Dodaj do ulubionych

Wpadł pod koła

19.08.11, 12:13
Jak widze rejestrcje SKL to bardzo uważam,bo wszystko jest możliwe.
Obserwuj wątek
    • Gość: rozsadek Re: Wpadł pod koła IP: *.sfc.pl 19.08.11, 13:11
      Numer rejestracyjny zdradza kto "siedzi" za kierownica?!
      Człowieku idź się lecz na nogi bo na głowę już za późno.
    • virgia11 Wpadł pod koła 19.08.11, 16:34
      SC, SCZ, SKL, ERA - co to za różnica ?? ludzie to, że ktoś ma taką rejestrację to nie znaczy, że od razu powinno się go źle kojarzyć. Eh szkoda słów... do tuptus2000: hehe ciekawe czy masz prawko a jeżeli tak to ciekawe jak Ty jeździsz . Pozdrawiam
      • Gość: skl Re: Wpadł pod koła IP: *.strefa.com 19.08.11, 16:52
        i tu się mylisz;)
      • Gość: oxirce Re: Wpadł pod koła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.11, 22:27
        Do VIRGIA11 - Widzę ch...u że uważasz się za najlepszego kierowcę. Pochwal się poj...bie od jakich liter zaczynają się twoje blachy? Niech wszyscy się do wiedzą na kogo muszą uważać. Statystyki mówią że najczęściej wycinani z samochodów przez straż są Właśnie tacy mistrzowie kierownicy za jakiego ty się uważasz. Więc nie cwaniakuj, a poza tym twoja wypowiedź przypomina mi odgłos bąka opuszczającego odbyt.
      • Gość: orion79 Re: Wpadł pod koła IP: *.multimo.pl 19.08.11, 22:35
        Pewnie Virgia11 ma tablice SMY... . Tam są takie cwaniaki.
    • Gość: moto Stłuczka Kolizja Laweta IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.11, 16:35
      22 lata, Passat, tablica SKL - Młodzi kierowcy w dodatku z zadupia, często swoimi leciwimi "bolidami" chcą pokazać swoją wyższość gatunkową nad innymi uczestnikami dróg!
    • Gość: benek Re: Wpadł pod koła IP: *.xdsl.centertel.pl 19.08.11, 17:52
      A ja mam SKL, bo wyprowadziłem się z Częstochowy.Gdyby komuna nie wybudowała bloków twoim starym , to byś teraz za stodołę s..ć chodził
      • Gość: gość Re: Wpadł pod koła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.11, 18:37
        Jakie te gacki kłobuckie chamidła.Zaraz wszystkich obrażają.Gacki,nie denerwujcie się.
        • Gość: facet z klasą Re: Wpadł pod koła IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.11, 02:41
          Medalikarzu z bloków pochwal sie jak spedziłes wakacje?! :)

Pewnie przed tv w swoim 20m2 mieszkanku co?? Bo na magazynie licho płacą :D
          • Gość: gość Re: Wpadł pod koła IP: *.net.stream.pl 20.08.11, 12:35
            Ja ci powiem chociarz to nie bylo do mnie :P Mieszkam w bloku mieszkanko zaledwie 50 m2 (blokowiska) jestem po zawodówce prowadzę firmę od ponad 11 lat jeźdzę na wczasy 2 razy w roku (kwoty którą wydaje ci nie powiem bo i tak nie uwierzysz), raz narty raz nasze bogate polskie morze raz kraje śródziemnomorskie i jak czytam takie coś co piszesz to się śmieje z debili którzy się wyprowadzili na wieś typu Kłobuck do "bankowych" domów które twoje dzieci będą spłacac i piszą co pracujesz na magazynie a potem nie macie na węgiel to się w człowieku krew gotuje takie zastaw się a postaw się. Czy wy ludzie na macie wstydu z dziada pradziada odziedziczone domy często po chamsku wyciągnięte od rodziny i uważacie się za Bogów... Powiem ci ja wole być uważany za dziada mieć swoje 50 metrów mieszkać jak w hotelu (CO, blok ocieplony itd..) za 350 zł. (czynsz) niż uważać się jak ty za panisko ze Słonecznej Kaliforni lub z ościennej wiochy. Nie sztuką jest pokazać że ma sie słome w butach to widać, sztuką jest pokazać że jest się kimś a widać tobie tego brakuje. A teraz idz na podwórko które będziesz spłacał całe życie i się zastanów się nad tym co napisałem...
            • Gość: do gościa do analfabety! IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.11, 13:24
              Gość portalu: gość napisał(a):

> Ja ci powiem chociarz to nie bylo do mnie :P Mieszkam w bloku mieszkanko zaledw
              > ie 50 m2 (blokowiska) jestem po zawodówce prowadzę firmę od ponad 11 lat jeźdzę
              > na wczasy ...........................................

To teraz analfabeto proponuję słownik ortograficzny do swej brudnej łapy wziąć i zobaczyć m.in. ćwoku jak się pisze wyraz "chociarz" inne przemilczę ofiaro blokowego losu !
            • Gość: heh Re: Wpadł pod koła IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.11, 04:02
              "sztuką jest pokazać że jest się kimś "

Typowa mentalność zaściankowego prostaczka po zawodówce ;)

Ale z ciebie "ktoś", łał, najgorsi są ci, którzy wyszli z biedy i dorabiają sie na innych, jesteś szcześliwy w tych swoich 50m2 z junkersem jak ci giry z salonu na hall wystają i pies sąsiada sra do paskowicy w ktorej bawić się bedzie twój wnuk? :D
              • Gość: gość Re: Wpadł pod koła IP: *.net.stream.pl 21.08.11, 08:40
                lepiej być po zawodówce i się dorabiać uczciwie niż jak wielu z was wyrwać po zmarłej rodzinie majątek i uważać się za kogoś lepszego bo się mieszka w Kłobucku lub ościennych wiochach i mieć stare BMW to jest właśnie wasza klasa...
          • Gość: Lis(fox)iniec Re: Wpadł pod koła IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.11, 12:01
            "Medalikarzu z bloków pochwal sie jak spedziłes wakacje?! :) Pewnie przed tv w swoim 20m2 mieszkanku co?? Bo na magazynie licho płacą :D"
            Ale trzeba być burakiem aby coś takiego napisać. Zapewne spędziłeś wakacje w Tunezji, Egipcie, czy też Grecji i wydaje ci się, że jesteś gloptroterem kosztującym przygodę z nieodkrytych zakotków świata! Muszę cię zmatrwić, właśnie wróciłem razem z kolegami z Cz-wy z safari nurkowego w zatoce perskiej.
            ---
            www.projekt335.pl/?o-projekcie,7
    • maniek11985 Wpadł pod koła 20.08.11, 04:00
      takich jak 2000tuptus, oxirce, orion, moto klawiatura powinna w łapy parzyć za pisanie takich komentarzy.
      • Gość: WPI Re: Wpadł pod koła IP: *.net.stream.pl 20.08.11, 10:45
        Ludzie, nie zapominajcie, że ofiara też jest z Kłobucka. A swoją drogą, to przejechałem tysiące kilometrów i jak każdy kierowca zawodowy przejeżdżał ludzi którzy się zataczają na drodze, potykają czy rowerami wykonują dziwne manewry, to Polaków było by o wiele mniej. Nie oceniam ludzi za tablice rejestracyjne ale na drogach powiatu Kłobuckiego naprawdę trzeba dużo uważać. Może dlatego tyle Policji tam mają, bo wiedzą sami o sobie wystarczająco dużo. Jeżeli jakieś miasto lub miasteczko jest omijane przez motocyklistów to o czymś to świadczy. Trochę kultury na drodze i wzajemny szacunek a tego w Kłobucku brakuje. Pozdrawiam
    • Gość: szybki Re: Wpadł pod koła IP: *.netcominternet.pl 20.08.11, 12:04
      SKL-skolonizowany kawałek lasu
      wieśniaki z kłobucka to jeździć nie umieją maja rondo u nich na wsi a nawet nie potrafią po nim jeździć co tam przejeżdżam to zawsze ktoś musi wymusić pierwszeństwo ale tacy ze słonecznej Kalifornii tak maja potrafią tylko pchać się pod kola
      • Gość: Pierdoła Re: Wpadł pod koła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.11, 12:59
        Kłobuck - Miasto sexu i biznesu !!! :-)
      • Gość: aśka i jeż Re: Wpadł pod koła IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.11, 16:27
        SC - Słoma z Czewików

na auta ich nie stac, bo sie pracuje za tysiąc złotych, kupi taki
        "golfa czwóreczke" na kredyt zaciągniety po rodzinie, robi 15km tygodniowo
        i sieje zagrozenie na miescie !!!

te chamki nie pamietają jak ich rodzice harowali w polu i cwaniakują - wielcy państwo z bloków
        cała rodzina na 38m2 aHAAHAHAH :D
        • Gość: Gośc Re: Wpadł pod koła IP: *.net.stream.pl 20.08.11, 17:21
          Pamietaj na przyszłość Wiesniak ze wsi wyjdzie , ale Wies z wiesniaka Nigdy apropo tego co napisałaś wyżej ...
    • Gość: jasiu... Re: Wpadł pod koła IP: *.dip.t-dialin.net 20.08.11, 19:36
      Jak widzisz takie: www.mein-kennzeichen.eu/friends/parser.php?pid=353&PHPSESSID=dejtmgrbrout też?

;-)
      • Gość: SC Re: Wpadł pod koła IP: 212.87.244.* 20.08.11, 22:57
        SC
        Same
        Cwele
        • Gość: kierowca Re: Wpadł pod koła IP: *.play-internet.pl 21.08.11, 10:04
          Coraz częściej pisze sie negatywnie o kierowcach z rejestracją SKL -z jakiego rejonu jest ta rejestracja.Dlaczego tyle negatywnych opinii piszą na ten temat ludzie na forum????
          • Gość: kolega Re: Wpadł pod koła IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.11, 11:01
            Już ci tłumacze:

to piszą SC
            Same... jak wyzej napisano

bo im zal, ze ich nie stać na samochody, bo są bezrobotni i jeżdżą tramwajami na gape, czasem taksówką w czterech 2km podjadą na impreze zeby "sie pokazac"

a tak to siedzą przed tv albo idą na jedno piwo w sobote, czasem w szklance mają cole i udają ze to drink ;)

pozdrawiam
            • Gość: lisiniec Re: Wpadł pod koła IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.11, 11:35
              Jesli to jest prawda "kolego", to jesteś niesamowitym kretynem pracując i oddając część swoich podatków na tą grupe "bezrobotnych".
    • Gość: ytu Re: Wpadł pod koła IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.11, 12:21
      Pierdołowo czyli - SKL
      Pierwszy dokument który mówi o Kłobucku pochodzi z XIII wieku. Ten dokument wylicza wszystkie włości należące do króla w tym Kłobuck alias Pierdołowo. Ta nazwa wzięła się od nazwiska pewnego Francuza który był panem okolicznych włości. Jako że miejscowa ludność nie była w stanie wymówić jego nazwiska więc przekształciła je w Pierdoła. Nazwa Pierdołowo do dzisiaj funkcjonuje w mowie potocznej. W XV wieku został tam zbudowany gotycko-barokowy kościół pod wezwaniem świętego Marcina.
      wielkapedia.wikia.com/wiki/K%C5%82obuck
      • Gość: KR Re: Wpadł pod koła IP: *.play-internet.pl 21.08.11, 12:28

Ale policzek! Hihi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka