malopolanin.czest 08.08.11, 00:28 "Precz z czarną stonką!" - popieram. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Norbert Re: Tłumy na spotkaniu z Palikotem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.11, 01:00 Wymieńcie choć jedną rzecz jaką Palikot zrobił dla obywateli, przedsiębiorców będąc w Sejmie? Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Tłumy na spotkaniu z Palikotem 08.08.11, 01:37 1. Oświadczenia zamiast zaświadczeń 2. Likwidacja bzdurnych przepisów że urząd decyduje o przeznaczeniu prywatnej ziemi 3. Likwidacja VAT na żywność przeznaczaną na cele dobroczynne itp itd... ps. Brawo Janusz! Odpowiedz Link Zgłoś
anty-lady Re: Tłumy na spotkaniu z Palikotem 08.08.11, 10:38 Norbercie, zapoznaj się z projektami ustaw - ponad 200 - przygotowanymi przez komisje sejmowa Przyjazne Panstwo. Niemal wszystkie zostały wstrzymane w ramach wewnatrzepartyjnej rywalizacji przez marszałka Schetyne. Neiktore z nich PO uchwala teraz pomijajac fakt, ze to efekt prac Palikota. Poza tym Janusz doprowadzil do wprowadzenia kamer na posterunkach policji - w Lublinie policjanci wykorzystywali zatrzymane kobiety. Więcej na stronie www.ruchpoparciapalikota.pl/wiadomosci/jak-z-wibratorem-bylo Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
lewastronamocy86 OZON panie Palikot, OZON 08.08.11, 10:56 Bardzo antyklerykalny jest Palikot. Jego antyklerykalizm jest typowo na pokaz i czas to zrozumieć! Jeśli nie, to czemu finansował wydawanie skrajnie prawicowego tytułu prasowego o nazwie OZON, w którym redaktorem naczelnym był Tomasz Terlikowski - naczelny bojownik o prawa płodu... Otwórzcie oczy ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: OZON panie Palikot, OZON 08.08.11, 12:31 Tylko przypomnij jeszcze kiedy to było i na ile milionów czarni orżnęli Palikota w tym biznesie... Odpowiedz Link Zgłoś
only_the_godfather Re: OZON panie Palikot, OZON 08.08.11, 13:42 Prawda jest taka że Palikot to typowy populista. Mówi to co ludzie chcą usłyszeć. Chcecie żeby nie było senatu to Palikot Wam to obiec (zdaje się że obecnie rządząca PO tez to obiecywała ale jakoś tak okazało się że ma tam większość). Chcecie aby utemperować księży to Palikot Wam to obieca. A jak dojedzie do władzy to będzie robił to samo co inni. Po prostu mówi to co ludzie chcą usłyszeć. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: OZON panie Palikot, OZON 08.08.11, 14:33 To po co twoim zdaniem odszedł z Sejmu i władował przeszło 4 mln prywatnej kasy w RPP? Przecież do końca świata mógł siedzieć na lubelskiej jedynce w większościowej partii, spokojnie by się dochrapał ministerialnego stołka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;s Re: OZON panie Palikot, OZON IP: *.centertel.pl 08.08.11, 16:10 to tak jak BALT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieoptymistka Re: Tłumy na spotkaniu z Palikotem IP: *.dynamic.chello.pl 08.08.11, 07:59 Nie mam już siły wierzyć ,że coś w Polsce się zmieni. Nie mam siły głosować ! Jakie gwarancje poprawy da pan Palikot ? Był w sejmie z partią rządzącą no i co ,nic ..........Zawsze tylko obietnice i na tym koniec.Skupię się na swoim zdrowiu, to może jeszcze kiedyś zobaczę tą dobrą Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onyx Re: Tłumy na spotkaniu z Palikotem IP: *.zicom.pl 08.08.11, 08:26 tę - nie tą :) W Polsce jest szansa na zmianę. To długi proces, ale kiedyś trzeba zacząć. Zrobić ten pierwszy krok. Im szybciej go zrobimy, tym lepiej dla nas. Głosujcie za! - nie przeciw! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieoptymistka Re: Tłumy na spotkaniu z Palikotem IP: *.dynamic.chello.pl 08.08.11, 08:43 No i popatrz........Nie dość , że jestem zmęczona , to jeszcze " niegramotna ". Czy ja w takiej sytuacji mogę głosować ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś A dyziek tam był? IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.11, 08:54 Wogóle co dobrego zrobił Palikot będąc w Platformie Obywatelskiej .I sam sobie odpowiem .Dobrze ,że z niej uciekł. Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: A dyziek tam był? 08.08.11, 09:36 A głupi "krzyś" swoje.......... A gdzie temat o głaskaniu..........?! Czyżby zapomniał?! Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do w.w Re: A dyziek tam był? IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.11, 09:47 dyziek_o napisał: > A głupi "krzyś" swoje.......... > A gdzie temat o głaskaniu..........?! Czyżby zapomniał?! > > Dyzio. > a może ty głupszy żeś tylko wstyd się "flustracie" tego forum przyznać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: A dyziek tam był? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.11, 10:17 "dyziek",-ten wpis wyżej--krzyś---to nie jest mój! Ale mógłbyś odpowiedzieć, czy byłeś i czy głaskałeś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Tłumy ...... IP: *.centertel.pl 08.08.11, 09:44 Tłumy na spotkaniu......... 150 osób. Garstka frustratów życiowych, która chwilowo daje sie porwać takim oszołomom aby zostać przeżuta i wypluta jak zużyta guma. Żałosne..... Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Tłumy ...... 08.08.11, 10:07 Gość portalu: realista napisał(a): > Tłumy na spotkaniu......... 150 osób. > Garstka frustratów życiowych, która chwilowo daje sie porwać takim oszołomom ab > y zostać przeżuta i wypluta jak zużyta guma. Żałosne..... I kto tu jest frustratem ? Poza tym 200 osób w 10-tys Kłobucku to są tłumy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Tłumy na spotkaniu z Palikotem IP: *.2.140.5.tvksmp.pl 08.08.11, 10:02 Ja popieram plany Palikota.Jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tłumy na spotkaniu z Palikotem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.11, 13:44 W kłobucku garstka gacków,niedouczonych i ciemnych.Gacek po specjalnej szkole,to niewiele rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Tłumy na spotkaniu z Palikotem 08.08.11, 14:34 Twój post świadczy za to że jesteś "douczony", chyba chamstwa u Kurskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: Tłumy na spotkaniu z Palikotem 08.08.11, 18:01 Ależ drogi "kzet69": Czyżbyś nie widział, że ja się z ..........nie kłócę?! Albowiem istnieje niebezpieczeństwo, że sprowadzą Cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem. Daj se chłopie/ kobito luzu i odpuść dyskusję z nimi. Na głupotę albowiem nikt / jeszcze / pigułek ani witamin nie wynalazł. Pozdrawiam, Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
the-only-bodzio Przeczytałem te posty i podnoszę stronkę 08.08.11, 21:39 Palikot opuścił tą zdegenerowaną partię jaką jest PO.I za to mały plusik .Ale z cieńkiego bola nie ma dobrego polityka.hehe dyziek cały czas podnosisz to niebezpieczeństwo ,a znajdzie się ktoś kto pokonuje doświadczeniem.wybacz małe intrygi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie martw się Re: Przeczytałem te posty i podnoszę stronkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.11, 09:04 On nie jest cienkim bolkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
stangor Tłumy na spotkaniu z Palikotem 09.08.11, 15:26 Tak naprawdę to od 89 roku ciągle te same twarze, te same obietnice kończące się obietnicami. Wolę postawić na coś nowego, czyli Palikota który jako jedyny nie pobierał diety poselskiej, zrzekł się mandatu będąc w szpicy partii rządzącej. Ma program którego nie ma żadna z tych czterech partii. Medialne manipulacje i nagonki robią z Palikota oszołoma. Również pseudo sondaże robi się po to aby zniechęcić potencjalnych wyborców do głosowania na Palikota metodą " niskie notowania w sondażach to szkoda na niego głosu". Wszystkie cyniczne wypowiedzi forumowiczów dowodzą że ulegli manipulacji mediów. Wyśmiewający Palikota za "penis i pistolet" nie wiedzą że wszystkie jego próby interwencji w sprawie zgwałcenia dziewczyny przez policjanta na komisariacie nie przyniosły skutku. Mediów to nie interesowało dopiero przy pomocy skandalu z penisem i pistoletem udało się nagłośnić tą sprawę. Policjant został skazany. Dziwi mnie że jeszcze nadal tylu Polakom odpowiada wyzysk poprzez rozbuchaną administrację i dyktatorski system rozdziału pieniędzy budżetowych (z naszych podatków) na partie, kościół, nienależne odszkodowania itd. Tyle razy się sparzyli i dalej głosują za nienormalnością i niespełnionymi obietnicami. Już czas wywalić w nadchodzących wyborach wszystkich z obecnych 4 partii a wybrać nowych. Lepiej zagłosować za nowym niż utwierdzać dotychczasowych oszustów że dobrze nas reprezentują. Odpowiedz Link Zgłoś
the-only-bodzio Przestań bredzić stangor 09.08.11, 21:06 Ty byś duszę diabłu oddał byle kościołowi przypieprzyć .Już nie będę cytował Palkota naczelnego o PSIe i innych .Później dyżur po nim objął Stefek Niesiolowski następny dureń po Palkocie.To ja załatwiłem Komorowskiemu prezydenturę itp. i inne rodzynki.Kawał dziada i resztę chama .Że go jeszcze ludzie nie pogonili.Jak chcesz dobrze głosować to wybieraj niezależnych i patrz kto go popiera.Ludzi dobrych jest sporo ,ale Ty tylko patrzysz,że Palkota walczy z kościołem.Ale komu ja tłumaczę stangor.Już Tobie drogie dziecko nie odpowiada słuszny kierunek SLD.Jakie tłumy ,sztuczny tłok na necie z bzdetami. Odpowiedz Link Zgłoś
stangor Re: Przestań bredzić stangor 10.08.11, 15:25 Bodzio ty jednak nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Gdzie ty widzisz że ja walczę z kościołem. Czy ja się ciebie czepiam że jesteś wierzący? Po prostu nie podoba mi się zdzieranie podatków ze mnie i rozdzielanie na partie, kościół, rozbuchaną administrację itd. Co do Palikota to jest moja opinia. Mam do niej prawo tak jak ty do swojej. Tylko ja nikomu nie ubliżam w przeciwieństwie do ciebie. I przeczytaj jeszcze raz koniec mojej wypowiedzi z godz 15.26 Odpowiedz Link Zgłoś
the-only-bodzio Re: Przestań bredzić stangor 10.08.11, 16:51 Ńormalnie łapy opadają Stangor .Jak Wy młodzi ludzie w jakieś otępienie wpadacie.Dajcie sobie w czambuch z kościołem ,a weźcie się za naprawę Polski.Zburzonej przez wszystkie partie .Mimo ,że jestem zwolennikiem PISu to nie patrzę przez rózowe okulary prezesa na Biedronkę.Jak taki odmieniec i charchający na wszystko Palikot chce coś budować.Chyba tylko niezgodę.Dopiero by było rzucających się na sznur jak taki cwaniaczek Palkota został by wybrany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyźkowa Re: Tłumy na spotkaniu z Palikotem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.11, 15:46 "stangor",-zrobimy nową partię i pokażemy dyźkowi! Ty będziesz prezesem,a ja będę trzymała kasę. Portmonetkę już mam po babci. Odpowiedz Link Zgłoś
aibo dam szansę Palikotowi, 3x18% do mnie przemawia... 09.08.11, 16:01 i likwidacja biurokracji, w komisji "Przyjazne Państwo" też miał bardzo dobre pomysły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Penis na każdej konferencji! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.11, 16:15 Przynajmniej penis na każdej konferencji będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
hr.poniemirski Re: Penis na każdej konferencji! 10.08.11, 17:53 "krzyś"! Ty jakieś hihi....kompleksy masz na punkcie tego narządu, czy to tylko taka fobia jest? To ostatnie da się leczyć, nawet bezboleśnie.Kompleksy ponoć też, jak partnerkę spotkasz odpowiednią, która hmm...taki stan "rzeczy" zaakceptuje. Radzę skorzystać z jakiejś możliwości, bo takie publiczne obnażanie się tylko żałosnym jest, że litości ze współczucia nie wspomnę. Zniesmaczony, brakiem taktu i puszczaniem bąków a'la the_tylko_bodzio w toarzystwie hr.j/w Odpowiedz Link Zgłoś
the-only-bodzio walnienty 10.08.11, 18:02 Jesteś leń śmierdzący .Zmienił byś sobie tę ksywkę hrabiego .Bo to nawet żenujące już się robi .Krzyś to ma wiecej ogłady niż ty razem z walnientym dyźkiem na czele.Nie rżnij parcha . Odpowiedz Link Zgłoś
hr.poniemirski Re:bodzio 10.08.11, 20:01 Masz całkowitą rację stangor! Pozwolisz jednak na kilka słów obrony tegoż, ot tak, w ramach ludzkiego współczucia dla zniewolonego umysłu, że wyjaśnię frustrację bodzia. ponieważ już chyba rok śledzę hmm....rozwój (?) tej indywidualności, siejącej postami jak mucha w lecie kropki i takoż samej wartości w treści. Dla tegoż posiadając co nieco wiedzy przekazanej osobiście, oraz obecnego zachowania takie wnioski mi się nasunęły: urlop bidula z kołchozu dostał na własne żądanie, co bu pielgrzymów obsługiwać, czy tam witać na jakiejś masówce. Czem się nieopatrznie pochwalił w niedzielę na jakimś wątku. No i wpadło biedactwo, bo wielebny z organizacji poświęcenia nie docenił i "służbę" o suchym pysku nakazał spełniać. Bodziowi z tej zgryzoty priorytety warczeć na siebie zaczęły. Poradzić z tym sobie nie może. Dylemat ma taki jak stąd do Łodzi, no a pozycja siedzenia w takim "okraku" i to jeszcze przed kompem niezbyt wygodzie służy, że o nastrojach nie wspomnę. A do tego na trzeźwo, to nie lada poświęcenie jest! No ale pleban widocznie silną rączkę ma, skoro bodzio warczy ale mamrota nie tknie. Za to cała frustrację na klawiaturę wylewa w postaci komentarzy i bluzgów do interlokutorów. Sam się zastanawiałem: współczuć czy pacnąć w beretkę. W końcu doszedłem do wniosku że i jedno, i drugie nie zaszkodzi. Niech sobie ulży, ale czasami odezwać się trzeba co by umiar znał. Z pozdrowieniami hr. j/w Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Penis na każdej konferencji! 23.08.11, 22:27 Gość portalu: krzyś napisał(a): > Przynajmniej penis na każdej konferencji będzie! A ty chociaż wiesz z jakiego powodu ten penis był? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: Penis na każdej konferencji! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.11, 22:35 Wiem- "dyziek"-jako przedstawiciel palikota w Częstochowie chciał tego penisa pogłaskać. "dyziek"sam ,bez bicia się przyznał, że jest przedstawicielem palikota /dobrze napisałem/ w Częstochowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: Penis na każdej konferencji! IP: *.dynamic.chello.pl 24.08.11, 07:48 Może jednak spróbować czegoś innego i dać szansę Palikotowi ! Wszyscy już byli i co wyrządzili !?Gdzie byli częstochowscy radni ,posłowie i działacze kiedy z Częstochowy zabrano akta firm i wywieziono do Archiwum w Tychach i dzisiaj musimy czekać miesiącami na dokumenty do emerytury,a w archiwum leżą nierozpakowane paczki i podobno nawet zalane wodą.Wielu z nas potrzebnych dokumentów nie otrzyma.Nie dość tego ,że trzeba pomimo posiadania świadectwa pracy, udowadniać w ZUSie opłacane składki , to jeszcze są dodatkowe trudności.Nie potrafia o nic zadbać tylko pierdołami się zajmować- jarmarki,festiwaliki.podświetlenie ołtarza,jeden na rowerku, drugi na placu zabaw.........Dodam,że Bielsko nie oddało swoich zasobów archwalnych ,tylko tumany z Częstochowy dały ciała i parę osób straciło pracę ,a my szansę na załatwienie naszych spraw.Rwią się do koryta ,a ludzi mają w nosie,nie znają i nie potrafią rozpoznać potrzeb społecznych i toczy się walka tylko o stanowiska,aby się nachapać z kolegami. Palikot to inteligentny , wykształcony facet ,no i bogaty, nie gołodupiec.....Kto wie , może warto spróbować !?Kiedy posłuchałam ostatnich przemówień na konwencjach......to myślę,że zjazdy pzpr to był w porównaniu z tym co teraz ,mały pikuś...Jeśli mam iść na wybory, to zagłosuję na NOWE ..................! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: Penis na każdej konferencji! IP: *.dynamic.chello.pl 24.08.11, 10:20 Sprawy dotyczące dokumentów do ZUS- u powinno się zaskarżyć w europejskim Trybunale i to jest robota dla porządnych posłów,jak chcą glosy to do roboty ,a nie tylko plakacik z ładna fotką Odpowiedz Link Zgłoś
stangor Tłumy na spotkaniu z Palikotem 25.08.11, 11:38 I znów mamy szansę. Od nas zależy czy na Wiejskiej zasiądą ci sami co 4; 8 i więcej lat temu obiecywali, obiecują i na obietnicach kończą. Jedyne co się zmienia to ich konto w banku. Kiedy wreszcie ludzie się obudzą i wywalą to towarzystwo wzajemnej adoracji. Czy jeszcze nie mają dość wyzysku, kłamstwa, przekrętów, biurokratyczno administracyjnego terroru. Wolę zagłosować na Palikota niż na kogoś z klubu czworga. Lepsze nowe niewiadome niż wiadoma miernota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: Tłumy na spotkaniu z Palikotem IP: *.dynamic.chello.pl 25.08.11, 12:35 Cieszę się ,że jest nas coraz więcej........! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: Tłumy na spotkaniu z Palikotem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.11, 13:46 A na otarcie łez po przegranych wyborach każdy będzie mógł pogłaskać penisa palikota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: Tłumy na spotkaniu z Palikotem IP: *.dynamic.chello.pl 25.08.11, 16:52 A ty Krzysiu - prostaczku ,tylko o jednym.Wyraźnie brak ci argumentów i.........inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Tłumy na spotkaniu z Palikotem IP: *.play-internet.pl 25.08.11, 19:59 A ty krzysiu nie jesteś krypto gejem? Ciągle o penisach :) Będę głosował na Sylwię z Ruchu Palikota - Znam ją i wiem, że mój głos nie będzie zmarnowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do sztabu Palikota Palikot jak na polityka jest zbytnio szczery IP: *.ice-net.pl 25.08.11, 13:46 Palikot chcąc być politykiem musi stać się bardziej "płazowaty" i "śliski". Tak jak obecna scena polityczna. Raz w tej partii raz w innej, byle żłób pełny. Chcą akurat to usłyszeć, to mówię. A gdzie indziej, całkiem coś innego. Brak własnego zdania, kręgosłupa itd. Na dzisiaj Palikot "wali" swoje zdanie między oczy, szczerze mówi co myśli i na tym traci w kręgach cwanych politycznych "płazów", którzy go chyba wykorzystali i "wypluli". Dowala Kosciołowi. Co z tego ma? Niewiele, właściwie nic. Dzięki jego krytyce, hierarchia ma szanse się zorientować, co jest źle, co ludzi drażni i w czas to naprawić. Jeśli chce być showmenem, postępuje właściwie, jest kontrowersyjny, zwraca na siebie uwagę. Jeśli politykiem, nic z tego. Sami antyklerykalni "zeżrą" go za zbytnią szczerość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: Palikot jak na polityka jest zbytnio szczery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.11, 17:42 Przeczytałaś "lilka"co napisał "do sztabu palikota" / przepraszam, ale ja nie napiszę tego nazwiska z dużej litery/,- dowiedz się zatem jeszcze,że palikot jest absolwentem Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego! Kiedyś dałem duże pieniądze na tę uczelnię, ale nie na palikota!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: Palikot jak na polityka jest zbytnio szczery IP: *.dynamic.chello.pl 25.08.11, 19:49 To dobrze bo KUL to świetna uczelnia i gwarantuje gruntowne wykształcenie,to nie to samo co częstochowska Akademia Pana Kleksa i jeszcze parę innych......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale jaja Re: Palikot jak na polityka jest zbytnio szczery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.11, 14:25 Ludzie zachwyceni Palikotem wczesniej glosowali na Stana Tyminskiego ,potem Samoobrone a teraz maja Palikota.Ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś