Dodaj do ulubionych

Gdzie w Cz-wie sklep z telewizorami.

14.11.11, 06:43
Gdzie znajdę Częstochowie sklep z telewizorami (plazmowe).
Byłem w MediaMarkecie i Euro w galerii Jurajskiej.
W galerii był jeszcze bodajże Avans ale po nim nie ma już śladu.
Byłem w x-kom koło stacji pkp i MixElectronic koło Tesco.
Nie odwiedziłem jeszcze tylko Vobisa na Ogrodowej.
Czy jeszcze gdzieś mogę zajrzeć?
Obserwuj wątek
    • Gość: urukhai Re: Gdzie w Cz-wie sklep z telewizorami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.11, 08:40
      Możesz jeszcze zobaczyć w auchanie - wprawdzie poza czewą ale blisko, za to często są korzystne promocje. A generalnie i tak najbardziej opłaca sie w sprawdzonym sklepie internetowym - sprawdź na skąpcu albo ceneo.
      • Gość: 58ble Re: Gdzie w Cz-wie sklep z telewizorami. IP: *.rev.inds.pl 14.11.11, 18:00
        Zakupu będę raczej dokonywał przez internet, no chyba że w zbliżonej cenie znajdę w sklepie.
        Chcę poprostu obejrzeć dokładnie w sklepie, bo tak już miałem upatrzony jeden model na podstawie opinii w internecie ale w sklepie po dokładnym obejrzeniu go odrzuciłem.
        Mogę podjechać do miast sąsiednich jak Radomsko czy Kłobuck.
    • Gość: gościuuu Re: Gdzie w Cz-wie sklep z telewizorami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.11, 10:10
      Powiedz najpierw co chcesz kupić. Jeśli coś firmy x, to można polecać inny sklep niż w przypadku firmy y. Np. Samsunga w MM (taniej) a nie Galerii.
      • Gość: ff Re: Gdzie w Cz-wie sklep z telewizorami. IP: *.play-internet.pl 14.11.11, 13:09
        W Euro nie polecam , tam ktoś będzie chciał Tobie wcisnąć przedłużoną gwarancję
        (ubezpieczenie, bardzo drogie 20% wartości sprzętu) lub inne nie potrzebne rzeczy. Taka FILOZOFIA firmy . CHORE
        W Sony masz 5 lat gwarancji, panasonic to samo .
      • Gość: 58ble Re: Gdzie w Cz-wie sklep z telewizorami. IP: *.rev.inds.pl 14.11.11, 17:55
        Ma to być plazma 42".
        Preferuje Panasonika, może byś Sony.
        Żadne typu Samsung nie wchodzą w grę.
        • Gość: jasiu... Re: Gdzie w Cz-wie sklep z telewizorami. IP: *.dip.t-dialin.net 14.11.11, 18:55
          A czemu odrzucasz Samsunga? Przecież to obecnie jeden z najlepszych producentów.

Chcesz sprzęt naprawdę dobry, pomyśl o Loewe, czy choćby Sharpie, ale Panasonic? Czemu twoim zdaniem jest lepszy od Samsunga. Myślisz, że w Chinach produkują lepiej, niż w Korei?
          • Gość: jasiu... Re: Gdzie w Cz-wie sklep z telewizorami. IP: *.dip.t-dialin.net 14.11.11, 18:57
            Na marginesie - zobacz przynajmniej tu: cyfrowedomy.pl/ firma z Brzeźnickiej, nie musisz kupować, ale przynajmniej zobacz co to porządny telewizor.
        • Gość: gościuuu Re: Gdzie w Cz-wie sklep z telewizorami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.11, 15:01
          Gość portalu: 58ble napisał(a):

> Ma to być plazma 42".
          > Preferuje Panasonika, może byś Sony.
          > Żadne typu Samsung nie wchodzą w grę.

Więcej danych! Do czego ta plazma? HDMI czy analogowa kablówka? USB czy filmy z netu? Z jakiej odległości? Jak oświetlony pokój? Jaka odległość? 3D? Oglądasz w dzień czy wieczorami? To wszystko ma znaczenie i nie radzę się upierać przy danej firmie. Sam chciałem LG, bo od zawsze miałem LG więc kwestia zaufania, ale w końcu kupiłem Samsunga. I całe szczęście bo bym teraz zakupu LG żałował.
          O wyborze poczytaj najpierw na forach RTV (np: hdtv), zdecyduj co chcesz kupić i dopiero szukaj sklepu - nigdy odwrotnie. Jak pójdziesz do sklepu z tekstem "chce Sony albo Panasonica" to Ci sprzedadzą to, co im się bardziej opłaca. Potem usłyszysz od kogoś, że dokładając 50zł miałbyś coś o wiele lepszego i będziesz żałował.
          • Gość: froyo Re: Gdzie w Cz-wie sklep z telewizorami. IP: *.net.stream.pl 15.11.11, 21:14
            Niezłe...
            Facet już dokonał wyboru, pyta się tylko gdzie może kupić a Ty próbujesz cofać go krok w tył i doradzać mu wybór określonej technologii....
            • Gość: gościuuu Re: Gdzie w Cz-wie sklep z telewizorami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.11, 10:04
              Gość portalu: 58ble napisał(a):

> Ma to być plazma 42".
              > Preferuje Panasonika, może byś Sony.

No, wybrał jak cholera. Ale nie kupił, bo zgaszony tv nieładnie wyglądał w sklepie.
              A ja chce kupić czerwone auto. Preferuje Audi, może być BMW. Gdzie sklep z autami?
              Tak właśnie wybrał autor pytania. A w każdym bądź razie tyle danych podał. Gdyby wybrał, to by napisał "Gdzie kupić Panasonica model xx42xxxx?"
    • kovalskybobi Re: Gdzie w Cz-wie sklep z telewizorami. 14.11.11, 15:39
      w Biedronce będą Philipsy 32 cale LED 1 grudnia :)
      • Gość: asa Re: Gdzie w Cz-wie sklep z telewizorami. IP: *.realestate.net.pl 14.11.11, 18:22
        Też polecam zakup telewizora przez net.
        Ja rok temu kupowałam plazmę panasonica 42 cale i jestem z zakupu bardzo zadowolona.
        Ten sam telewizor był tańszy w sklepie internetowym o 900 zł niż w MM.
        Kurier dowiózł w ustalonym czasie, wniósł na trzecie piętro, rozpakował żebym mogła sobie pooglądac czy nie potrzaskany, porysowany itd.
        Płaciłam kurierowi przy odbiorze. Kupowałam w sklepie
        www.oleole.pl/
        • sandrasj Re: Gdzie w Cz-wie sklep z telewizorami. 14.11.11, 20:01
          Delta-Audio na Drogowców, kupowałam tam 3 lata temu Sharpa
    • Gość: romek Re: Gdzie w Cz-wie sklep z telewizorami. IP: 217.6.213.* 14.11.11, 20:09
      a ja mam w dupie tv.
      • Gość: olka Re: Gdzie w Cz-wie sklep z telewizorami. IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.11, 20:29
        I to jest najlepsza odpowiedz.
      • Gość: Atomek Re: Gdzie w Cz-wie sklep z telewizorami. IP: *.dynamic.chello.pl 14.11.11, 20:41
        Ciekawe czy ci biedroń telewizję oglada. Wyglądasz na takiego co lubi jak mu sie zwieracze rozciaga
        • Gość: brrr Re: Gdzie w Cz-wie sklep z telewizorami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.11, 09:36
          nie rzygaj dynamic
    • Gość: x6 Re: Gdzie w Cz-wie sklep z telewizorami. IP: *.realestate.net.pl 15.11.11, 17:30
      Nie chce mi sie odpisywać na tak głupie pytanie. Skoro i tak kupisz przez neta to po jakiego ch.. się głupio pytasz. Spróbuj w fabryce telewizorów, tam powinni mieć duży wybór. Nara,
      • Gość: tata Re: do x-6 IP: *.net.stream.pl 16.11.11, 15:58
        Gość po prostu chce iść i zobaczyć jak naprawdę widać w tych reklamowanych telewizorach i porównać obraz na kilku upatrzonych modelach a kupi tam gdzie najtaniej czyli przez internet.
        Ma całkowitą rację bo kupowanie kota w worku a tym bardziej przepłacanie za niego to opcja dla niezorientowanych,i leniwych.
        ZAWSZE TO KILA STÓW MOŻNA ZAOSZCZĘDZIĆ A TOWAR DO DOMU PRZYWIOZĄ
        • Gość: x6 Re: do tata IP: *.realestate.net.pl 17.11.11, 16:49
          No to niech idzie i ogląda. Był MM i innych sklepach i co, nie znalazł żadnego telewizora, który by go satysfakcjonował?? Dziwne. Wejdzie do sklepu gdzie w kółko puszczają jakiś film skrojony na potrzeby danej marki do tego tak podkręcony, że nawet w najtańszym za 1000 zeta obraz wygląda na idealny. Jeśli nie wie czego chce to sprytny sprzedawca i tak mu wciśnie to co będzie chciał. Poza tym takie pytania na forum ogólnym mijają się z celem bo zaraz odezwą się fani Sony i Samsunga , etc. a podobno i tak są tylko dwaj producenci paneli. (?)Wujek Google też chętnie pomoże w odnalezieniu adresów sklepu i to szybciej niż forumowicze. Trochę inicjatywy! Kupowanie w necie owszem jest dużo tańsze dopóki nic się nie dzieje z tv. Serwis nie zawsze mamy pod ręką. Odsyłanie tv też denerwuje. HD, FullHD, 3D, 100Hz, 600Hz, TrueMotion..... itd.... a wróci człowiek do domu, włączy analogową telewizję, obejrzy film w Divx 700MB i czar telewizora pryska. Pozdrawiam.
          • Gość: tata Re: IP: *.net.stream.pl 18.11.11, 16:16
            Nie ważne gdzie kupisz zasady reklamacji są takie same .Jak nawali to i tak skierują cię do serwisu( tylko niektóre duże markety POŚREDNICZĄ miedzy klientem a serwisem w takich przypadkach) Mniejsze sklepy już niestety nie. Kupując przez internet masz nawet lepiej bo możesz towar zwrócić do 10 dni bez podania przyczyn . Większość awarii sprzętu rtv i AGD jest w pierwszych dniach użytkowania .
            Ważne żeby mieć postemplowaną gwarancje i paragon.( radze zrobić ksero z paragonu bo po paru miesiącach wyblaknie i będą problemy z przyjęciem w markecie !)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka