Dodaj do ulubionych

Aleja Pokoju - pikanie

27.09.12, 23:11
Czy ktos wie co to za pikanie (np teraz). Nie wiem czy tylko w nocy tak jest, czy w dzien po prostu za glosno jest zeby je slyszec. Irytujace...
Obserwuj wątek
    • Gość: Psychiatra... Re: Aleja Pokoju - pikanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.12, 01:12
      To przypomnienie abyś wzięła tabletke..
    • gad_z_rakowa Re: Aleja Pokoju - pikanie 28.09.12, 06:56
      nie chce was straszyc, ale to pikanie to jest sygnal wzywajacy zombie do pojazdu ktory wywozi je na rakow na stadion, gdzie zostana eksterminowane. uwazajcie na pojazd szynowy.
    • Gość: aa Re: Aleja Pokoju - pikanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.12, 08:49
      To pikanie to na pewno na zewnątrz a nie w domu.
      czasem takie historie stwarza elektronika (zabawki, budziki, którym wyczerpuje się bateria).
      • Gość: aga Re: Aleja Pokoju - pikanie IP: *.dynamic.chello.pl 28.09.12, 10:00
        Na zewnatrz. Wydaje mi sie ze to z banku;/ Teraz tez pika;/
    • Gość: ww Re: Aleja Pokoju - pikanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.12, 10:00
      A tabletke juz wziełas?? :D
    • Gość: dr Mengele Re: Aleja Pokoju - pikanie IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.12, 10:40
      W uszach stopery, a pika dalej!
      • Gość: aga Re: Aleja Pokoju - pikanie IP: *.dynamic.chello.pl 28.09.12, 10:59
        Jakosc wypowiedzi jak zwykle powala. Sfrustrowani ludzie, niemajacy nic innego do roboty jak obrazac innych. Pogratulowac wspanialego zycia, w ktorym maja czas na takie glupoty.
    • Gość: odp Re: Aleja Pokoju - pikanie IP: *.net.stream.pl 28.09.12, 12:26
      Na rogu Al.Pokoju 2 i Wojska Polskiego jest bankomat, a przy nim alarm, który tak irytująco pika :(. Piszcie skargi !
      • Gość: aga Re: Aleja Pokoju - pikanie IP: *.dynamic.chello.pl 28.09.12, 12:47
        Dziekuje za rzeczowa odpowiedz!!! Tak mi sie wydawalo ze tylko z banku czy bankomatu moze tak pikac... Paranoja. Chyba trzeba taka skarge napisac, bo to jednak zaklocanie ciszy nocnej. W nocy nie do zniesienia
        • Gość: Menel Re: Aleja Pokoju - pikanie IP: *.play-internet.pl 28.09.12, 22:56
          "Wez tabletke, wez tabletke" - dobre:)

Moze to rozrusznik serca daje znac, zebys nie pierd... glupot bo Ci zasilanie wylaczy
    • Gość: domino Re: Aleja Pokoju - pikanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.12, 23:04
      Rano pikało jak jechałem na rowerku na rynek na Zawodziu. Potem wracałem z tego Zawodzia to wypadek był w tym miejscu i nie pamiętam czy pikało bo smutno było patrzeć na osobę która tam pod kocykiem leżała. Mam nadzieję, że będzie ok.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka