Dodaj do ulubionych

Polacy na Węgrzech

25.03.12, 10:53
Rocznica powstania Węgrów - 15.03.1848 - Budapeszt .

" Mimo , iż tego dnia na każdym kroku widać było wielkie przywiązanie Węgrów do flagi, tradycji i narodowych symboli , momentami biało-czerwona zdawała się dominować nad węgierską trójkolorową ." - Niedziela nr 13 .
Obserwuj wątek
    • Gość: e Re: Polacy na Węgrzech IP: *.net.stream.pl 25.03.12, 11:06
      Spie...j
      • Gość: ę Re: Polacy na Węgrzech IP: *.vps.nameresolution.net 25.03.12, 12:02
        ...rda...
    • angrusz1 Re: Polacy na Węgrzech 25.03.12, 22:06
      Gość e : spie...j .
      Gość ę : .rda..
      Gość : do pacana :
      Pie-rdoli mnie to pacanie jeden, spie-rdalaj z tym stąd ty ćwoku.

Ot i dyskusja na forum !
      Czym mam się przejmować , skoro moi przeciwnicy reprezentują taki poziom .
      Niech nauczyciele w szkole się tym przejmują .
      Takich trzech potrafi skutecznie rozbić lekcję .
      No , ale jeśli do zarządzania oświatą wybiera się postępaków , to potem taki skutek , takie warunki pracy i takie wyniki nauczania .
      Sami tego chcieli ( nauczyciele ).
      • Gość: lukasz Re: Polacy na Węgrzech IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.03.12, 00:54
        Angrusz, jestes nauczycielem, wiec tym bardziej dziwi mnie Twoje zdziwienie nt. "dyskusji" w watku, ktory zapoczatkowales. Naprawde myslisz, ze jak przepiszesz jedno glupkowate zdanie z jakiejs niszowej gazetki, to jest to przyczynek do dyskusji? Rownie dobrze mogles napisac "gowno". tyle samo by to interesowalo wszystkich wokol. wobec tego przylaczam sie to tego, co napisal "e".
        • angrusz1 Re: Polacy na Węgrzech 26.03.12, 07:04
          Lukasz pisze : " glupkowate zdanie z jakiejs niszowej gazetki "

Głupkowaty to ty jesteś .
          Pożytek z takich jak Lukasz i inni jest tylko taki , że odświeżają watek .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka