4dagome1 27.05.12, 17:06 A co cię to mamon obchodzi pilnuj swojego rabina .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gienek.emeryt To budujące, 27.05.12, 17:33 że Radio Maryja jest słuchane przez młodych i z roku na rok ich przybywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakub Re: To budujące, IP: *.play-internet.pl 27.05.12, 17:53 Tylko pod kszysiem, tylko pod tym znakiem , jak marek z jurkiem a giertych z wrzodakiem, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: To budujące, że Kościół odpycha od siebie młod IP: *.icpnet.pl 27.05.12, 18:23 To budujące, że Kościół odpycha od siebie młodzież... Odpowiedz Link Zgłoś
szampans Re: To budujące, że Kościół odpycha od siebie mło 27.05.12, 23:38 Gość portalu: młody napisał(a): > To budujące, że Kościół odpycha od siebie młodzież... "Polsko, twoja zguba w Rzymie" - Juliusz Słowacki Odpowiedz Link Zgłoś
0721x Re: To budujące, 27.05.12, 18:52 gienio móżdżek Ci się na starość zlasował czy tak od dziecka ? a te parę tysięcy katoniesprawnych mieści się w statystyce debili w spoleczeństwie Odpowiedz Link Zgłoś
o8902k Re: To budujące, 27.05.12, 19:09 dobrze prawi synu .ale tobie coś nie prawi dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
olosz1971 Re: To budujące, 27.05.12, 21:35 Z rzeczy świata tego zostaną tylko dwie, Dwie tylko: poezja i dobroć... i więcej nic... Norwid Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Re: To budujące, 27.05.12, 21:50 Tylko pod krzyżem, tylko pod tym znakiem wieloryb - to ryba, a nietoperz - ptakiem Odpowiedz Link Zgłoś
marina0321 Re: To budujące, 27.05.12, 22:53 gienek.emeryt napisał: "Tylko pod krzyżem, tylko pod tym znakiem Polska jest Polską, a Polak Polakiem. - Adam Mickiewicz " Krzyż wbity na Golgocie tego nie wybawi, Kto sam w sercu swoim krzyża nie wystawi - Adam Mickiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
szampans Re: To budujące, 27.05.12, 23:30 Tylko pod tym krzyżem, tylko pod tym znakiem, rybą jest wieloryb, a nietoperz ptakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kulomorus5 Re: To budujące, 27.05.12, 23:36 może faktycznie jakbyś sobie przeszczepił mózg szympansa to byś trochę zmądrzał :P Odpowiedz Link Zgłoś
szampans Re: To budujące, 28.05.12, 00:04 kulomorus5 napisał: > może faktycznie jakbyś sobie przeszczepił mózg szympansa to byś trochę zmądrzał > :P Dziękuję za radę. Mój kuzyn-szympans ma się dobrze i nie mam zamiaru odbierać mu mózgu. Zresztą mój służy mi na razie doskonale, więc po co? Kiedyś próbowali mi go wyprać, lecz się wybroniłem. Żal mi tylko tych, którzy temu praniu wciąz się poddają, bo mają pietra, że kiedy zaczną się uczyć, a więc powątpiewać, to skończą w piekle. A Tobie sprawia masochistyczną przyjemność chodzenia na tej smyczy? Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: To budujące, 28.05.12, 01:17 szampans napisał: A Tobie sprawia masochistyczną przyjemność chodzenia na tej s > myczy? Z tego co ten oszolom wypisuje to raczej juz nie potrzebuje smyczy , jest tak pokrecony ,ze lazi juz tylko w jednym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski Radio Maryja bez młodzieży 28.05.12, 09:30 gienek.emeryt napisał: > że Radio Maryja jest słuchane przez młodych i z roku na rok ich przybywa. W ostatnich latach odnotowano gwaltowny spadek: www.radiomaryja.pl.eu.org/teksty/2010-06-19-zjazd-dla-mlodziezy/ Podobnie jest ze zjazdami dla dzieci. > Tylko pod krzyżem, tylko pod tym znakiem Polska jest Polską, a Polak > Polakiem. - Adam Mickiewicz Chyba tylko słuchacze RM wierzą w to, że Mickieiwcz pisał takie bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
sauron6660 Tylko po krzyżem, tylko pod tym znakiem. 27.05.12, 17:59 Polska będzie ciemna, a polak biedakiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
taglinda najbardziej bogobojne były te sztuczne ognie 27.05.12, 19:10 młodym słuchaczom radia Maryja powinny kojarzyć się z ogniami piekielnymi, które grożą za sprzeciwianie się woli ojca dyrektora. tylko dlaczego te ognie takie piękne i pociągające...? Odpowiedz Link Zgłoś
kulomorus5 Re: najbardziej bogobojne były te sztuczne ognie 27.05.12, 19:17 no zapewne ty masz skojarzenia inne :) i ciekawe kogo ty słuchasz? jak widać bardziej ślepo i naiwnie. młodzi z Radia Maryja to najporządniejsi ludzie Polski. do pisania takich pierdół jak ty tu piszesz nie trzeba się wiele wysilić i mieć inteligencji wystarczy powtarzać za innymi. ale jak przyjdzie do konkretnej roboty, odpowiedzialności to akurat "przypadkowo" można liczyć na tych radiomaryjnych. I pewnie też z tego korzystasz. Nie wyśmiewaj ludzi, przynajmniej tych którzy na to nie zasługują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: York Re: najbardziej bogobojne były te sztuczne ognie IP: *.150.18.147.tmi.telenormobil.no 27.05.12, 19:39 Ciekawi mnie jak jest z przyrostem naturalnym po tych pielgrzymkach.Może to lepiej że Trwam nie będzie na multiP.bo wtedy mlodzi będa oglądali takie pielgrzymki w tv. A ognie byly sliczne. Odpowiedz Link Zgłoś
szampans Re: najbardziej bogobojne były te sztuczne ognie 27.05.12, 23:53 kulomorus5 napisał: > młodzi z Radia Maryja to najporządniejsi ludzie Polski. I o najbardziej wypranych mózgach poprzez indoktrynację od kołyski. Gdyby się urodzili w Iranie, byliby tak samo porządnymi ludźmi, gotowymi podrzynać gardła innowiercom, gejom, zgwałconym dziewczynom... W Polsce już mamy takich wyznawców. Ks. Rafał Trytek powiedział, że marzą mu się czasy średniowiecza, kiedy to gejów palono na stosach i ma nadzieję, że te czasy wkrótce powrócą. Mam nadzieję, że Krk zacznie od sprzątania własnego podwórka i najpierw zacznie palić na stosach swych przedstawicieli. Na pierwszy ogień proponuję kardynała Paetza, a później wszystkich, jak leci, bo przecież "Bóg rozpozna swoich". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dublym_83__ Re: najbardziej bogobojne były te sztuczne ognie IP: 109.255.101.* 28.05.12, 00:55 Homoseksualistow nalezy leczyc , nie palic , co za glupie pomysly przychodza ci do glowy ? W USA leczenie homoseksualistow odnosi wielkie sukcesy , wielu naukowcow potrafi juz wykazac przyczyny homoseksualizmu , to zaburzenia rozwoju płodu podczas ciąży. W socjalistycznej europie nadal obowiazuje wersja ze ta choroba to normalnosc, i zakazuje sie nawet lekarzom z USA mowienia o sposobach leczenia homoseksualizmu w europie. Postep medycyny jest jednak nie do zatrzymania. Odpowiedz Link Zgłoś
kulomorus5 Re: najbardziej bogobojne były te sztuczne ognie 28.05.12, 09:04 masz bardzo wojownicze nastawienie, czy może bardziej agresywne. Może tłumisz jakieś emocje i w ten sposób się rozładowujesz :P prponuję żebyś palenie rozpoczął od siebie to dasz przykład. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka kulomorus5 radiomaryjny oszolom...... 28.05.12, 01:09 kulomorus5 napisał: > no zapewne ty masz skojarzenia inne :) i ciekawe kogo ty słuchasz? jak widać ba > rdziej ślepo i naiwnie. młodzi z Radia Maryja to najporządniejsi ludzie Polski. > do pisania takich pierdół jak ty tu piszesz nie trzeba się wiele wysilić i mie > ć inteligencji wystarczy powtarzać za innymi. ale jak przyjdzie do konkretnej r > oboty, odpowiedzialności to akurat "przypadkowo" można liczyć na tych radiomary > jnych. I pewnie też z tego korzystasz. Nie wyśmiewaj ludzi, przynajmniej tych k > tórzy na to nie zasługują. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekd38 Młodzi słuchacze Radia Maryja zostali ostrzeżen... 27.05.12, 19:32 Teraz widac dlaczegoludzie wystepuja z kosciola. Odpowiedz Link Zgłoś
o8902k Re: Młodzi słuchacze Radia Maryja zostali ostrzeż 27.05.12, 19:35 Właśnie widać dlaczego grafomani opanowali strony o kościele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: Młodzi słuchacze Radia Maryja zostali ostrzeż IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 27.05.12, 19:54 jakby nie patrzec na swiecie są juz tylko dwa tak ciemne i zacofane kraje Polska i Iran . Nawet Afganistan otrzasa sie z czarnej zarazy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okor Taki bełkot sprzedaje się społeczeństwu od 2000lat IP: *.ngm.net.pl 27.05.12, 20:25 skłócanie, jątrzenie, podburzanie, wyłudzanie podstępnie majątków, to do perfekcji opanowane przez czarną mafię. Odpowiedz Link Zgłoś
harry1983 Re: Młodzi słuchacze Radia Maryja zostali ostrzeż 27.05.12, 20:31 To nie są siły, które chcą oderwać młodych od Chrystusa - to są siły, które mogą odebrać klerowi władzę i dostęp do żłoba i finansów - jak mawiał klasyk "zabierz im pieniądze, staną się nikim" - i tego się najbardziej obawiają. To jest tylko i wyłącznie walka o finanse i wpływy, normalni ludzie dawno przestali wierzyć w to, że kościół w Polsce krzewi wiarę. Pocieszające jest to, że młodzi nawet z rodzin katolickich (nawet tych mocno fanatycznych) potrafią już przejrzeć na oczy i tych, którym Tadzio robi wodę z mózgu jest coraz mniej. Znaczy powoli małymi krokami być może zmierzamy do normalności - miejmy nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Młodzi słuchacze Radia Maryja zostali ostrzeż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.12, 07:50 Wszystko jasne,- "harry1983" to jest "kicha". Odpowiedz Link Zgłoś
harry1983 Re: Młodzi słuchacze Radia Maryja zostali ostrzeż 28.05.12, 23:03 Gość portalu: gość napisał(a): > Wszystko jasne,- "harry1983" to jest "kicha". Oj mylisz się synu, pisałem na tym forum wiele lat wcześniej, zanim pojawił się niejaki "kicha". Słaby z ciebie obserwator. Odpowiedz Link Zgłoś
o8902k Re: Młodzi słuchacze Radia Maryja zostali ostrzeż 27.05.12, 21:32 Tylko w Afganistanie nie popyskował byś na necie.I tępią tam komuchów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umcs Re: Młodzi słuchacze Radia Maryja zostali ostrzeż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.12, 22:05 Nie szczekaj- zacznij myślec- to jest forum dla MYŚLĄCYCH a nie dla Dyżurnych KUNDLI KK. Odpowiedz Link Zgłoś
koyod Re: Młodzi słuchacze Radia Maryja zostali ostrzeż 28.05.12, 06:33 A ty czyim kundlem jesteś? Gość portalu: umcs napisał(a): > Nie szczekaj- zacznij myślec- to jest forum dla MYŚLĄCYCH a nie dla Dyżurnych K > UNDLI KK. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Młodzi słuchacze Radia Maryja zostali ostrzeż 28.05.12, 00:58 o8902k napisał(a): > Tylko w Afganistanie nie popyskował byś na necie.I tępią tam komuchów. Tak w Afganistanie takich jak ty wyczuwaja na odleglosc i domysl sie co z takimi robia ! Odpowiedz Link Zgłoś
kulomorus5 Re: Młodzi słuchacze Radia Maryja zostali ostrzeż 27.05.12, 22:41 z jakiej czarnej zarazy? Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka kulomorus5 .... jak ty juz zapytasz !!!! 28.05.12, 01:04 kulomorus5 napisał: > z jakiej czarnej zarazy? Odpowiedz Link Zgłoś
kulomorus5 Re: Młodzi słuchacze Radia Maryja zostali ostrzeż 27.05.12, 22:40 w sensie, że niby dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
od-or Młodzi słuchacze Radia Maryja zostali ostrzeżen... 27.05.12, 20:23 ależ niech sobie mają tego chrystusa ja im napewno nie będe go zabierał ale niech mi sie nie pchają z nim do urzędu państwowego ,na poczte czy do świeckiej szkoły.mają setki jeżeli nie tysiące swych świątyń dla niego. Odpowiedz Link Zgłoś
jestem_bo_czytam Młodzi słuchacze Radia Maryja zostali ostrzeżen... 27.05.12, 20:33 Jedni transmitują, inni zapraszają do wizyty osobistej w Polsce, jak Prezydent Komorowski :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bumcykcykhopsiup Młodzi słuchacze Radia Maryja zostali ostrzeżen... 27.05.12, 20:48 tez mi news. Młodzi słuchacze lewicowo-liberalni tez sa nagminnie ostrzegani przed silami radia maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
makoshika Tylko pod tym krzyżem, tylko pod tym znakiem 27.05.12, 20:50 wieloryb jest rybą, a nietoperz ptakiem... A Polak żebrakiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo_79 Re: Tylko pod tym krzyżem, tylko pod tym znakiem IP: *.183.159.155.dsl.dynamic.t-mobile.pl 27.05.12, 21:08 Powinni im dać. Co będzie oglądać moja babcia??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okor Gdzie kościół bogaty tam lód ubogi - to Polska. IP: *.ngm.net.pl 27.05.12, 21:20 Kler jest najbogatszą grupą społeczną - mówią to byli księża, aktualni biskupi, dane. Że społeczeństwo staje się bardziej światłe, to norma światowa. Że ludzie zaczynają się łapać za głowy na wieść o ogromnych majątkach KK, to też norma. Odpowiedz Link Zgłoś
stux Młodzi słuchacze Radia Maryja zostali ostrzeżen... 27.05.12, 21:58 <Jak każdego roku przygotowany został specjalny telegram do papieża. Podkreślono w nim m.in., że Radio Maryja i TV Trwam to jedyne w Polsce media katolickie, które w całości transmitują pielgrzymki apostolskie Benedykta XVI.> Oraz tyrady jedynej słusznej partii pod wezwaniem Jarosława Polskęzbaw. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz8113 Młodzi słuchacze Radia Maryja zostali ostrzeżen... 27.05.12, 21:59 NIC DODAĆ NIC UJĄĆ , ŚWIĘTA PRAWDA , OJCIEC RYDZYK MA RACJĘ ! Odpowiedz Link Zgłoś
stux Re: Młodzi słuchacze Radia Maryja zostali ostrzeż 27.05.12, 22:03 Oraz dwie nogi i członka. Odpowiedz Link Zgłoś
inkwizytorstarszy Młodzi słuchacze Radia Maryja zostali ostrzeżen... 27.05.12, 22:05 Młodzi ludzie są przekorni, i mogą być ciekawi przed czym ich się tak ostrzega... A jak im się to spodoba, to może być wesoło... Odpowiedz Link Zgłoś
polakonly Nieszczęsny dar wolności!!Jasna Góra jako twierdza 27.05.12, 23:07 oblężona przez wolną Polskę. Oddajmy się zatem Najmilsi w niewolę Maryi Jasnogórskiej, i słowu bożemu kierowanemu wprost do naszych serc z murów twierdzy jasnogórskiej. "Umysł zniewolony-tom 2" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bik Re: Młodzi słuchacze Radia Maryja zostali ostrzeż IP: *.96.240.183.tvksmp.pl 27.05.12, 22:40 Ciekawe ile było na JG tych młodych, a ile leśnych dziadków. Śmiem twierdzić, że 15% młodzieży, a reszta to nawiedzone stare dziady Odpowiedz Link Zgłoś
kulomorus5 Re: Młodzi słuchacze Radia Maryja zostali ostrzeż 27.05.12, 22:42 trochę dużo jest tych nawiedzonych lesnych dziadów. a swoich rodziców i dziadków też nie szanujesz? to dobrze o tobie nie świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bik do kulomorus5 Re: Młodzi słuchacze Radia Maryja zostali ostrzeż IP: *.96.240.183.tvksmp.pl 29.05.12, 18:11 A dlaczego mam nie szanować?? Przecież to normalni ludzie, a nie wyznawcy szemranego księżula. Odpowiedz Link Zgłoś
sofokles0 Młodzi słuchacze Radia Maryja zostali ostrzeżen... 27.05.12, 23:23 To smutne, że miesza się Kościół z polityką, że wielu ludzi odchodzi od Kościoła, że zamienia się w "wierzących niepraktykujących". To straszne, że idąc na niedzielną mszę wysłuchuję opowieści o preferencjach politycznych kapłana. Jeszcze straszniejsze jest to, że wiele osób starszych, a i nie tylko , szczególnie w małych miejscowościach, uważa tegoż księdza za największy autorytet, wierząc i popierając każde słowo. Takie zjawisko nazwałabym praniem mózgu. Tak samo jak nocne audycje RM, gdzie zamiast modlić się razem i poruszać tematy religijne ( a tak według mnie powinna wyglądac audycja radia katolickiego) rozmawia się głównie na tematy polityczne. Moim zdaniem należy te dwie sprawy całkiem od siebie oddzielić. Każdy ma prawo do własnych opini i pogladów i osobicie nie mam ochoty sluchac nawolywan proboszcza do glosowania na dana partie. Msze traktuję jako czas na modlitwe i wyciszenie , niestety niektorzy traktuja kosciol jako częsc kampanii wyborczej... Odpowiedz Link Zgłoś
kulomorus5 Re: Młodzi słuchacze Radia Maryja zostali ostrzeż 27.05.12, 23:33 i po co ta cała hipokryzja. na Msze chodzisz bardzo rzadko albo wcale. RM nie słuchasz wcale. Dlatego twoja opinia jest bezpodstawna. nie wiem też kto ci dał prawo do stanowienia co radio katolickie może a co nie może. od tego jest akurat nauka kościoła (NUK). warto zobaczyć też do KKK, który jest wiążący dla katolików a tam jest napisane, że sprawy społeczne są także częścią nauki Kościoła. Jak bysmy się mieli opierać na subiektywnych tylko sądach to mógłbym ustanowić, że ty nie masz prawa nic mówić. no i ty moze nie jesteś jeszcze staruszkiem a już masz mózg wyprany i to cię nie bulwersuje? Odpowiedz Link Zgłoś
szampans Re: Młodzi słuchacze Radia Maryja zostali ostrzeż 28.05.12, 00:10 kulomorus5 napisał: >... jest akurat nauka kościoła (NUK). Mylisz się. NIE MA NAUKI KOŚCIOŁA. TO, CO NAZYWASZ NAUKĄ, TO INDOKTRYNACJA. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Młodzi słuchacze Radia Maryja zostali ostrzeż 28.05.12, 00:50 kulomorus5 napisał: > i po co ta cała hipokryzja. na Msze chodzisz bardzo rzadko albo wcale. RM nie s > łuchasz wcale. Dlatego twoja opinia jest bezpodstawna. > nie wiem też kto ci dał prawo do stanowienia co radio katolickie może a co nie > może. od tego jest akurat nauka kościoła (NUK). warto zobaczyć też do KKK, któr > y jest wiążący dla katolików a tam jest napisane, że sprawy społeczne są także > częścią nauki Kościoła. > Jak bysmy się mieli opierać na subiektywnych tylko sądach to mógłbym ustanowić, > że ty nie masz prawa nic mówić. > no i ty moze nie jesteś jeszcze staruszkiem a już masz mózg wyprany i to cię ni > e bulwersuje? Od tego zacznijmy ,ze kazdy w tym kraju ma prawo sie wypowiedziec ,nie tylko ty i tobie podobni . Na mszy zycie i swiat sie nie konczy ani nie zaczyna i branie wzorcow z tego co tam na ambonie wygaduja jest sprzeczne z rzeczywistoscia. Wy cholerne mohery macie to do siebie ,ze jak juz ktos ma dosc pieprzenia kk to zaraz jest z tej gorszej sorty czlowieka ? Wez sobie cos na wstrzymanie .... odbija ci ! Odpowiedz Link Zgłoś
koyod Re: Młodzi słuchacze Radia Maryja zostali ostrzeż 28.05.12, 06:32 Zdybka, to ty nie panujesz nad swoimi emocjami i obrażasz innych. Ale tobie pewnie wolno, bo ty jesteś lepszy niż inni. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Młodzi słuchacze Radia Maryja zostali ostrzeż 28.05.12, 10:22 koyod napisał: > Zdybka, to ty nie panujesz nad swoimi emocjami i obrażasz innych. Ale tobie pew > nie wolno, bo ty jesteś lepszy niż inni. I jeszcze przekonaj mnie ze rydzol glosi swieta prawde i maciora rozwiazal zagadke katastrofy.... upsss wedle was " zamachu " ,ze Polska jest zdradzona itp. Kumasz ????? Odpowiedz Link Zgłoś
koyod Re: zdybka 29.05.12, 06:25 Nie zamierzam cię przekonywać do osób i wydarzeń z którymi się nie identyfikuję. Ja po prostu zauważam, że dyskusję można prowadzić spokojniej, bez inwektyw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Młodzi słuchacze Radia Maryja zostali ostrzeż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.12, 08:46 Lepiej być moherem, jak Tuska frajerem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ł. Re: Młodzi słuchacze Radia Maryja zostali ostrzeż IP: *.alfanet24.pl 27.05.12, 23:47 młode mocherki :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzyslbl Młodzi słuchacze Radia Maryja zostali ostrzeżen... 28.05.12, 00:00 Ile żołdu dostaje szeregowy funkcjonariusz forumowy? Może bym się załapał,zasady znam. Tresura lemingów i dać im wroga urojonego. Wrogiem katolicy i opozycja wobec jedynej słusznej partyji. Odpowiedz Link Zgłoś
parzygniot_myszaty Młodzi słuchacze Radia Maryja zostali ostrzeżen... 28.05.12, 00:36 Czy pozwolenie na fajerwerki było? Bo jak nie, to zgłaszam na policję. Odpowiedz Link Zgłoś
quasi-modo Re: Młodzi słuchacze Radia Maryja zostali ostrzeż 28.05.12, 00:57 Szkoda czasu na pierdoły wysnuwane przez porąbanych katoli . Rzygać się chce . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Młodzi słuchacze Radia Maryja zostali ostrzeż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.12, 08:40 Tak jest "quasi-modo",-lepiej się wyrzygaj, tylko dokładnie! Odpowiedz Link Zgłoś
antobojar Kretynizacja jest najskuteczniejsza gdy od młodych 28.05.12, 06:34 .. lat się ją zaczyna.. I przebiega bez zakłóceń: kretyniątka, kretynki.. i dojrzali, pełną gębą kretyni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicha Ja też ostrzegam młodych przed szatanem. IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.12, 09:07 -miejcie się na baczności diabeł na dobre zadomowił się w radiu MAryja i ma się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ja też ostrzegam młodych przed szatanem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.12, 09:17 kicha dał głos! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicha Re: Ja też ostrzegam młodych przed szatanem. IP: *.dynamic.chello.pl 29.05.12, 07:08 opętany napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Młodzi słuchacze Radia Maryja zostali ostrzeżen... 28.05.12, 09:29 Mlodzi, a glupi. szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
kulomorus5 Re: Młodzi słuchacze Radia Maryja zostali ostrzeż 28.05.12, 09:53 a kim ty jesteś żebyś to wiedziała i mogła stanowić? zgwałciło cię oko saurona, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Młodzi słuchacze Radia Maryja zostali ostrzeż IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.12, 09:44 "Chłopcy, przestańcie, bo się źle bawicie, dla was to igraszka, nam idzie o życie!" Odpowiedz Link Zgłoś
quasi-modo Re: Młodzi słuchacze Radia Maryja zostali ostrzeż 28.05.12, 10:30 Jedno za co podziwiam i doceniam czarnych szamanów z niejakim Rydzykiem włącznie . Umieją mieszać fanatycznej ciemnocie we łbach . Otumaniona ciemnota jest gotowa oddać swoje pieskie życie za bilet na windę do nieba . I to mnie wcale nie dziwi . Życie pieprzonych fanatyków jest do dupy . Więc się poświęcają zakute łby za wieczne szczęście w niejakich niebiosach . Najgorsze jest to , że jak zwykle czarna zaraza szuka następców obecnej ciemnoty wśród młodzieży . Nawet papcio Benio już nie panuje nad tym co się dzieje w świętym mieście . Wszyscy mają lepkie łapy i wykorzystują naiwnych ciemniaków . Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Młodzi słuchacze Radia Maryja zostali ostrzeż 28.05.12, 10:46 quasi-modo napisał: > Jedno za co podziwiam i doceniam czarnych szamanów z niejakim Rydzykiem włączni > e . Umieją mieszać fanatycznej ciemnocie we łbach . Otumaniona ciemnota jest go > towa oddać swoje pieskie życie za bilet na windę do nieba . I to mnie wcale nie > dziwi . Życie pieprzonych fanatyków jest do dupy . Więc się poświęcają zakute > łby za wieczne szczęście w niejakich niebiosach . Najgorsze jest to , że jak z > wykle czarna zaraza szuka następców obecnej ciemnoty wśród młodzieży . Nawet pa > pcio Benio już nie panuje nad tym co się dzieje w świętym mieście . Wszyscy maj > ą lepkie łapy i wykorzystują naiwnych ciemniaków . Zawsze mnie to zastanawialo ,co musieli wczesniej przeskrobac ,ze teraz sa tak idealni bogobojni ? Jak szybko o tym pozapominali . A co tych mlodych moherkow to ile ich tam jest ? Z praktyki wiemy ,ze oni lubia sobie dodawac do sumy pare zer, tak wiec jak mysla ze zbuduja nowa armie ...... to niech sie zbroja .Do nieba zapewne przejda z szabla w reku . Odpowiedz Link Zgłoś
o8902k kwasi morda 28.05.12, 11:04 Twoje życie to pasmo udręk osobistych .Przejebane życie komucha z pracą w MPK. Takiego tumana nic nie oświeci .Ino jak mu coś na łeb spadnie .Najlepiej kula ziemska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yach Re: Młodzi słuchacze Radia Maryja zostali ostrzeż IP: *.xdsl.centertel.pl 29.05.12, 16:21 Ubogie to jest twoje życie, ciągłe narzekania i opluwanie innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek o ! tym razem w Nowym Stawie ksiądz ubogacił minis IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.12, 10:06 malbork.naszemiasto.pl/artykul/1411089,ksiadz-z-nowego-stawu-z-zarzutem-prokuratorskim-podejrzany,id,t.html europośle Cymański z Nowego Stawu krzywdujom księdza wikarego z Nowego Stawu Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk35 Młodzi słuchacze RM 28.05.12, 11:18 A ja Was namawiam do pilnego czytania - wręcz studiowania - tzw. Pisma Świętego. Przekonacie się, czy "Całe Pismo jest natchnione" (jak nauczał Paweł-apostoł) i ile ma z nim wspólnego to, co "naucza" KK (a więc i Wasz "ojciec" TR). Powodzenia. P.S. Zapytajcie "ojca" np.: ilu uczniom ukazał się Chrystus po zmartwychwstaniu i gdzie: 12 - Paweł (nie wymienia gdzie, ale z tekstu wynika, że w Judei), 11 - Mateusz i Marek - w Galilei, 11 - Łukasz w Judei, 10 - Jan w Judei. Lub: Gdzie znajduje się owa "góra wysoka" (Mt4:8, Łk4:5) z której widać "wszystkie królestwa świata" (czyżby wówczas ziemia była płaska lub wklęsła?) i jak Jezus wytrzymał tam bez maski tlenowej? Po "zagłębieniu się" w owe dzieło, pytań będzie "mnóstwo zabardzo" (Sienkiewicz). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicha Re: Młodzi słuchacze RM IP: *.dynamic.chello.pl 29.05.12, 07:20 właśnie po to bóg stworzył Rydzyka żeby ten wytłumaczył te nieścisłości zawarte w piśmie świętym.A Nasz Dyiennik stworzyø po to by ten napisaø najnowszy testament dotyczácy koßcioøa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość kicha dał głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.12, 21:44 .kicha dał głos. Odpowiedz Link Zgłoś