nautiko 02.01.12, 13:58 szukam możliwości przewiezienia materiałów budowlanych o ciężarze ok. 1,5 t.- 20 km. Wiecie gdzie można wynająć coś do przewiezienia takiego ładunku. Przyczepka nie wchodzi w gre. Nic z firm przeprowadzkowych..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyziek_o Re: transport materiałów budowlanych 02.01.12, 15:19 Podejdź na ul. Dojazdową 20 - to w samym końcu tej ulicy. Na terenie dawnej bazy zaplecza technicznego WPC-u / obecnie FORTUM / - zlokalizowana jest firma transportowa. Właścicielem jest pan Włodzimierz Gajak. Posiada samochody / ale nie wywrotki / - którymi możliwe, ze przewiezie Ci co tam masz do przewozu. Nie znam telefonu więc jesli będziesz zainteresowany/na - musisz skontaktować się z tym panem osobiście. Ulica Dojazdowa to ta, przy której znajduje się "Semeks ". Pozdrawiam, Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nautiko Re: transport materiałów budowlanych IP: *.rev.masterkom.pl 02.01.12, 15:52 chodzi o krawężniki:) dzięki:))) z chęcią podjadę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: transport materiałów budowlanych IP: *.play-internet.pl 02.01.12, 16:05 Mi krawężniki drogowe przewoziła firma która na co dzień zajmuje się sprzedażą węgla oraz materiałów budowlanych Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: transport materiałów budowlanych 03.01.12, 11:12 Do "Nautiko ": Na końcu tej posesji o której Ci pisałem jest f-ma zajmująca się zbiórką złomu. Kiedyś handlowali również węglem. Wiem, ze posiadają samochód jaki by spełniał Twoje oczekiwania. Jeśli Gajak nie podejmie się transportu, - spróbuj u nich. Pozdrawiam, Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Bislex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.12, 13:31 Polecam skład materiałów budowlanych Bislex przy Wręczyckiej (na samym końcu ulicy). Mają profesjonalny sprzęt do przewozu materiałów budowlanych. Dwie ciężarówki (wieksza i mniejsza) z HDS'em. Spokojnie powinni to przerzucić za rozsądną cenę. Telefonu poszukaj na necie. Odpowiedz Link Zgłoś
kuralina1986 Re: transport materiałów budowlanych 09.09.16, 13:32 HYDRAULICZNY DŹWIG SAMOCHODOWY zamontowany na pojeździe ciążorowym www.blogster.com/wiedzosfera/hydrauliczny-dwig-samochodowy-wynajem Odpowiedz Link Zgłoś