Dodaj do ulubionych

Jaki ginekolog przy problemach z zajściem w ciążę?

15.03.12, 12:22
Wiem, że odpowiedniejszym miejscem byłoby forum medycyna, ale tam chyba mało osób zagląda a mnie bardzo zależy żeby znalazł się ktoś, co coś podpowie.

Który lekarz ginekolog w Częstochowie zajmuje się problemami z zajściem w ciążę?
A może raczej wspomaganiem zajścia w ciążę lekami stymulującymi? Który robi monitoring cyklu?
Czy w Cz-wie znajdzie się ktoś sprawdzony, czy może trzeba szukać pomocy na śląsku (ale gdzie)?

Przeczesałam forum ale nie znalazłam takich opinii a to dla mnie bardzo ważne.
Bardzo proszę o namiary. Proszę też o darowanie sobie złośliwych komentarzy.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: icsi Re: Jaki ginekolog przy problemach z zajściem w c IP: *.net.stream.pl 15.03.12, 13:58
      Jestem po leczeniu niepłodności,obecnie mam dwoje dzieci.W Cz-wie nikt.Takie monitorowanie cyklu zrobi każdy czyli usg i kiedy będzie owulacja.Polecam testy owulacyjne na początek,dostępne w aptece.W celu wykonania specjalistycznych badań obu partnerów tylko kliniki leczenia niepłodności.Najbliżej Provita w Katowicach.Super efekty ma klinika Bacian w Białymstoku.Zapraszam na forum leczenia niepłodności i wspierania adopcji Nasz Bocian,tam dowiesz się wszystkiego o wszystkich możliwych klinikach i efektach.www.nasz-bocian.pl/phpbbforum/index.php Powodzenia
      • Gość: edyta2881 Re: Jaki ginekolog przy problemach z zajściem w c IP: *.net.stream.pl 15.03.12, 16:22
        Salve medica Łódź dr Sobkiewicz , Częstochowy raczej nie polecam
        • Gość: icsi Re: Jaki ginekolog przy problemach z zajściem w c IP: *.net.stream.pl 15.03.12, 16:57
          O tak dr Sobkiewicz i Salve i do tego mega efekty w programach dawstwa jeśli zachodzi taka konieczność
          • zaplakane-oczy Re: Jaki ginekolog przy problemach z zajściem w c 15.03.12, 17:05
            icsi - chciałabym do Ciebie napisać na priva. Podasz jakiegoś maila do siebie?
            • Gość: Piotr Klinika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.12, 20:21
              np. Angelius Szpital, czyli dawna Provita w Katowicach
              klinikanieplodnosci.pl/
              pozdrawiam serdecznie
              Piotr
              • Gość: aaaa Re: Klinika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.12, 22:24
                jakąś taką "szczęśliwą rękę" do ciąż ma doktor Grabowski (ul. Wolna). Wiele osób, które miały problem z zajściem w ciążę, lecząc się u niego, zachodziły w ciążę :)
                Moich znajomych koleżanka leczyła się już nawet poza Cz-wą, ale za ich radą poszła do tego lekarza i jest dziecko. Poleciłam go kiedyś mojej koleżance, takiej nieufnej do zmiany lekarza. Spotykam ją po półtora roku z konkretnym brzuszkiem, pytam się z ciekawości do kogo chodzi a ona "no, do tego twojego lekarza".
                Nie wiem, ale gościu jakoś tak ma szczęśliwą rękę do tych ciąż :)
                • edytaddd2 Re: Klinika 16.03.12, 07:02
                  W Częstochowie nikt - szkoda pieniędzy i czasu. Polecam Provitę w Katowicach - dr. Grettka, lub dr. Kiecka.
                • iwonnkaa Ginekolog Grabowski 16.03.12, 09:09
                  Witam serdecznie.
                  Przestrzegam przed tym "ginekologiem"
                  W zeszłym roku był przyczyną dramatu , związanego z nie wykrytym małowodziem(na OKO miała Pani dobrą ilość wód) , , nie rozpoznał wady rozwojowej (b istotnej - letalnej), i mało co nie doprowadził do ogromnej tragedii rodzinnej (urosepsa).O tym że byłam uczestnikiem dramatycznych wydarzeń , skutkiem których urodziło sie juz martwe dziecko nie wspomne.
                  A i synowa jeszcze i psychicznie i zdrowotnie nie może dojść do siebie.

Ostrzegam! I nie boję sie konsekwencji wpisu!

W sądzie z tym ginekologiem (nie mylić z lekarzem) i tak się spotkamy.
                  A ostrzegam przed tym "fachowcem" każdą kobietę, ciężarną i planującą ciążę.
                  W\G tego pana "ciąża była książkowa"
                  Skończyła sie na cmenarzu.
                  Ukłony
                  Ruda
                  I tak na marginesie, synowa trafiła do tego ginekologa ,Grabowskiego kierując sie pochlebnymi opiniami na forach.
            • Gość: icsi Re: Jaki ginekolog przy problemach z zajściem w c IP: *.net.stream.pl 16.03.12, 09:11
              ragdoll125@gmail.com
    • zaplakane-oczy Re: Jaki ginekolog przy problemach z zajściem w c 18.03.12, 10:28
      Wszystkim bardzo serdecznie dziękuję za odpowiedzi i opinie.
      Przyznam, że miałam cichą nadzieję, że jednak w Cz-wie jest większy dostęp do lekarzy specjalizujących się w leczeniu "tego typu" problemów.
      Będę szukać pomocy poza Częstochową ale obawiam się czy będzie nas na to stać bo podejrzewam, że są to już konkretne koszty :(

pozdrawiam serdecznie

• Gość: gość 2 Re: Jaki ginekolog przy problemach z zajściem w c IP: *.net.stream.pl 01.04.12, 20:17
      polecam dr Stokłosa-Brzezin gabinet ul Rocha - ginekolog i endokrynolog
      • zaplakane-oczy Re: Jaki ginekolog przy problemach z zajściem w c 01.04.12, 21:15
        Dziękuję za informację.
        Przyznam, że wcześniej o Pani Doktor nie słyszałam, ale może warto sprawdzić.
        Może pomoże :(
        • Gość: ania Re: Jaki ginekolog przy problemach z zajściem w c IP: *.prenet.pl 02.04.12, 21:10
          Z tego wiem to wstepna diagnostyke na pewno zrobisz w czestochowie i nie musisz nigdzie jezdzic. Jest paru rozsadnych lekarzy, ktorzy moga to poprowadzic. Jesli jednak problem jest wiekszy - to znaczy trzeba zrobic jakies bardziej skomplikowane badania albo in vitro to juz trzeba na slask albo do Łodzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka