Dodaj do ulubionych

tzn czy Prus technikum

25.04.12, 14:12
witam jestem w 3 gim i chce iść do technikum informatycznego ale nie wiem gdzie lepiej wiem temat już taki był z tzn ale chce odświeżyć też i teraz
1.jak jest w tych szkołach wyposażenie , nauczyciele
2.dojazdy do tych szkół
3.czy jest jakaś jeszcze szkoła z profilem informatycznym w Częstochowie ? bo pozmieniało się w tym roku trochę na następny
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Re: tzn czy Prus technikum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.12, 15:53
      Zdecydowanie TZN.
      Chodziłem tam i mam bardzo miłe wspomnienia.
    • angrusz1 Re: tzn czy Prus technikum 25.04.12, 19:57
      Informatyki chyba najlepiej uczyć się na najlepszym sprzęcie - czyli tym który możesz sam sobie kupić . Szkoły nie mają na to pieniędzy . A jak już jest coś nowoczesnego , to nie można się do tego dopchać .
      Jak będzie szkole to loteria . Nie da się przewidzieć jacy ludzie będą twoimi kompanami , czy to będzie grupa , która będzie ciebie mobilizować czy dołować . Może być i tak i siak i tu i tam .
      Ale ważne jest jak długo będzie dojeżdżał do szkoły . Duża odległość od domu to strata i czasu i pieniędzy .
      I to jest bardzo istotne . Zaoszczędzone pieniądze można przeznaczyć na korepetycje , jeśli coś ci nie będzie szło .
    • xardas441 Re: tzn czy Prus technikum 25.04.12, 20:07
      ok proszę o jeszcze jakieś opinie o prusie też
    • xardas441 Re: tzn czy Prus technikum 27.04.12, 22:41
      odświeżam
      • Gość: . Re: tzn czy Prus technikum IP: 212.87.240.* 27.04.12, 22:53
        Prus jest niestety 100 lat za murzynami. Bałagan, nic się nie dzieje...
        Tylko TZN!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka