Dodaj do ulubionych

--- retro czy donkichot? tylko dla panów!!

11.09.11, 03:16
CZesc koledzy, proste pytanie

gdzie łatwiej wam wyrwać łatwą torbę z bloków na jeden raz i jakie wam wychodzą koszty??
np 30 min czasu + 7zł (piwo)
dzis była ostra dyskusja z chłopakami i ciekawi mnie wasze zdanie

pozdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: polokokta Re: --- retro czy donkichot? tylko dla panów!! IP: *.net.stream.pl 11.09.11, 11:25
      Więcej i taniej znajdziesz ze swojego Popierdowa klientek niż z bloków ;_)\\ frajerzyno projektowy...
      • Gość: aa Re: --- retro czy donkichot? tylko dla panów!! IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.11, 12:06
        oOO gacek z rakowa bawi sie w głos ludu !! :)
        • Gość: :) Re: --- retro czy donkichot? tylko dla panów!! IP: *.net.stream.pl 11.09.11, 13:38
          żeby Ci kolego Raków, nie wpadł pomóc w wynajęciu mieszkania czasem, żebyś mógł małolaty od siebie z wiochy popychać bez wiedzy Twych zacnych rodziców, ewentualnie babci :D :D
          • Gość: gęga Re: --- retro czy donkichot? tylko dla panów!! IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.11, 00:33
            TAk "wpadnie" jak gra w piłkę, o ile to można nazwać grą :D

Idź psa wyprowadz bo ci znów zasra twoje 25m2 i będziecie z mamusiami tatusiami braćmi i siostrami i ilu was tam jeszcze mieszka sprzątać :)
    • Gość: Gri Re: --- retro czy donkichot? tylko dla panów!! IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.11, 13:57

Mysle, ze jedno piwko plus kilka setek i twoja wyplata zagoscilaby w moim portwelu:-/
      • Gość: polokokta Re: --- retro czy donkichot? tylko dla panów!! IP: *.net.stream.pl 11.09.11, 14:06
        A ja myślę, że Twój portfel z baranich jajec, kupiony za robotę w miejskiej przez Ciebie wykonywanej fuszerce, nadaje się tylko na działki koksu i marzenia z kumplami w sobotnie wieczory :D
        • Gość: Zawsze ten sam Re: --- retro czy donkichot? tylko dla panów!! IP: *.play-internet.pl 11.09.11, 16:02

Nie tacy jak ty, po przyjezdzie do miasta traci i swoja wyplate, czyli 1200brutto hihi,na rzecz miejskich cwaniakow. Ale co ja tam wiem, bo przeciez jestes najobrotniejszy we wsi i lachociagi, ktorych nikt nie chce wyrywasz z don kichota. Ha
          • Gość: ATO Re: --- retro czy donkichot? tylko dla panów!! IP: 91.210.242.* 11.09.11, 17:45
            W Don Kichocie same chwast przychodzą i polują na chłopców ze wsi, a ci się cieszą. Te panny "dotykają" się z wszystkimi, lecz ostatecznie chłopcy z po za miasta się z nimi wiążą na stałe.
            • Gość: aśka Re: --- retro czy donkichot? tylko dla panów!! IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.11, 20:49
              Gość portalu: ATO napisał(a):

> z po za

A co to znaczy nieuku ?? :)
              Ty sobie lepiej sprawdź czy ci sąsiada pies nie nas*ał pod drzwiami w tym brudnym bloku :)
              • Gość: S Re: --- retro czy donkichot? tylko dla panów!! IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.11, 21:09

Hahaha, puszczalska poczula sie urazona, wez kobieto zaczni sie szanowac bo nawet tacy frustraci jak autor tego posta, niebeda cie chcieli.
              • Gość: rak Re: --- retro czy donkichot? tylko dla panów!! IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.11, 21:17
                Aśka ty się nie przejmuj i żyj tak jak dotej pory, bo jak ty i tobie podobne się "naprawią" to za łatwy seks trzeba będzie płacic! A tak jest za free :)
    • Gość: oO Re: --- retro czy donkichot? tylko dla panów!! IP: *.net.stream.pl 11.09.11, 19:47
      Smutne, że nawet te najłatwiejsze nie chciały ci wczoraj dać. Bo jaki może być inny powód frustracji tak wielkiej, że musiałeś się wyżalić na forum? Musisz być niezłym twarzowcem. Albo powinieneś się myć częściej niż tylko w piątek. Sprzedaj e30 i zainwestuj w mydło. Tymczasem pozostaje ci wyrywać "torby" (u nas mówi się "zrywki") w realu i tesco, na tradycyjnych dla eskaeli coweekendowych, rodzinnych wycieczkach do hipermarketów.
      • Gość: psychiatra Re: --- retro czy donkichot? tylko dla panów!! IP: *.ip.netia.com.pl 12.09.11, 12:30
        Czytam to forum dość dokładnie i widzę, że jakiś jeden zjeb ma tu poważny kompleks na punkcie bloków:) Co ci te bloki zrobiły, że masz tak nieszczęśliwie zrytą głowę? I pytam poważnie, bo niestety tak to wygląda. A może jesteś jakimś bezdomnym i marzysz o takim M1 na 10 piętrze? Myślałem, że bezdomni nie mają dostępu do neta, ale widocznie łachmyta znalazł jakiś punkt bezpłatnego dostępu bezprzewodowego gdzie może podłączyć swojego ukradzionego laptopa, albo z jakiegoś infomatu pisze, albo komórkę komuś zaje..ł :)
        • Gość: jak Re: --- retro czy donkichot? tylko dla panów!! IP: *.directvps.nl 12.09.11, 14:27
          Gość portalu: psychiatra napisał(a):

> Czytam to forum dość dokładnie

A co mamusia cie utrzymuje czy na zasiłku jesteś ze masz tyle czasu????
          • Gość: Mike Re: --- retro czy donkichot? tylko dla panów!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.11, 16:08
            Juz byl fajny temat do smiechu, a jednak przyszly forumowe betony mocherowe i beda pouczac innych.

DLATEGO OSOBISCIE STAWIAM WAM PARUJACEGO KLOTZA NA KLATY.

Smacznego

A wracajac do tematu- latwiej chyba wyrwac w Donie, bo do Retro to same cnotki chodza, zawsze zajete i w ogole "ja tu przyszlam potanczyc".
          • Gość: ja Re: --- retro czy donkichot? tylko dla panów!! IP: *.ip.netia.com.pl 12.09.11, 17:20
            Nie ścierko, siedzę w pracy, inni pracują a ja czytam :)
    • Gość: były kolega Re: --- retro czy donkichot? tylko dla panów!! IP: *.ip.netia.com.pl 12.09.11, 17:38
      czenstohowa napisała:

> CZesc koledzy, proste pytanie
      >
      > gdzie łatwiej wam wyrwać łatwą torbę z bloków na jeden raz i jakie wam wychodzą
      > koszty??
      > np 30 min czasu + 7zł (piwo)
      > dzis była ostra dyskusja z chłopakami i ciekawi mnie wasze zdanie
      >
      > pozdr.

Cześć kolego!
      Niestety prawda jest taka, że mając taką twarz jak Twoja nie poderwiesz nawet kulawej, zapchlonej suki ze schroniska :D Może jakbyś zaczął się golić pod pachami, używał dezodorantu, prał ubranie częściej niż raz w miesiącu i mył zęby częściej niż w niedzielę rano przed kościołem to może udałoby Ci się poderwać jakąś 90 letnią wdowę z kamienic na Katedralnej :) A tak to niestety dalej jesteś skazany na marszczenie freda przed monitorem i hurtowe wykupywanie chusteczek higienicznych z Biedronki :D
      Dziś tak właśnie dyskutowaliśmy z chłopakami i stwierdziliśmy że z Tobą nigdzie nie wychodzimy bo przynosisz nam kichę i nie możemy nic poderwać. Dziewczyny, nawet te z bloków uciekają, jak widza Twoje nieobcięte paznokcie i włosy między palcami. Sami dziwimy się jak mogliśmy dawać Ci rękę na powitanie. Nawet boję się myśleć, ile obumarłych plemników jest na tej ręce :/ Zapach spermy zmieszany z zapachem chusteczek z Biedronki. wszystko to owoc Twojej wyobraźni :) A fuj :/ Nie chcemy już z Tobą mieć nic wspólnego. Znajdź sobie innych kolegów, my już Cię nie lubimy.
      Pozdrawiamy,
      byli koledzy
      • Gość: do chama powyzej Re: --- retro czy donkichot? tylko dla panów!! IP: *.directvps.nl 13.09.11, 14:33
        Kolego powyzej z kompleksem edypa:

przestań czesać grzywa na wacusiu tylko umyj ręce, zęby,
        idź się ubierz jak czlowiek no i zrzuć troche sadła sieroto
        to moze wreszcie nie bedziesz sie wstydził spoglądać na kobiety!!

i wyjdź z tego bloku bo ci we łbie się poprzestawiało od tej ciasnoty!!
        • Gość: cham powyżej Re: --- retro czy donkichot? tylko dla panów!! IP: *.ip.netia.com.pl 13.09.11, 16:08
          Widzę że uderzyłem w Twój czuły punkt. No cóż, przykro mi bardzo że wszystko to co napisałem okazało się prawdą :) Bogaty, ale brudny onanista z manią prześladowczą blokowisk :) Ktoś Ci musiał nieźle d..sko przeru... gdzieś w blokowym zaciszu:D Byłbyś znakomitym obiektem do badań dla niejednego psychiatry :) Może zgłoś się na jakąś Akademię Medyczną, może ktoś tam zamierza się doktoryzować w Katedrze Psychiatrii, a nie bardzo ma na jaki temat. Przy okazji zarobisz trochę kasy, chociaż to akurat nieistotne bo Ty przecież bogacz z "kałntrysajdu" jesteś :D
    • Gość: krzyś Re: --- retro czy donkichot? tylko dla panów!! IP: *.directvps.nl 14.09.11, 00:29
      W donie 10 zł i komplet: lodzik + anal. Te z blokowisk idą za dobre słowo a jeszcze jak masz auto ...
      bo ci ich "blokowiskowi" koledzy na ogół groszem nie śmierdzą a auto mają na obrazku z gum.
      • Gość: cham Re: --- retro czy donkichot? tylko dla panów!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.11, 01:10
        IP: *.directvps.nl

A Ty kolego zmieniający nicki co chwilę, co robisz w Holandii? :D
        Pewnie za groszem wyjechałeś, wpadniesz na święta, wydasz co zarobiłeś i potem znowu wyjedziesz :) A może po prostu uciekłeś z kraju homofobów i tam w spokoju realizujesz swoje miłosne pragnienia z pryszczatymi i nieogolonymi chłopcami podobnymi do Ciebie :D
        • Gość: gosc Re: --- retro czy donkichot? tylko dla panów!! IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.11, 19:24
          IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl

namierzamy cie blokmenie, spodziewaj się w nocy odwiedzin trrzech spoconych murzynów i ostrego analfaka !!:)
          • Gość: cham Re: --- retro czy donkichot? tylko dla panów!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.11, 13:54
            > namierzamy cie blokmenie, spodziewaj się w nocy odwiedzin trrzech spoconych mur
            > zynów i ostrego analfaka !!:)

Czyli Twoich rodziców i Ciebie? :D
    • Gość: K2 kretyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.11, 12:14
      :) don kichot to bardziej ściana wschodnia Częstochowy...w retro kłobuck sie bawi... i w tym i w tym lokalu piwa za 7 zeta nie kupisz... ale za to jest jeszcze stare depo:D czy mohito.
      Wybór należy do ciebie o ile masz choc trochę odwagi aby podejśc do kobiety i pogadać no chyba że ogłuszasz je maczugą i zaciągasz do jaskinii
    • Gość: hahahah obydwa dla typowych szlaufiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.11, 12:22
      rzadko spotyka sie tam jakies sensowne dziewczyny z klasa..w większości to tleny z tipsiurskami, spalone na heban w białych kozakach i ciuszkach z bazarku..
      • Gość: gosc Re: obydwa dla typowych szlaufiar IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.11, 01:04
        to ty chyba do jakiejś remizy jeździsz kudlaty przyjacielu ;)
        • Gość: bbb Re: obydwa dla typowych szlaufiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.11, 18:45
          Gość portalu: gosc napisał(a):

> to ty chyba do jakiejś remizy jeździsz kudlaty przyjacielu ;)

Nie do remizy, tylko widocznie ty nie masz gustu i lubujesz sie w takich bombiarach rodem z placu jacka
          • Gość: jola Re: obydwa dla typowych szlaufiar IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 27.09.11, 15:27
            Hm, cóż za ciekawy temat, szkoda, że tak późno tutaj dotarłam...
    • Gość: tomb Re: --- retro czy donkichot? tylko dla panów!! IP: *.net.stream.pl 27.09.11, 20:07
      Jak remiza to tylko w Czarnym Lesie!
      • Gość: ja Re: --- retro czy donkichot? tylko dla panów!! IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.11, 02:55
        śpisz w stodole, twój głos sie nie liczy
        • Gość: Menel Re: --- retro czy donkichot? tylko dla panów!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.11, 21:01
          W ogole ktos kiedys poderwal jakas dziewczyne w retro? Tam to wielkie damy przychodza, ktore uwierzyly ze jest to "najpopularniejszy klub w miescie" i przychodza sie lansowac...ehhh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka