalenia kończą się niepowodzeniem - pierwsza myśl to brak paliwa(mam zepsuty wskaźnik). Poszukiwanie stacji, wielka dolewka... i lipa. Nadal nie mogę odpalić. Kręci ale nie zaskakuje.
Teraz w czym rzecz - w poniedziałek do pracy a mieszkam 150km stąd. Auto potrzebne w pracy. Czy możecie polecić jakiegoś mechanika który nie zedrze skóry a będzie w stanie jutro naprawić mi auto? W innym wypadku czeka mnie niedzielna laweta do domu.
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: jmk Re: awaria samochodu - potrzebna pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.11, 11:47
      A co to za marka?
      • Gość: bartek Re: awaria samochodu - potrzebna pomoc IP: *.dynamic.chello.pl 03.07.11, 14:28
        jezeli padl ci pasek rozrzadu to masz pozamiatane
        a moze tylko zamokniety,

trudne pytanie
        • Gość: ale odpowiedz Re: awaria samochodu - potrzebna pomoc IP: *.netcominternet.pl 03.07.11, 15:11
          ale odpowiedz ... czlowieku rozrzad to ostatecznosc ... moga byc miliony innych przyczyn nawet tak banalnych, ze padl jakis czujnik czy bezpiecznik.
    • Gość: medalik Re: awaria samochodu - potrzebna pomoc IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.11, 21:53
      W/g strony internetowej polecam Auto-naprawę 502-565-901.
    • Gość: gościuuu Re: awaria samochodu - potrzebna pomoc IP: *.2.8.74.tvksmp.pl 03.07.11, 21:57
      A jeździsz Roburem, czy Maybachem? Bo od tego zależy, czy wystarczy Pan Mietek z garażem, czy spec z komputerem.
    • Gość: .. Re: awaria samochodu - potrzebna pomoc IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.11, 08:58
      ja myślę że to prowokacja !!
      ewentualnie kretyn zakłada taki temat !!
      • ch3heg Re: awaria samochodu - potrzebna pomoc 05.07.11, 08:33
        Przez przypadek zamieściłem post na forum 'Częstochowa' zamiast 'Katowice' - tam ludzie pomogli a tu kretyńskie komentarze.
        • Gość: auto Re: awaria samochodu - potrzebna pomoc IP: *.54.174.45.tvksmp.pl 05.07.11, 09:26
          Musiał się już jakiś zdarzyć, który od kretyna wyzywa.. Mam nadzieję, że Ci się udało i naprawiłeś. Częstochowa w większości taka jest, niestety...
        • Gość: czlek z tont Re: awaria samochodu - potrzebna pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.11, 09:42
          sam spier..alaj gebelsie na swój ślonsk !!!
          • Gość: do wsioka Re: awaria samochodu - potrzebna pomoc IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.11, 11:38
            tam tez wsioku napisałeś co chcesz naprawic?
            taczke czy Volvo, a moze masz stare Deawoo i za ch...jjjjjjjjjjj za nic na nic wiecej cie nie stac.
        • mistral75 Potrzebna pomoc.Naprawde tego szukales? 05.07.11, 11:42
          Ten Twoj przypadek spamerze prowokatorze byl celowo pomyslany.
          Nie napisales zadnych konkretow,a wydajesz z gory uknuty osad o mieszkancach Czestochowy.
          Wyglada ze szukales zaczepki,a nie pomocy.
          Tak wiec to co przeczytales pasuje do Ciebie jak ulal.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka