Dodaj do ulubionych

pediatra -Kopernika 45

22.02.12, 15:08
Witam, chciałabym zasięgnąć opinii o pracujących tam pediatrach - dr Głowacką i dr Pawlik, jesli ktoś ma jakieś opinie to proszę sie podzielić, ponieważ nie wiem do której z pań pójść z maluszkiem, z góry dziękuje
Obserwuj wątek
    • bloodbrothers Re: pediatra -Kopernika 45 22.02.12, 15:35
      Byłam u obu, wybrałam dr Pawlik. Dr Głowacka jest moim zdaniem mało rzeczowa i niezbyt kompetentna
      • Gość: gość Re: pediatra -Kopernika 45 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.12, 09:29
        Ja polecam dr Gławacką, jest lekarzem z wieloletnią praktyką, dr Pawlik miły lekarz ale nie miałam szczęscia do trafnych diagnoz wystawionych przez panią dr co nie zdażyło mi się u pani Głowackiej.
        • klusecznik Re: pediatra -Kopernika 45 23.02.12, 09:52
          p. Głowacka też do niczego, ale z tych dwóch pań wybrałbym Głowacką ... ogólnie jednak, proponowałbym zmienik przychodnię ...
    • Gość: anya Re: pediatra -Kopernika 45 IP: *.czest.pl 23.02.12, 11:36
      zdecydowanie polecam dr Pawlik - kompetentna, trafnie dobrane leczenie do diagnozy choroby, dbałość o małego pacjenta, idealny kontakt z dzieckiem
      • Gość: Chrabąszcz_1980 Re: pediatra -Kopernika 45 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.12, 22:39
        Jesteśmy z żoną zadowoleni z pani doktor Pawlik. Dobry kontakt z dzieckiem, miła uprzejma. Raz trafiliśmy tylko na jej słabszy dzień <ale każdy jest tylko człowiekiem>. Co do diagnoz, myślę, że raczej są trafne. Wydaje mi się, że nieprzesadza z antybiotykami i daje kiedy jest to uzasadnione. Szczególnie cenną pomoc otrzymaliśmy na starcie, kiedy to zaczynaliśmy opiekę nad naszym maluszkiem <nie mamy rodziców>.
    • Gość: ala Re: pediatra -Kopernika 45 IP: 188.95.29.* 23.02.12, 22:59
      Zraziłam się do dr Pawlik za pierwszym podejsciem, byc moze miala zly dzien, wiecej nie probowalam. Z tego co widzialam to duzo ma pacjentow, wiec pewnie sa z niej zadowoleni.
      Dr Głowacka jest bardzo miła i wyrozumiala, znam ją od 30lat. Jednak kiedy zaczelam chodzic do niej ze swoim dzieckiem i na katar i lekki kaszel mial przepisywany antybiotyk, to zrezygnowalam.
    • harry1983 Re: pediatra -Kopernika 45 24.02.12, 21:50
      Zdecydowanie dr Głowacka (właściwie Balik-Głowacka) - nie spotkałem w życiu lekarza o bardziej ludzkim podejściu do pacjenta, zwłaszcza młodego - a znam tą Panią, a raczej ona mnie, od urodzenia.

Pozdrawiam.
      • klusecznik Re: pediatra -Kopernika 45 25.02.12, 09:04
        Głowacka może podejście ma dobre, ale na leczeniu to się za bardzo nie zna ... Antybiotyki i (oczywiście) szczepienia obowiązkowe ... nic więcej ...
        • Gość: lilianka Re: pediatra -Kopernika 45 IP: *.prenet.pl 26.02.12, 16:34
          Zdecydowanie dr Pawlik - rzeczowa, kompetenta, chodze do niej z dwójką swoich dzieci, znajomi również, nikogo nie zawiodła. Z dr Głowacką kontakt miałam dwa razy i więcej nie planuję, zraziło mnie jej podejście.
    • nippy7 Re: pediatra -Kopernika 45 27.02.12, 06:51
      bardzo dziekuje za wszystkie wypowiedzi, bardzo mi pomogliscie, DZIEKI:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka