Dodaj do ulubionych

Pukają do mieszkań i proponują masaż. To oszuści

13.03.12, 15:12
Ja polecam wam masaż mózgu.A to dlatego że wasze mózgi uciskane przez berety moherowe i kościół nie są zdolne do jakiego kolwiek myslenia.
Obserwuj wątek
    • marc_pl Pukają do mieszkań i proponują masaż. To oszuści 13.03.12, 17:11
      Niech zapukają do mnie a zrobię im taki masaż że chirurg szczękowy będzie miał pełne ręce roboty.
      • Gość: też starszy Re: Pukają do mieszkań i proponują masaż. To oszu IP: *.play-internet.pl 13.03.12, 19:29
        Próbują oszukiwać raczej ludzi starszych ,ale niestety ale tych ostrzeżeń na internecie ludzie starsi raczej nie czytają po nie mają dostępu do internetu.
        • Gość: RobertM Re: Pukają do mieszkań i proponują masaż. To oszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.12, 19:46
          CO ZA CZASY NASTAŁY !
          POLICJA WIE, ALE JAKOŚ EFEKTÓW NIE WIDAĆ.
          TYLKO W "GW" potrafią pisać coraz to nowe sensacje !
          "Było na wnuczka" "Teraz na córkę"
          "a teraz na MOPS-a" - zajefajne tytuły tylko, że NIKT Z TYM NIC NIE ROBI.
          JA DZISIAJ "STARĄ" zrąbałem, bo znowu podpisała jakąś umowę Z "DIALOGIEM"
          Niby, że tańsze połączenia będą na telefon - TAK - O DWA GROSZE ZA MINUTĘ.
          Gdybym nie odstąpił od umowy na czas zapłaciłaby 375,00 zł dodatkowych opłat.
          LUDZIE ! Czy to jest NORMALNY KRAJ ???
          OSZUŚCI kręcą WAŁY na "oczach" policji i prokuratury i ŚMIEJĄ SIĘ W TWARZ Naszemu "wymiarowi sprawiedliwości".
          A MY JAK TE CIELĘTA - Czytamy sensacje w Gazecie i "GĘGAMY" na forum.
          Żenada.
          • Gość: asia Re: Pukają do mieszkań i proponują masaż. To oszu IP: *.96.239.235.tvksmp.pl 13.03.12, 19:58
            Ja już nikomu nie daję ani grosza,i drzwi nie otwieram.Jeżeli każdy by tak zrobił skończyłoby się tz. domokrążstwo.
            • Gość: RobertM Chory kraj, gdzie nie ma prawa..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.12, 20:18
              ASIU. Domokrążców trzeba TĘPIĆ jak KARALUCHY.
              To już nie są młodzi ludzie, złowieni przez KORPORACJE do rozwijania firmy.
              To są PSY SPUSZCZONE ZE SMYCZY, żeby robić kasę - bez etyki i zasad.
              Niedługo dojdzie do tego, że będą KRAŚĆ DOWODY OSOBISTE,
              żeby tylko wypełnić formularz i spisać UMOWĘ - za to im płacą,
              a ONI pracują dla pieniędzy, a nie dla dla pochwał.
              Pamiętam temat "węglarza", który wziął DOWÓD OSOBISTY klientki,
              żeby załatwić formalności kredytowe za węgiel
              - A ZAŁATWIŁ JEJ TRZY DODATKOWE KREDYTY GOTÓWKOWE ......
              Komornik zjawił się po pół roku, a BABCIA OCIPIAŁA ZE ZDZIWIENIA.
              Gdzie jest NADZÓR BANKOWY ???
              Nie wystarczy zamknąć drzwi na klucz - ONI SA CWAŃSZY OD NASZYCH PROKURATORÓW.
    • Gość: GOSC Re: Pukają do mieszkań i proponują masaż. To oszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.12, 20:33
      Idzie wiosna.Juz z chat powychodzily wiejskie glupki.
      • robbek66 Re: Pukają do mieszkań i proponują masaż. To oszu 13.03.12, 20:39
        Bardzo inteligentna wypowiedź "chłopie".
        Gratuluję ELOKWENCJI, wypowiedź godna podziwu i na temat.
        Bardzo dobrze - z polskiego : NIEDOSTATECZNY
    • robbek66 Czy to normalne??? GW robi sensację a Policja wie! 13.03.12, 20:35
      "Policja wie o takich praktykach i przypuszcza się, że może być to kolejna w ostatnim czasie metoda oszukiwania starszych ludzi. Tym razem "na pracownika socjalnego"."

Więcej... czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/1,35271,11335182,Pukaja_do_mieszkan_i_proponuja_masaz__To_oszusci.html#ixzz1p1iVAXp9

Ludzie! Czy My żyjemy w Państwie PRAWA czy w BUSZU ???
      Jak możemy na TO pozwalać ???
      Czy kompetencje Naszych Policjantów są "ograniczane" w jakiś sposób,
      że nie mają możliwości zlikwidować TEGO PROCEDERU ???
      • Gość: nabrana Re: Czy to normalne??? GW robi sensację a Policja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.12, 20:36
        Ostatnio fajnie rozreklamowali Spotkania na ŁÓDZKIEJ ;)))))
    • januszek1945 Kicha to cyborg 19.03.12, 14:45
      Na pewno to cyborg, bo pisze zawsze to samo. Chyba jest przez kogoś zaprogramowany. Zanim coś napisze, powinien mieć obowiązek napisania liczb, np. daty urodzin Marksa, Engelsa, Stalina, Lenina, Hitlera, Goebelsa, Mołotowa, Bieruta itp. Jesli to nie cyborg, to na pewno nie będzie miał żadnego problemu.
      • Gość: ja Re: Kicha to cyborg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.12, 21:58
        Kicha to taki żywy bot internetowy, a w dodatku masochista. Plują na niego a ten dalej, że deszcz pada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka