januszek1945 17.06.12, 17:49 To moje ostatnie wejście na to najbardziej chamskie forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyziek_o Re: Wypisuję się 17.06.12, 17:59 I ja również od pewnego czasu zastanawiam się nad zakończeniem udzielania się na tym forum. Tylko wtedy naprawdę samo prostactwo tu się ostanie.......i co wtedy?! Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu baj ,baj dyziek. IP: *.dynamic.chello.pl 17.06.12, 18:13 Nie masz już tematu o kościele .? ancymonka nic nie podsuwa.Nie długo ruszają pielgrzymi na Jasną .To wysmędzisz coś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wypisuję się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.12, 07:51 dyziek,- kicha cię zeźlił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 44 Re: dyziek Ratatuj IP: 31.42.6.* 18.06.12, 11:22 "Tylko wtedy naprawdę samo prostactwo tu się ostanie.......i co wtedy?! Dyzio." Buhahaha. Ratuj dyziek, Ratuj to forum, to twoja misja. Buhahaha :D Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: baj ,baj dyziek. 17.06.12, 20:11 No i widzisz " januszku", - ile jeszcze pracy przed nami?! A Ty chcesz uciekać!? Zostawisz to forum indywiduom typu "gość" ?! - nie uchodzi zmykać przed takimi cudakami. Przecież jest tu paru, dla których jesteśmy wyrocznią, guru i czym tam jeszcze. Szable w dłoń 'januszku"! Ktoś z tymi śmieciami walczyć musi. Kto to ma za Ciebie/za mnie zrobić?! Pozdrawiam, Dyzio. ps Tym bardziej, że jak tu "gość" wspomniał, - pielgrzymki idą.......kto da odpór, gdy nas braknie ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczekający pies Re: Wypisuję się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.12, 13:06 Obyś dotrzymał słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezalogowany Re: Wypisuję się IP: *.static.sitel.net.pl 18.06.12, 14:03 a wystarczyloby za kazdym razem przy wpisie zazadac logowania, i pare razy pozwac obrazajacych innych osobnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: Wypisuję się 18.06.12, 14:26 Tyle, że wtedy nie wiedział byś ilu durni na świecie! A tak, - proszę; - poruszasz jakiś temat i już widać, kto ze szkoły wynosił nie tylko kredę a kto przy kredzie pozostał. To nawet mnie czasami bawi. Wyluzuj a też zaczniesz się bawić. Pamiętaj, - głupich nie sieją.........! Z wyrazami, Dyzio. p.s Do "szczekającego psa: - czyżbyś doczytał się, że ja spadam ?! Czy może napisałem; - zastanawiam się ?! Wyrzucili cię ze szkoły czy co?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczekający pies Re: Wypisuję się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.12, 15:01 Do szkoły jeszcze chodzę ;-) Popatrz dokładnie, do jakiego wpisu odnoszę się. Nie jest to Twój wpis, Twój mnie nie interesuje. PS. Skąd dyziu_o ta pewność, że świat kręci się wokół Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super gość Re: Wypisuję się IP: *.dynamic.chello.pl 18.06.12, 20:44 Dyziek wspaniała zabawa .Raz ,dwa ,trzy durniem ty.I liczymy od początku.Fajne forum ,bo tu się logują po parę razy , a jakie wymyślne nicki .I wylogowują i cudaczne ksywki .Strioma chciałby wiedzieć kto do niego pisze.Ale prędzej sraczki dostanie w sprawie kiboli . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima obowiązkowe logowanie IP: *.fbx.proxad.net 18.06.12, 22:35 W dzisiejszych czasach, gdy wiele funkcji FCz przejely rozmaite fora tematyczne badz tez internetowe grupy spolecznosciowe, odejscie z FCz nie sprawia zadnej roznicy. _____________________________________________________________ Minely te czasy poczatkow internetu w Polsce gdy FCz spelnialo istotna integracyjna funkcje nawiazywania bezposrednich kontaktow, zawierania przyjazni. ______________________________________________________________ Nie mniej forum to jest i bedzie waznym zrodlem informacji na temat codziennych spraw miasta Czestochowy. Piekno zawsze pozostanie w indywidualnych, normalnych komentarzach, impresjach zycia tego miasta i osob z nim zwiazanych. Chamstwo, pozostanie, choc mozna je wyeliminowac po przez obowiązkowe logowanie. Niektorzy przyjeli to jako wyzwanie swego zycia praktykujac wulgarne niezwiązane z niczym (po za chamstwem) wpisy od lat; nie tylko na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: obowiązkowe logowanie 19.06.12, 06:59 No i trudno się ze "storimą " nie zgodzić. Proponuję w związku z tym: Dysputy wszelakie wieść nadal, swoje opinie wyrażać jasno lecz bez wulgaryzmów a Polska będzie rosła w siłę i żyło się nam będzie dostatniej . Bo jeśli nawet nie, - to przynajmniej będzie weselej. Tak nam dopomóż buk i jego namiestnik w Częstochowie, - abp.Depo. Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
eve_line1 Re: obowiązkowe logowanie 19.06.12, 21:53 A ja proponuje nie dopisywać w każdym wątku obsesyjnych uwag dotyczących kościoła, co Dyziu? PS. Z obowiązkowym logowaniem byłabym sceptyczna, z pewnością wyeliminowałoby częściowo chamstwo, ale kto wie, czy forum by nie wymarło, bo nietrudno zauważyć, że spora ilość nielogów, to te same osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: obowiązkowe logowanie 19.06.12, 22:10 Droga "ewe": Kiedy oni mnie tak wk.....ją, że nie mogę się oprzeć, by im czegoś nie przypiąć. Pozdrawiam, Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super gość Re: obowiązkowe logowanie IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.12, 22:10 Oczywiście masz rację .Że spora część nie logów to te same osoby.A logowani nie .W czym problem się zalogować ,zwłaszcza w postach nalatujących na kościół i wiarę.Tam są dopiero wspaniałe nicki.I jakie wymyślne. Odpowiedz Link Zgłoś
eve_line1 Re: obowiązkowe logowanie 19.06.12, 22:35 Owszem żaden problem zmienić nick, czy mieć kilka, ale zawsze jest to dodatkowa czynność, a ze natura leniwa to sie z nia nie wygrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życie jest pię3kne Re: obowiązkowe logowanie IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.13, 20:55 Mieli zniknąć i co jajco/. Odpowiedz Link Zgłoś