Dodaj do ulubionych

transport materiałów budowlanych

02.01.12, 13:58
szukam możliwości przewiezienia materiałów budowlanych o ciężarze ok. 1,5 t.- 20 km. Wiecie gdzie można wynająć coś do przewiezienia takiego ładunku. Przyczepka nie wchodzi w gre. Nic z firm przeprowadzkowych.....
Obserwuj wątek
    • dyziek_o Re: transport materiałów budowlanych 02.01.12, 15:19
      Podejdź na ul. Dojazdową 20 - to w samym końcu tej ulicy.
      Na terenie dawnej bazy zaplecza technicznego WPC-u / obecnie FORTUM / - zlokalizowana jest firma transportowa.
      Właścicielem jest pan Włodzimierz Gajak. Posiada samochody / ale nie wywrotki / - którymi
      możliwe, ze przewiezie Ci co tam masz do przewozu.
      Nie znam telefonu więc jesli będziesz zainteresowany/na - musisz skontaktować się z tym panem osobiście.
      Ulica Dojazdowa to ta, przy której znajduje się "Semeks ".
      Pozdrawiam,
      Dyzio.
      • Gość: Nautiko Re: transport materiałów budowlanych IP: *.rev.masterkom.pl 02.01.12, 15:52
        chodzi o krawężniki:)
        dzięki:))) z chęcią podjadę
        • Gość: . Re: transport materiałów budowlanych IP: *.play-internet.pl 02.01.12, 16:05
          Mi krawężniki drogowe przewoziła firma która na co dzień zajmuje się sprzedażą węgla oraz materiałów budowlanych
          • dyziek_o Re: transport materiałów budowlanych 03.01.12, 11:12
            Do "Nautiko ":
            Na końcu tej posesji o której Ci pisałem jest f-ma zajmująca się zbiórką złomu.
            Kiedyś handlowali również węglem. Wiem, ze posiadają samochód jaki by spełniał Twoje oczekiwania. Jeśli Gajak nie podejmie się transportu, - spróbuj u nich.
            Pozdrawiam,
            Dyzio.
    • Gość: klient Bislex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.12, 13:31
      Polecam skład materiałów budowlanych Bislex przy Wręczyckiej (na samym końcu ulicy). Mają profesjonalny sprzęt do przewozu materiałów budowlanych. Dwie ciężarówki (wieksza i mniejsza) z HDS'em. Spokojnie powinni to przerzucić za rozsądną cenę. Telefonu poszukaj na necie.
    • kuralina1986 Re: transport materiałów budowlanych 09.09.16, 13:32
      HYDRAULICZNY DŹWIG SAMOCHODOWY zamontowany na pojeździe ciążorowym www.blogster.com/wiedzosfera/hydrauliczny-dwig-samochodowy-wynajem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka