Dodaj do ulubionych

Skup książek

26.07.11, 14:07
Witam,
poszukuję dobrego punktu skupu książek w Częstochowie. Mam do sprzedaży parę książek, które są prawie, że nowe (przeczytałem je i postanowiłem, że nie chcę ich trzymać, bo są słabsze). No więc mam pytanie: czy znacie dobry antykwariat w Częstochowie? Obojętnie w którym miejscu w Częstochowie.

Byłbym wdzięczny za pomoc. ^^
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Skup książek IP: *.ip.netia.com.pl 26.07.11, 17:00
      Do antykwariatu nie oddawaj bo oni wezmą za grosze a sprzedadzą po cenie z księgarni. Wystaw lepiej na allegro.
      • Gość: student Re: Skup książek IP: *.play-internet.pl 27.07.11, 17:32
        Znajdż chętnego.
        • Gość: bibliofil Re: Skup książek i czytelnictwo IP: *.play-internet.pl 28.07.11, 14:44
          Książki jeszcze trochę się kupuje ,ale po przeczytaniu zaczyna być problem co z nią zrobić.Dzisiaj już coraz mniej osób pomimo budowy dużych domów to miejsca dla biblioteki w nich brak .Dlaczego ????????????Podobno kultura sie rozwija ,ale czytelnictwo w szczególności wśród młodych ludzi upada -coraz mniej osób kupuje jakąś książkę.A o ustawieniu biblioteki w domu wśród młodych i małżeństw w średnim wieku to już szczególny wyjątek.O czytelnictwie na wsi i lub księgarniach na wsi to już kompromitacja i nie chcę wogóle pisać bo mogę być żle zrozumiany.Po wojnie czytelnictwo się rozwijało a dzisiaj czy się widzi jakąś osobę czytającą książkę na ławce w parku czy w lesie lub na plaży-chyba ,że jest to jakaś starsza babcia lub dziadek.Czy ktoś potrafi coś na ten temat napisać na forum.
          • Gość: palacz Re: Skup książek i czytelnictwo IP: *.alfanet24.pl 28.07.11, 14:53
            oczy się psują od czytania
          • Gość: gość Re: Skup książek i czytelnictwo IP: *.net.stream.pl 28.07.11, 15:23
            Otwórz oczy. Bardzo często widuję młode osoby czytające książki w autobusach.
          • Gość: ja Re: Skup książek i czytelnictwo IP: *.ip.netia.com.pl 28.07.11, 15:36
            Ja też dość często, zwłaszcza w niedzielne słoneczne dni widzę w parku pod Jasną Góra ludzi (również młodych) siedzących na ławkach i czytających książki. Podobnie w autobusach i tramwajach. Jednak masz rację, że to widok coraz rzadszy.
            Ja mam w mieszkaniu biblioteczkę - zajmuje cała ścianę i powoli zaczynam mieć problem gdzie trzymać te książki.
    • ajsza9 Re: Skup książek 15.05.14, 22:34
      Słyszałam,ze ksiazki skupują w Orionie , moze tam się udaj..? na stronie wiecej informacji znajdziesz ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka