muczacza7 13.03.12, 21:53 A czy tak nie jest z monopolistami? Bo co z tego, że mogę wybrać innego dostawcę energii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Teresa Re: Tauron straszył klienta: płać szybko, bo odet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.12, 22:46 To Pan miał dużo szczęścia.Miałam przypadek uszkodzonego licznika i zostałam potraktowana jak złodziej.Po zamontowaniu nowego, rachunki dziwnym przypadkiem zaczeły spadać.Czy w tym Państwie zwykły uczciwy człowiek nie może wygrać z instytucją która zarabia miliony na zwykłych ludziach?A może wedle zasady Duży może więcej.A biedny płacz i płać! Odpowiedz Link Zgłoś
jajecznicazpomidorami Tauron straszył klienta: płać szybko, bo odetni... 13.03.12, 23:25 Mieszkancy Częstochowy sponsorują drużynę żużlowców z Tarnowa .Dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ormowiec Re: Tauron straszył klienta: płać szybko, bo odet IP: *.broadband.greenlan.pl 14.03.12, 06:48 bo częstochowa słynie z czerwonych debilów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: personel z Tworek Re: do głupka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.12, 00:08 kicha debilu, jeszcze w Częstochowie? Tworki czekają z przytulnym, zakratowanym pokoikiem bez klamek i twarzowym kaftanikiem z zawiązywanymi troczkami na plecach. A jak tęskni za tobą przyjaźnie nastawio personel psychiatryka, z kuracją elektrowstrząsową i zimnymi masażami sikawką strażacką. Niecierpliwią się też twoi koledzy, „Aleksander Wielki”, „Napoleon”, „Hitler”, „Stalin” i inni wielcy tego świata. Przez wszystkisz zostałes okrzyknięty bogiem głupoty i nominowany do stanowiska pierwszego kretyna Rzeczypospolitej. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwykicha.1 Dlaczego licznik budowlany jest droższy? 14.03.12, 06:51 bo co-inaczej zbudowany? Odpowiedz Link Zgłoś
lekwp Re: Dlaczego licznik budowlany jest droższy? 14.03.12, 09:34 Przez Jasną Górę , albo przez PIS. Nie ! Wiem ! Przez jednych i drugich. Tak! na pewno ! :-B Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwykicha.1 Re:to może inaczej 14.03.12, 14:04 lekwp napisał: > Przez Jasną Górę , albo przez PIS. > Nie ! Wiem ! Przez jednych i drugich. Tak! na pewno ! :-B Dlaczego prąd budowlany jest droższy?No co może bardziej wydajny jezeli podłączymy do niego betoniarkę to szybciej się ona kręci ,czy jak?To jakas kolejna głupota moherowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boo-boo Re: Dlaczego licznik budowlany jest droższy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.12, 17:43 Kicha, Pilnuj ciu.u swoich kościelnych tematów , bo ci Januszek P. nie zapłaci jak normy w necie nie wyrobisz. Nie mądruj się - bo na elektryce to sie w ogóle nie znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
lester15 Tauron straszył klienta: płać szybko, bo odetni... 14.03.12, 07:43 To nie pierwszy raz Tauronu. Mnie też napsuł sporo krwi. faktury były bardzo wysokie, po interwencji spadały. Oni zawsze tak robią. to stała praktyka. Gdy słyszę słowo tauron - wymiotuję. Brawo za promocję marki! Odpowiedz Link Zgłoś
paulina19850 Tauron straszył klienta: płać szybko, bo odetni... 14.03.12, 09:11 Na temat TAURON-U mdłości mnie biorą przez ich "inteligentych" pracowników już drugi miesiąc jestem bez prądu. Tauron stwierdza, że mam zadłużenie którego nie ma. W tym przypadku nawet nie chcą ze mną rozmawiać póki im nie zapłacę zaległości. Tylko z mojej strony mam zapłacone faktury. W takim wypadku przeszłam już na drogę sądową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teral Re: Tauron straszył klienta: płać szybko, bo odet IP: *.96.238.198.tvksmp.pl 14.03.12, 23:09 Tylko takiego prawnika weź, aby oprócz wygranej sprawy wyegzekwował olbrzymią sumę za straty moralne itp. Bez takich wyroków z odszkodowaniem dalej wszystkich firma będzie traktowała jak niewolników Odpowiedz Link Zgłoś