29.05.12, 22:53
Zanim wyprowadzisz psa zobacz reportaż o psie, bo możesz mandat zapłacić zanim do domu wrócisz www.youtube.com/watch?v=ayRmuOysJe0 pt. " Paróweczka pod sąd" jest to krótki 7 minutowy reportaż (autor Andrzej Tomczak, dziennikarz TVP reporter Magazyn Ekspresu Reporterów ) zaczyna się dopiero od 32 minuty nagrania. Napisz co tobie się przytrafiło
Obserwuj wątek
    • asiamierz Re: Pies 07.06.12, 08:12
      Chyba 7 minutowego filmu "Paróweczka pod sąd" ( reżyser Andrzej Tomczak ) nie obejrzałeś, bo sam nie wiesz co napisałeś. Czy Ty byś te kupę chętnie tak w...dolił (jak sam piszesz), gdyby Twój pies jej nie nasolił! Żeby komuś proponować mandat (za cokolwiek) to wpierw jego psa trzeba za ogon złapać!!!!! A nie pierwszego właściciela z brzegu i mu zaproponować mandat . A nóż może się okazać po powrocie z wakacji spędzonych wraz z psem, że w skrzynce pocztowej masz np. 6 mandatów za niedopilnowanie psa- bo strażnik miejski stwierdzi, że psa nie było na twoim podwórku-zatem z niego uciekł. Czy to jest fer? Jednak jak nie zapłacisz to wyślą Cie do sądu -byś tę " kupę" o której piszesz to Ty zjadł, a nieważne, ze ona nie należy do Twego psa.
      Ja uważam, ze po psie należy sprzątać, ale po swoim. Mandat należy płacić za psa , ale swojego!
      • Gość: wi fi Re: Pies IP: 31.42.6.* 07.06.12, 08:31
        Mój pies sam za siebie placi mandaty i uważam,ze to sprawiedliwe.
        • asiamierz Re: Pies 07.06.12, 10:22
          Rewelacja, lubię ludzi z poczuciem humoru-tak trzymaj! A co tam, narobił, to niech płaci!!!!
          • dyziek_o Re: Pies 07.06.12, 13:14
            Ależ "asiamierz", - z takim durniem jak "zyzia" czy jak jemu tam, - nie dyskutuje się.
            To chory typ i jemu lekarz potrzebny a nie forum.
            O czym świadczy jego wpis. Takich powinno się leczyć i to pod przymusem.
            Albowiem istnieje duże prawdopodobieństwo, że człowiek nienawidzący zwierząt, - również w korelacjach z drugim człowiekiem, - może potraktować go jak zwierze i zrobić mu krzywdę.
            I żadne tłumaczenia w tej sytuacji nie pomogą.
            Jedynie terapia szokowa. A najlepiej w kaftan i do szafy. A klucz wyrzucić.
            Pozdrawiam,
            Dyzio.

• Gość: dyal Re: Pies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.12, 18:25
      zyziek to idiota,nie zniżać się do jego poziomu
      • asiamierz Re: Pies 08.06.12, 22:07
        dzięki za info, jestem tu od niedawna, podejrzewałam, że jest coś nie tak, ale staram się szanować każdego człowieka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka