agniesia441 27.09.12, 23:11 Czy ktos wie co to za pikanie (np teraz). Nie wiem czy tylko w nocy tak jest, czy w dzien po prostu za glosno jest zeby je slyszec. Irytujace... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Psychiatra... Re: Aleja Pokoju - pikanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.12, 01:12 To przypomnienie abyś wzięła tabletke.. Odpowiedz Link Zgłoś
gad_z_rakowa Re: Aleja Pokoju - pikanie 28.09.12, 06:56 nie chce was straszyc, ale to pikanie to jest sygnal wzywajacy zombie do pojazdu ktory wywozi je na rakow na stadion, gdzie zostana eksterminowane. uwazajcie na pojazd szynowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Aleja Pokoju - pikanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.12, 08:49 To pikanie to na pewno na zewnątrz a nie w domu. czasem takie historie stwarza elektronika (zabawki, budziki, którym wyczerpuje się bateria). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Aleja Pokoju - pikanie IP: *.dynamic.chello.pl 28.09.12, 10:00 Na zewnatrz. Wydaje mi sie ze to z banku;/ Teraz tez pika;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Aleja Pokoju - pikanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.12, 10:00 A tabletke juz wziełas?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Mengele Re: Aleja Pokoju - pikanie IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.12, 10:40 W uszach stopery, a pika dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Aleja Pokoju - pikanie IP: *.dynamic.chello.pl 28.09.12, 10:59 Jakosc wypowiedzi jak zwykle powala. Sfrustrowani ludzie, niemajacy nic innego do roboty jak obrazac innych. Pogratulowac wspanialego zycia, w ktorym maja czas na takie glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp Re: Aleja Pokoju - pikanie IP: *.net.stream.pl 28.09.12, 12:26 Na rogu Al.Pokoju 2 i Wojska Polskiego jest bankomat, a przy nim alarm, który tak irytująco pika :(. Piszcie skargi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Aleja Pokoju - pikanie IP: *.dynamic.chello.pl 28.09.12, 12:47 Dziekuje za rzeczowa odpowiedz!!! Tak mi sie wydawalo ze tylko z banku czy bankomatu moze tak pikac... Paranoja. Chyba trzeba taka skarge napisac, bo to jednak zaklocanie ciszy nocnej. W nocy nie do zniesienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Aleja Pokoju - pikanie IP: *.play-internet.pl 28.09.12, 22:56 "Wez tabletke, wez tabletke" - dobre:) Moze to rozrusznik serca daje znac, zebys nie pierd... glupot bo Ci zasilanie wylaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domino Re: Aleja Pokoju - pikanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.12, 23:04 Rano pikało jak jechałem na rowerku na rynek na Zawodziu. Potem wracałem z tego Zawodzia to wypadek był w tym miejscu i nie pamiętam czy pikało bo smutno było patrzeć na osobę która tam pod kocykiem leżała. Mam nadzieję, że będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś