Dodaj do ulubionych

Uwaga...Nastepne oszustwo komorkowo-internetowe

27.12.11, 23:39
uwaga uwaga uwaga przekaz dalej
musimy sie przeciwstwiac ZLODZIEJOM I OSZUSTOM
TYLKO RAZEM OSIAGNIEMY SUKCES

UWAGA NIE DAJCIE SIE NACIGNAC NA EMAIL LUB SMS ZE NOWY MACK PRO BEDZIE MOGL BYC TWOJ ZA DARMO!!!!!
jest to kolejne oszustwo telefoniczne.
Gdy przejdziecie rejestracje dostaniecie sms, ze od dzis bedziecie uczestniczyc w losowaniu i za kazdy sms o uczestnicwie (min 3 sms tyg) bedzie wam sciagana kwota 2,46 z rachunku abonamentowego, lub karty.do momentu kiedy nie wyslecie PLATNEGO (ile ?nie wiem) SMSA O TRESCI : STOP WYGRANA
w POPRZEDNIEJ TAKIEJ “GRZE” ludzie poplyneli z kasa .Mieli zlozyc wspolny pozew o oszustwo do prokuratora.
Ostrzegajcie znajomych, rodziny i pilnujcie dzieci, jest mozliwosc ze beda wysylac takie smsy na komorki do kazdego!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: qwerty Re: Uwaga...Nastepne oszustwo komorkowo-interneto IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.11, 00:07
      Co za idiota w ogóle gra w te smsowe pierdy?
    • Gość: ja Re: Uwaga...Nastepne oszustwo komorkowo-interneto IP: *.ip.netia.com.pl 28.12.11, 09:43
      > UWAGA NIE DAJCIE SIE NACIGNAC NA EMAIL LUB SMS ZE NOWY MACK PRO BEDZIE MOGL BYC
      > TWOJ ZA DARMO!!!!!

Za darmo to można co najwyżej po ryju dostać. Chociaż też nie wiadomo czy ktoś by nie chciał kasy za to.
      • Gość: zawsze-inna Re: Uwaga...Nastepne oszustwo komorkowo-interneto IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.11, 10:32
        ludzie są naiwni i tępo wierza,ze dostaną cos za darmo
    • Gość: Adam Re: Uwaga...Nastepne oszustwo komorkowo-interneto IP: 212.87.246.* 28.12.11, 13:25
      Gdy przejdziecie rejestracje dostaniecie sms...

Nigdy w życiu!
      Trzeba być mocno zrytym, żeby w to wchodzić. Efekty jakie są, widać.
    • Gość: w Re: Uwaga...Nastepne oszustwo komorkowo-interneto IP: *.netcominternet.pl 28.12.11, 14:48
      hahahhahha apowaznie a jeszcze ludzie co daja sie na to nabrac?? ;D
      • Gość: do kichy do jelita grubego. IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.11, 18:52
        Jest tu taki jeden kretyn "kicha"
        może on przy-jeb na to pojdzie!!
        a żeby tak chcial!
        • Gość: deserczekoladowy a zakupy w Gruper. Grupon ? IP: 46.115.0.* 30.12.11, 00:20
          czy ktos zostal oszukany, lub zmuszony do przyjecia zwrotu pieniedzy, bo Gruper sie pomylil w opisie sprzedawanego artykulu, uslugi?
          Ja aktualnie prowadze z nimi wojne, bo kupilam 40-to dniowy udzial w zajeciach gimnastyczno-fitnessowych.
          W opisie byla podana data OSTATECZNEGO zapisu na zajecia, a po zaplaceniu okazalo sie ze GRUPER sie pomylil, bo data ostatecznego zapisu OKAZALA SIE DATA ostaniego dnia 40-dniowego udzialu w zajeciach.
          Poniewaz mi odpowiadala pierwsza wersja, otrzymalam propozycje zmieszczenia sie w tej dacie, lub zwrotu pieniedzy.
          Obracaja kasa przez tyle czasu, i teraz mi proponuja zwrot pieniedzy hahhhaaa.
          to juz ich trzecia wpadka.

Jedna napweno pamietaja wszyscy ktorzy kupili BON NA SKRZYNKE WIN....
          a okazalo sie ze do bonu I DO SKRZYNKI TRZEBA JESZCZE DOPLACIC OKOLO 200 ZL.........
          WTEDY TEZ ZWRACALI KASE,
          i jeszcze pare takich wpadek.

Kto mial z nimi takie nieprzyjemne sytuacje?
          Ja nie zamierzam brac pieniedzy, a z uslugi chce skorzystac,

• Gość: sofi Re: a zakupy w Gruper. Grupon ? IP: 92.90.21.* 30.12.11, 00:43
            Jak sie dajesz nabrac na smsy i inne promocje
            to dziel sie z nami twymi nabranymi doswiadczeniami.

Najlepiej
            udaj sie do jakiegos osrodka woluntariatu.

Pomocy. Takiej realnej nie z netu.

Z pewnoscia pomozesz innym jak i sobie.

Nie z netu.

Udaj sie tam.
            • Gość: sofi Re: a zakupy w Gruper. Grupon ? IP: 92.90.21.* 30.12.11, 00:45
              To oczywiscie wiadomosc do ja-corka
              podpisujacej sie tu rozmaicie.

Trzymaj sie z dala od promocji kobieto.

• Gość: sofi Re: a zakupy w Gruper. Grupon ? IP: *.186.77.86.rev.sfr.net 30.12.11, 01:28
                Oczywiscie daj z siebie cos jako woluntariusz

prosimy Was Corki i Synowie
                Matki Ojcowie
                Babcie Dziatki
                Dzieci
                Internetu
                Corko Babciu
                Wspomoz
                • Gość: angela Re: a zakupy w Gruper. Grupon ? IP: 92.90.21.* 06.01.12, 23:32
                  Grupon ma niezłe oferty. Nalezy jedynie szczesliwie wybierac.
                  Nie tak jak ja, kiedys ufarbowalam sobie na rudo i wyszedl mi kubis.

Ta oferta sprowadzila to czego nie zycze nikomu.

Zwolniono mnie z UM z parcyn, bo wypisywalam glupoty, a koles ktorego wspieralam okazal sie byc spamerem, i zostal administracyjnie ukarany.

Sam Kruszon mu nalot zrobil i ja corka agatka wyladowala z powrotem u swej matki policjantki (obecnie p. prokurator).

Sciskam wszystkich wasza angela,

Nie pracuje w UM, ale forum mnie rajcuje.
                  Przede wszystkim polskie seriale.

Bawcie sie dobrze na Sylwka!
                  • Gość: ja_angela Re: a zakupy w Gruper. Grupon ? IP: 92.90.21.* 07.01.12, 00:26
                    Kręciło się co się miało kręcić.
                    Organizowało się spotkania.
                    Nie byłam w tym wszystkim uczciwa. Taki kubis wpadł. Został oskarżony. Czynił sobie śmietnik ludzki z internetu. Prokurator wstąpił. Ja odstąpiłam.
                    I przepraszam wszystkich Tych Których on obraził, ześmiecił.

Częstochowska Angela.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka