4dagome1 08.07.12, 12:27 Co tam dzisiaj pani Dorota wymysli ,żeby zochydzić uroczystości.Nawet wstydzi się pełnym nazwiskiem i imieniem podpisać Maszalski był ?Cyngiel częstochowski ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Ojciec Rydzyk honorowany na Jasnej Górze jak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.12, 12:46 kicha, dyziek,ancymonka i redaktor d.s. polit.szczekają, a karawana jedzie dalej! Alleluja, i do przodu! Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 A kiedy pielgrzymka Agory na Jasną Górę? 08.07.12, 13:23 Były czasy, kiedy na Jasnej Górze kazania głosił kardynał Wyszyński. Były czasy, kiedy pielgrzymki na Jasną Górę były ważnym symbolem polskiego katolicyzmu, a nawet polskości w ogóle, nieuginania się przed komunistami. A teraz biznesman Rydzyk mówi na Jasnej Górze, że intencją pielgrzymki jest zmiana decyzji administracyjnej niekorzystnej dla jego grupy medialnej. Chyba dla równowagi trzebaby wprowadzić jakąś drugą pielgrzymkę na Jasną Górę, w której Adam Michnik głosiłby kazania z prośbą o wzrost sprzedaży GW i bezpłatną licencję "nadawcy społecznego" dla TokFM. Świat się zmienia, a polska hierarchia kościelna ciężko pracuje nad tym, aby Polska stawała się coraz mniej katolicka. W każdym razie ważny symbol polskiego katolicyzmu zniszczono. www.skubi.net/multipleks.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicha [...] IP: *.dynamic.chello.pl 08.07.12, 14:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość kicha dał głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.12, 18:48 kicha dał głos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abp paetz Re: Ojciec Rydzyk honorowany na Jasnej Górze jak IP: *.dynamic.chello.pl 08.07.12, 17:03 Alleluja i od tyłu ! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
yan.nick Re: Ojciec Rydzyk honorowany na Jasnej Górze jak 08.07.12, 18:31 Gość portalu: gość napisał(a): > kicha, dyziek,ancymonka i redaktor d.s. polit.szczekają, > a karawana jedzie dalej! > > Alleluja, i do przodu! - Dokładnie tak myślą urzędnicy kościelni. Oni są ponad prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwygagatek W historii relacji RP-KRK,ta Orgietka Jasnogórska, 09.07.12, 07:00 .. będzie znana jako Kropla Przepełniająca Czarę lub Gwóźdź Do Trumny tej gangsterskiej hołoty.. Ile podpisów jest potrzebne pod obywatelskim projektem ustawy o PRZEPROWADZENIU REFERENDUM O ROZWIĄZANIU KONKORDATU ORAZ USTAWACH SPOŁECZNYCH (in vitro, związki partnerskie, aborcji w uzasadnionych wypadkach, przeniesieniu religii do kościołów/parafii.. itd..)?? 500 000.. milion..? SPOKO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: W historii relacji RP-KRK,ta Orgietka Jasnogó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.12, 07:06 Nawet pięć milionów nie wystarczy. Zacznij zatem zbierać! Odpowiedz Link Zgłoś
markoni51 Re: W historii relacji RP-KRK,ta Orgietka Jasnogó 15.07.12, 21:45 I tu pokazujesz swoją PYCHĘ a to grzech jest przecież... Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk35 Jak można "zochydzić" 08.07.12, 12:54 Brawo dagome. Ale zacznij może od gramatyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Re: Jak można "zochydzić" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.12, 16:40 Chyba od ortografii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagome Re: Jak można "zochydzić" IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.12, 22:35 Wiedziałem .A może celowo tak napisałem ,zeby opluwaczom dać temat zastępczy ,o tym jacy to są niegramotni .Do rzeczy . Odpowiedz Link Zgłoś
wels5 Ojciec Rydzyk honorowany na Jasnej Górze jak kr... 08.07.12, 13:18 O. Rydzyk królem? No to potrzeba wyszukać nowe miejsce na Wawelu. Odpowiedz Link Zgłoś
bolekzaja Re: Ojciec Rydzyk honorowany na Jasnej Górze jak 08.07.12, 13:28 a może mu do dupy jeszcze złotą różę włożyć - na łysy łeb aureolę - ale jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katol Re: Ojciec Rydzyk honorowany na Jasnej Górze jak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.12, 13:35 heretycy z jasnej góry, co oni mają wspólnego z biednym Chrystusem? Mamona przesłoniła oczy braciszkom i rydzykowui. A Kaczor to już święty? Odpowiedz Link Zgłoś
blfddude Zmieniam swoj poglad odnosnie Jasnej Gory. 08.07.12, 13:34 Mialem dziecku pokazac Jasna Gore, ale po tym nie sadze ze to zrobie i noga moja tam nie stanie. Im wiecej ojca rydzyka w kosciele tym wiecej jest dzielenia wiernych, wiary i kosciola, tym wiecej jest osob odsunietych i konfliktu. Czy nie mozemy sie na wzajem kochac tak jak to uczyl nas Jezus? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo bolo Drukować obrazki z podobiznami konfratów IP: *.ice-net.pl 08.07.12, 13:44 Dołączył do zacnych ludzi, jednostek najwartościowszych, takich jak choćby p. Kulczyk czy p. Wałęsa. Mam propozycję aby paulini zaczeli drukować obrazki z podobiznami konfratów, na drugiej strona stosowna modlitwa. Owczarnia musi wiedzieć, z kogo brać przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zmieniam swoj poglad odnosnie Jasnej Gory. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.12, 13:45 Zostań w domu "blfddude", nie wychodź, kup dziecku klapki na oczy / jak woźnica koniowi/ aby nie mogło zobaczyć Jasnej Góry ! TAK TRZYMAJ ! Odpowiedz Link Zgłoś
39kasia Re: Zmieniam swoj poglad odnosnie Jasnej Gory. 08.07.12, 13:56 Nie mogę się doczekać kiedy wyjadą z Częstochowy......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yach Re: Zmieniam swoj poglad odnosnie Jasnej Gory. IP: *.xdsl.centertel.pl 08.07.12, 21:18 Zawsze możesz wyjechać pierwsza. Odpowiedz Link Zgłoś
blfddude Re: Zmieniam swoj poglad odnosnie Jasnej Gory. 08.07.12, 21:06 Gość portalu: gość napisał(a): > Zostań w domu "blfddude", nie wychodź, kup dziecku klapki na oczy / jak woźnica > koniowi/ > aby nie mogło zobaczyć Jasnej Góry ! > > TAK TRZYMAJ ! A co Tobie moje przekonania religijne? Nie martw sie gdzie ide sie modlic to moja sprawa. W obecnych czasach nikt z batem w reku mnie do wiary nie nawroci. Sredniowiecze juz sie skonczylo ale nie brak takich co pragna jego powrotu! RYDZYK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yach Re: do blfddude IP: *.xdsl.centertel.pl 08.07.12, 21:22 Twoja prywatna to była zanim dokonałeś wpisu na tym forum. Chyba nie rozumiesz idei forum, tu się dyskutuje, czyli wymienia poglądy. Włączyłeś się do dyskusji i obrażasz się, że skomentowano twoją opinię? Odpowiedz Link Zgłoś
blfddude Re: do blfddude 09.07.12, 00:06 Gość portalu: yach napisał(a): > Twoja prywatna to była zanim dokonałeś wpisu na tym forum. > Chyba nie rozumiesz idei forum, tu się dyskutuje, czyli wymienia poglądy. Włącz > yłeś się do dyskusji i obrażasz się, że skomentowano twoją opinię? nie nie "skomentowales" mojej opinni, tylko dziecinnie sie z niej zgrywasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zmieniam swoj poglad odnosnie Jasnej Gory. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.12, 21:31 "blfddude",- no właśnie, ludzie potrafią dzisiaj pisać /nawet na chińskiej klawiaturze/, Ty zostałeś w średniowieczu! Zauważ, -że łoś to nie jest to samo co los! Do szkoły dzieciaku, do szkoły!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blfddude Re: Zmieniam swoj poglad odnosnie Jasnej Gory. 09.07.12, 00:09 Gość portalu: gość napisał(a): > "blfddude",- no właśnie, ludzie potrafią dzisiaj pisać /nawet na chińskiej klaw > iaturze/, > Ty zostałeś w średniowieczu! > Zauważ, -że łoś to nie jest to samo co los! > > Do szkoły dzieciaku, do szkoły!!! Dzieki nie mam takiej klawiatury. Moze mi ja kupisz to wtedy bede prawidlowo pisal. Przepraszam za brak polskiej klawiatury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: Zmieniam swoj poglad odnosnie Jasnej Gory. IP: *.147.76.157.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.07.12, 13:48 ..a Tobie przeszkadza pokazywać dziecku, dzieje kultury polskiej,zapatrzenie w ideę głoszone przez GW(Michnika)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: Zmieniam swoj poglad odnosnie Jasnej Gory. 08.07.12, 16:29 Gość portalu: Obiektywny napisał(a): > ..a Tobie przeszkadza pokazywać dziecku, dzieje kultury polskiej,zapatrzenie w > ideę głoszone przez GW(Michnika)!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ no wlasnie kultury gdzie ty ja teraz widzisz?.... stosownym byloby zeby ten facet zaprowadzil syna na Wawel ale to miejsce tez spierdo...li zostal mu sie tylko Palac Kultury "miales hamie zloty........" Odpowiedz Link Zgłoś
koyod Re: Zmieniam swoj poglad odnosnie Jasnej Gory. 09.07.12, 16:36 blfddude napisał: > Mialem dziecku pokazac Jasna Gore, ale po tym nie sadze ze to zrobie i noga moj > a tam nie stanie. Im wiecej ojca rydzyka w kosciele tym wiecej jest dzielenia w > iernych, wiary i kosciola, tym wiecej jest osob odsunietych i konfliktu. Czy ni > e mozemy sie na wzajem kochac tak jak to uczyl nas Jezus? A co ci przeszkadza kochać ojców paulinów? Jezus wybaczał, a ty nie możesz? Odpowiedz Link Zgłoś
dimo333 Ojciec Rydzyk honorowany na Jasnej Górze jak kr... 08.07.12, 13:38 zurnalisci odrobili zadanie domowe ,dzien bez okupantow watykanskich i zlodziei to dzien stracony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: look Re: Ojciec Rydzyk honorowany na Jasnej Górze jak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.12, 13:47 A co, nieprawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Niech żyje nam Trybuna Robotnicza odłamu G.W. IP: *.dynamic.chello.pl 08.07.12, 13:57 i jej dzielne pieski redaktorzy.Którzy ,z takim <bulem > i mozołem .Dzień po dniu drukują problemy kościoła i <Łojca Tadeusza.Na pewno wzrośnie nakład gazety.Bo wydanie częstochowskie biedne i tu przenośnia jak mysz kościelna.W poniedziałek jeszcze schodzi , bo bezrobotni się zapożyczają i kupują gazetę pracę i żyją nadzieją .Że znajdą .Sezon ogórkowy trwa .Pielgrzymki walą ze wszystkich stron .Pisać ,zamydlać nagroda obiecana. Odpowiedz Link Zgłoś
krukpl Ojciec Rydzyk honorowany na Jasnej Górze jak kr... 08.07.12, 13:47 WIWAT NIECH ŻYJE KRÓJ POLSKI RYDZYK I NIECH ŻYJE NAGI KRÓL RYDZYK I NIECH ŻYJE W WSTYDZIE banda fanatycznych katolibów że tez tak ważny zabytek jakim jest jasna góra jest w rękach takich ludzi to skandal a dla wierzących woła po pomstę do nieba Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Ojciec Rydzyk honorowany na Jasnej Górze jak 08.07.12, 13:55 krukpl napisał: banda fanatycznych katolibów że tez tak ważny zabytek jakim jest jasna góra je > st w rękach takich ludzi to skandal a dla wierzących woła po pomstę do nieba Cos mi sie wydaje ,ze tym na " gorze" zwisa , to co sie na Jasnej Gorze wyprawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Jaskóła Re: Ojciec Rydzyk honorowany na Jasnej Górze jak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.12, 13:50 :) Pani Doroto, a kiedy pisała Pani o Konfratrze Kulczyku to było tylko o dobroczynności :) a poza tym Paulini honorują tych z którymi współpracują i korzystają z ich hojności. wiadomosci.gazeta.pl/kraj/1,34309,3954009.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filcak Ziemia kręci się wokół mamony potem wokół Słońca IP: *.ice-net.pl 08.07.12, 13:54 Z punktu widzenia astronomicznego Ziemia kręci się wokół Słońca. Z punktu widzenia ekonomicznego - wokół mamony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Ojciec Rydzyk honorowany na Jasnej Górze jak IP: 80.50.238.* 08.07.12, 13:58 Gość portalu: Tomasz Jaskóła napisał(a): > a poza tym Paulini honorują tych z którymi współpracują i korzysta > ją z ich hojności. No proszę , jacy ci braciszkowie interesowni są. Zwykłe pasibrzuchy ! Odpowiedz Link Zgłoś
39kasia Re: Ojciec Rydzyk honorowany na Jasnej Górze jak 08.07.12, 13:59 czekam kiedy wyjadą z częstochowy aby ich nie ogłądać.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Ojciec Rydzyk honorowany na Jasnej Górze jak IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.12, 14:09 troche prawdy sie przydalo aby poruszyc innowiercow czy cos do nich dotrze mysle ze to juz nie beton tylko gruz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ej Re: Ojciec Rydzyk honorowany na Jasnej Górze jak IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 08.07.12, 14:25 Zastanawia mnie jak naród polski toleruje gusła tego goscia ? Widzowie w wieku ponad 80 lat . I to taki elektorat decyduje o losach mojej ojczyzny ??!! Pomyslec ze te dewoty całowały brudne łapska tego tłusciocha. Fujjjjj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryształowo Ciekawe co IPN powiedziałby o tych zacnych miłoś.. IP: *.ice-net.pl 08.07.12, 14:34 Ciekawe co IPN powiedziałby o tych wszystkich zacnych moralizatorach, miłośnikach prawdy, wolności? Jak to się toczyły te kariery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ciekawe co IPN powiedziałby o tych zacnych mi IP: *.play-internet.pl 08.07.12, 15:03 autorka tego artykułu pisze tak,jakby ktoś to jej zlecił. Nie mogę wyjść z podziwu,że "odważyła" się napisać wczoraj tekst na stronach ogólnopolskich gw "Judasze won z Jasnej Góry", w którym obraża wszystkich pielgrzymujących. Nie poznaję tej osoby,przecież bywa w Kościele,popiera "Solidarność" i ma czelność wypisywać coś tak ohydnego? Normalnemu mieszkańcowi naszego miasta,w głowie się to nie mieści.Nagroda od wuja Tuska murowana.Tak właśnie platfusy bronią soich mediów, tak właśnie boją się prawdy,która telewizja TRWAM podaje. Kiedyś za to zapłacą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do gosc Re: Ciekawe co IPN powiedziałby o tych zacnych mi IP: *.96.240.183.tvksmp.pl 08.07.12, 16:07 To nie jest obraza tylko prawda o nawiedzonych. A ty widzę katol nr jeden na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ass Re: Ciekawe co IPN powiedziałby o tych zacnych mi IP: *.dynamic.chello.pl 08.07.12, 20:23 Co ty bredzisz??? Jak mogła obrazić pielgrzymujących skoro zacytowała właśnie jedno z haseł używanych przez tychże pielgrzymujących??? Ci wspaniali pielgrzymi tak właśnie miłują bliźnich, że nazywają ich "Judaszami". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yach Re: Ojciec Rydzyk honorowany na Jasnej Górze jak IP: *.xdsl.centertel.pl 09.07.12, 16:33 To że u ciebie z higieną na bakier, to nie znaczy, że inni też nie używają mydła. Odpowiedz Link Zgłoś
kicha44 Kto zapłaci za występy Rydzyka? 08.07.12, 14:54 za ochronę,służbę zdrowia i sprzątanie po moherach?nAJLEPIEJ BY BYŁO GDYBY MIASTO ZSUMOWAŁO KOSZTY I wysłało do radia maRyja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicha nie pękaj Re: Kto zapłaci za występy Rydzyka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.12, 15:10 kicha44 napisał(a): > za ochronę,służbę zdrowia i sprzątanie po moherach?nAJLEPIEJ BY BYŁO GDYBY MIAS > TO ZSUMOWAŁO KOSZTY I wysłało do radia maRyja. Jakżeś się tak rozhulał to dodaj jeszcze koszty zasrywania forum przez swoje ekskrementy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASZANKA Re: Kto zapłaci za występy Rydzyka? IP: *.rev.inds.pl 08.07.12, 15:14 a za śmietnik po euro - rachunek dla kiboli. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 " Zapytajcie ich ... 08.07.12, 16:11 ( członków KRiT ) czy byli ochrzczeni ?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niewodniczański Zapytajcie Go IP: *.apus-net.pl 08.07.12, 20:59 Angruszu!, - skoro powtarzasz takie pytania, zapytaj autora - kim był jego tatuś? Wtedy oba pytania będą równe poziomem Odpowiedz Link Zgłoś
norbert2225 Ojciec Rydzyk honorowany na Jasnej Górze jak kr... 08.07.12, 16:50 KOSZMARNA STRONA POLSKI nie ma sie czym chwalic majac az taka ilosc CIEMNOTY Odpowiedz Link Zgłoś
grazka58 Wspieram Radio Maryja. 08.07.12, 16:51 Gdy tylko przeczytam podobny temu artykulik, natychmiast idę do kompa i robię przelew na RM. W zeszłym roku wyszło całkiem dużo i miałam spory zwrot podatku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Wspieram Radio Maryja. IP: *.icis.pcz.pl 08.07.12, 17:22 Na razie jest tak ze zgodnie z danymi samego Kosciola, w Czestochowie i pod Czestochowa ludzie najslabiej uczeszcaja na msze w calym wojewodztwie slaskim - za wyjatkiem Sosnowca. Mozna sie domyslec skad sie to bierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mecher1 Re: Wspieram Radio Maryja. IP: *.plusgsm.pl 08.07.12, 18:09 Za to mistrzami intelektu jest Antek Jadek Klempa i Sobecka Odpowiedz Link Zgłoś
grazka58 Re: Wspieram Radio Maryja. 08.07.12, 20:09 Wolę ich od Żakowskiego i Michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ass Re: Wspieram Radio Maryja. IP: *.dynamic.chello.pl 08.07.12, 20:28 Wspieraj, wspieraj! Dzięki tobie i takim jak ty, Polska szybciej się zlaicyzuje. Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Ojciec Rydzyk honorowany na Jasnej Górze jak kr... 08.07.12, 17:56 Mam nadzieję, że ci artyści, królowie czy rycerze w niczym nie przypominali pana Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
ador43 Ojciec Rydzyk honorowany na Jasnej Górze jak kr... 08.07.12, 18:09 Ta menda przywoluje slowa Skargi w czasach kiedy Polska sie rozwija a nam ,szarym ludziom zyje sie coraz lepiej.Paulini maja w swojej histori ciemne strony ,trzeba mi sie bedzie nimi zajac .Co do tego bydlaka OJCA i jego zakonu to przytocze kilka faktow.W 1787 do Warszawy przybylo 2 germancow i zalozyli zakon redemptorystow,od samego poczatku zajeli sie dzialalnoscia szpiegowska na rzecz PRUS.Zostalo im to udowodnione i w roku 1808,Sejm Polski wydalil ich na ZAWSZE z ziem Ksiestwa Warszawskiego w ktorego granicach lezal tez Torun,aktywnie przyczynili sie do 2 i 3 rozbiorui Polski.Zapytajcie swoich Poslow czy slowo na ZAWSZE ,wzgledem ZDRAJCOW ma jakies inne znaczenie niz przed 200 z okladem laty. Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: Ojciec Rydzyk honorowany na Jasnej Górze jak 08.07.12, 18:24 ador43 napisał: > Ta menda przywoluje slowa Skargi w czasach kiedy Polska sie rozwija a nam ,sza > rym ludziom zyje sie coraz lepiej.Paulini maja w swojej histori ciemne strony , > trzeba mi sie bedzie nimi zajac .Co do tego bydlaka OJCA i jego zakonu to przyt > ocze kilka faktow.W 1787 do Warszawy przybylo 2 germancow i zalozyli zakon rede > mptorystow,od samego poczatku zajeli sie dzialalnoscia szpiegowska na rzecz PRU > S.Zostalo im to udowodnione i w roku 1808,Sejm Polski wydalil ich na ZAWSZE z z > iem Ksiestwa Warszawskiego w ktorego granicach lezal tez Torun,aktywnie przyczy > nili sie do 2 i 3 rozbiorui Polski.Zapytajcie swoich Poslow czy slowo na ZAWSZE > ,wzgledem ZDRAJCOW ma jakies inne znaczenie niz przed 200 z okladem laty. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ interesujace....dzieki to cos takiego jakby odgonic muche od gowna czas se d..pe umyc Polacy,podcieranie nie wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
miglanc86 Polecam to osiołki boże 08.07.12, 18:25 niepoprawni.pl/blog/152/widzialem-armie-pana-boga-0 Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: Polecam to osiołki boże 08.07.12, 18:39 miglanc86 napisał: > niepoprawni.pl/blog/152/widzialem-armie-pana-boga-0 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nie wiem jak odebrac twoj wpis ale wydaje mi sie ze jestes moherem nawet gdybys mi zaplacil nie pojechalbym tam by stac w tlumie przepoconych fanatykow pewnie byles tam i zakladam sie ze twoja stara liczyla rozaniec a ty patrzyles sie na dupe kobiety stojacej przed toba gdy sie juz znudziles ogladaniem tej jednej d.....y zarzadziles twojej starej zeby zmienic miejsce bo slonce zbyt mocno "wali" pare krokow dalej wylupiles galy na inna d.....e no i dzien ci zlecial jesli sie myle, przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Polecam to osiołki boże IP: *.dynamic.chello.pl 08.07.12, 19:10 matołku ciebie nikt nie zaprosi.Nie wspomnę ,że na balangi też.Odganiają się od ciebie ,jak muchy od gówna.Jesteś nie ciekawą osobą sądząc po twoich obszczanych postach.Pa matołku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Polecam to osiołki boże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.12, 19:29 "snellville",- nieuk jesteś, - nie usprawiedliwiaj się,- że masz chińską klawiaturę. Do szkoły dzieciaku, do szkoły ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ojciec Rydzyk honorowany na Jasnej Górze jak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.12, 19:24 "ador43",- na Twoją edukację jest już za późno, módl się zatem o zdrowie, tylko to Ci zostało! Odpowiedz Link Zgłoś
yan.nick Re: Ojciec Rydzyk honorowany na Jasnej Górze jak 08.07.12, 18:29 4dagome1 napisał: > Co tam dzisiaj pani Dorota wymysli ,żeby zochydzić uroczystości.Nawet wstydzi s > ię pełnym nazwiskiem i imieniem podpisać Maszalski był ?Cyngiel częstochowski . > .. - Co też nie powiesz? Poczytaj: www.niniwa2.cba.pl/ksiaze_prymas_zwachal_line.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vox populi Re: Ojciec Rydzyk honorowany na Jasnej Górze IP: *.dynamic.chello.pl 08.07.12, 19:19 czy może ktoś podać konto na które można wpłacać pieniądze na Telewizję Trwam ? jak czytam te wybiórcze i tendencyjne bzdury to mam ochotę wziąć kredyt, żeby tylko umieścili ich na multipleksie Odpowiedz Link Zgłoś
kicha44 Ambasador diabła w Częstochowie 08.07.12, 21:26 Tak powinien brzmieć tytuł tego artykułu.Przybył tu żeby zademonstrować potęgę swej siły.Kusząc zbłąkanych moherów życiem wiecznym ,oczywiście za kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ambasador diabła w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.12, 21:33 kicha dał głos i chce patykiem Wisłę zawracać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicha Re: Ambasador diabła w Częstochowie IP: *.dynamic.chello.pl 08.07.12, 22:01 Ukręcę jaja Wiśle,Rydzykowi i Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ambasador diabła w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.12, 22:09 kicha dał głos ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan kichy Re: Ambasador diabła w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.12, 06:54 ..legalna sekta. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ambasador diabła w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.12, 07:03 Psy szczekają, karawana jadzie dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
antobojar A na czele karawany,karawan,a w trumnie trup KRK.. 09.07.12, 12:44 Gość portalu: gość napisał(a): > Psy szczekają, > karawana jadzie dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
39kasia Re: A na czele karawany,karawan,a w trumnie trup 09.07.12, 18:41 Zobaczcie jakimi samochodami jeżdżą i co jedza a normalnym Polakom tylko bieda i podatki i biedronka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: A na czele karawany,karawan,a w trumnie trup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.12, 18:51 "39kasia", - ja tam nie wiem "co jedza", ale wiem, że nie masz kasy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: A na czele karawany,karawan,a w trumnie trup IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.12, 19:01 czemu jeszcze orla bialego nie dostat a gorsze szuje dostawali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: A na czele karawany,karawan,a w trumnie trup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.12, 19:12 "nn", -następny analfabeta coś bełkocze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicha Re: A na czele karawany,karawan,a w trumnie trup IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.12, 19:51 fanatyku moherowy uczony w piśmie świętym,powiedz mi lepiej dlaczego bóg stworzył diabła ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: A na czele karawany,karawan,a w trumnie trup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.12, 22:35 kicha dał głos, jutro trzeba mu założyć kaganiec, -jak tak dalej będzie ujadał! Odpowiedz Link Zgłoś
miglanc86 Bractwo odłamu prędzej Was trafi apopleksja 09.07.12, 20:18 Z durności pisania tematu.Nawet niektórzy spać nie mogą by coś wykluć .Mocherzy ,Rydzyki i Pisowcy odporni na ból i cierpienia wyznawców Paligłupa ,komuchów i innej wiary.Szlag już trafił prawdziwych ateistów ,patrzących na te wypociny.Cześć ich pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: A na czele karawany,karawan,a w trumnie trup IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.12, 16:32 madry sie osmieje a nauczonemu innego pochodzenia trudno zrozumic Odpowiedz Link Zgłoś
rdbckm Ojciec Rydzyk honorowany na Jasnej Górze jak kr... 09.07.12, 21:20 wolność słowa.... RYDZYK! -co? TV KURVO! Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: Co z radiem Jasna Góra? 07.08.12, 19:17 No i niewiele brakowało, a przegapił bym tak smakowity kąsek, jak info o owym jakze doniosłym wydarzeniu, że ojdyr został konfratrem. Dodatkowo wzruszyło mnie wyjaśnienie, w jakim to "doborowym" towarzystwie się znalazł. No ale cóż; - skoro elektryk stoczniowy, mający kłopoty z wysławianiem się / o pisowni nie wspominam / - może w tym kraju być Prezydętem, to dlaczego Rydzyka nie podejmować jak króla. Tym bardziej, że ma pieniądze. A w perspektywie program telewizyjny. Co oczywiście jest jego podstawową / i jedyną / - zaletą. Aaaa! - ma jeszcze jedną: z milion głosów do wyborów. I tu /cholera / - zastanawiam się czy aby ta druga nie liczy się bardziej. Tak między nami: Chętnie rzucił bym okiem na listę tych konfratrów. Intryguje mnie np. - czy pośród owych jakże szlachetnych postaci, znajdę np. nazwisko ks. Tischnera?! albo ks. Isakowicza -Zalewskiego ?! Mam albowiem dziwne przeczucie, że owi księża nie przyjęli by owych"zaszczytów" z powodów zrozumiałych acz nie dla wszystkich. Jeśli jednak, - co oczywiście nie jest wykluczone, - z jakichś powodów - mylę się, znaczy nie znam się na ludziach albo po prostu nie ma jednego księdza zasługującego na mój szacunek. Ale to jeno takie moje przemyślenia. ..........................................................swoją droga, Rydzol podejmowany jak król......... To lepsze niźli niejeden numer KMN! Dyzioubawionysetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jerkoc1 Ojciec Rydzyk honorowany na Jasnej Górze jak kr... 15.08.12, 18:59 To skandal, żeby Kościól był aż tak podzielony. Biskup prof. Pieronek powiedział że TV Trwam nie jest telewizją Kościoła . Ma rację , bo w TV Trwam nie powinno być polityki . Jak można domagać się miejsca na multipleksie od tych których się opluwa . Rydzyk postradał rozum. Jako duchowny ślubował cnotę i ubóstwo . Nie widać tego ubóstwa a o cnotę trzeba zapytać ministrantów i zakonnice / nie wiem /. TV Trwam napewno jest potrzebna ale bez polityki Odpowiedz Link Zgłoś
prorok77 Ojciec Rydzyk honorowany na Jasnej Górze jak kr... 16.11.12, 07:51 Taki z niego ojciec. (Rydzyk) Wiosną 1997 r. o. Rydzyk ogłasza, że chce wykupić kolebkę Solidarności postawioną przez rząd w stan likwidacji. Rozgłośnia tworzy Społeczny Komitet Ratowania Stoczni Gdańskiej i Przemysłu Okrętowego. Wzywa słuchaczy do wpłacania pieniędzy i przysyłania świadectw udziałowych NFI. Pieniądze ze zbiórki nigdy nie trafiają do stoczni. Nie wiadomo, ile uzbierano. Kilka lat temu Gazeta ujawniła, że część została utopiona w nietrafionych inwestycjach giełdowych. Nasz Dziennik informuje, że powstała za nie uczelnia w Toruniu, rozbudowano Radio Maryja i Telewizję Trwam. O M. Kaczyńskiej - Pani prezydentowa z taką eutanazją? Ty czarownico! Ja ci dam! Jak zabijać ludzi, to sama się podstaw pierwsza - mówił o. Rydzyk. W innym opowiada, że Lech Kaczyński to oszust ulegający lobby żydowskiemu. Po ujawnieniu nagrań redemptorysta oświadczył, że to prowokacja, a materiały zostały spreparowane. O czarnoskórym: - Kochani, jeszcze Murzyn! - zawołał do mikrofonu z ołtarza redemptorysta. - Boże, gdzieś ty się nie mył? Choć tutaj bracie! On się nie mył wcale, zobaczcie! - wołał szef Radia Maryja przy wtórze śmiechu i oklasków pątników. Odpowiedz Link Zgłoś