Dodaj do ulubionych

bojkot postów proczęstochowy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 22:07
Nie mam nic przeciwko proczęstochowie, gdyż niewiele o nich wiem (w zasadzie
nic). Ale te posty na każdym kroku są masakrycznie wkurwiające!!!!!!
BOJKOT!!! KTO JEST ZA BOJKOTEM NIECH TU PISZE!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Gal_anonim Re: bojkot postów proczęstochowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 22:11
      Witaj
      Masz racje. Ja też już nie moge czytać tego biadolenia jak to jest źle. Tak sie
      składa że lubie wieczorem przejść sie alejami i jest zajebista atmosfera. Ten
      proczestochowa to zna swoje miasto chyba tylko z gazet.
      Pełny bojkot!!!!
      • Gość: tikey Re: bojkot postów proczęstochowy IP: *.d.pppool.de 08.07.04, 22:55
        Zgadzam sie z ostatnia wypowiedzia anonima.Atmosfera np w Alejach jest cool.
        Natomiast, ze jest to miasto prowincjonalne to trudno.Czestochowa jest super z
        calym pro i contra.
        A ten PROCZESTOCHOWA to jakis pseudofilozof.
        Co do pierwszej wypowiedzi- ja tez mysle ze te jego posty sa takie za bardzo
        pompatyczne-Ale bronie sensu forum-kazdy ma prawo do wypowiedzi
        • Gość: gaga Re: bojkot postów proczęstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 23:27
          Forum jest forum .
          Bojkot to jest rzecz nie na miejscu

A wypowiedzi proczęstochowa ,niestety bez składu i ładu
          Nieprzemyślane , bez wniosków, ogólnikowe ,populistyczne .

Nawet przeczytać innych postów i ustosunkować sie do nich ,nie za bardzo umie
          ale obsobaczyć -o tak .
          Jakiś popleczników ze "sztandarowym "hasłem znajdzie -tylko po co ?
          W taki sposób nie buduje się struktur rządzących i legislacyjnych.

Po prostu :n a w i e d z o n y

W sumie żal -bo ktoś odpowiednio przygotowany merytorycznie i fachowo mógłby
          pociagnąć temat zmian "u podstaw".
          • Gość: . Re: bojkot postów proczęstochowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 23:33
            > A wypowiedzi proczęstochowa ,niestety bez składu i ładu
            > Nieprzemyślane , bez wniosków, ogólnikowe ,populistyczne .
            >
            > Nawet przeczytać innych postów i ustosunkować sie do nich ,nie za bardzo umie
            > ale obsobaczyć -o tak .
            > Jakiś popleczników ze "sztandarowym "hasłem znajdzie -tylko po co ?
            > W taki sposób nie buduje się struktur rządzących i legislacyjnych.
            >
            > Po prostu :n a w i e d z o n y

Nic dodać nic ująć.
            • Gość: noo Re: bojkot postów proczęstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 00:18
              No, może myśli o jakis nowych wyborach?
              • Gość: Iris Re: bojkot postów proczęstochowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 08:34
                Facet ma prawo napisać to co myśli a czytanie i komentarz zależy już od
                forumowiczów.Może i jest nawiedzony ale dajmy mu spokojnie przemysleć raz
                jeszcze i dokładnie napisać o co chodzi.Może ma jakąś swoją rację.Bądźmy
                tolerancyjni:o)
                • proczestochowa Re: bojkot postów proczęstochowy 12.07.04, 01:20
                  Bardzo dzięki - jesteś chyba jedyną / jedynym któremu nie zbrzydłem. :) Mały a
                  może i wielki uśmiech przesyłam do Ciebie. Czy już doleciał???

pozdrowka - nie wszystko jest źle - Tyś jest przykładem! Hejka
                  • mmaly Re: bojkot postów proczęstochowy 12.07.04, 08:58
                    Uwaga: instrukcja dla wszystkich, którzy nie chcą na forum widzieć postów
                    "proczestochowa" a nie wiedzą jak. Bardzo proste. Będąc zalogowanym klikasz w
                    menu u góry "Moje forum", wpisujesz w listę nieprzyjaciół "proczestochowa" i
                    zaznaczasz opcję "Nie pokazuj wątków i postów nieprzyjaciół". Gotowe.
                    Gratuluję "proczestochowie", jesteś pierwszy na mojej liście ignorowanych,
                    chociaż bywało, że miałem tu małe spięcia na forum z niektórymi weteranami.
                    • proczestochowa Re: bojkot postów proczęstochowy 12.07.04, 09:26
                      To chyb ajakaś kara za to że zwórciłem Ci uwagę, że reklamujesz się na forum:
                      OTO TREŚĆ JAKĄ ZNALAZŁEM O FACIU O LOGINIE MMALY:

"Przyjmę uczniów na letnie intensywne korepetycje z języka angielskiego na ul.
                      Kingi lub Pużaka. Egzaminy poprawkowe, nowa matura, FCE, konwersacje. Jestem
                      egzaminatorem maturalnym Okręgowej Komisji Egzaminacyjnej, aktywnie uczestniczę
                      w przygotowywaniu i wprowadzaniu nowego egzaminu maturalnego. Za korepetycje w
                      promocyjnej letniej cenie 30zł/godz zegarową lub 20zł/45 min zainteresowanym
                      wystawiam faktury. Na pierwsze, niezobowiązujące spotkanie, zapraszam
                      nieodplatnie. Proponuję wówczas luźną rozmowę na temat potrzeb ucznia lub
                      uczennicy i metod pracy. Do lekcji stale zapewniam niezbędne materiały
                      dydaktyczne. " PO CZYM JEST ADRES I MAIL!

CO TY NIE STAĆ CIĘ NA REKLAMĘ A STRAĆ NA BANOWANIE! sORRY ALE ŻAŁOSNY JESTEŚ!
                      • proczestochowa Re: bojkot postów proczęstochowy 12.07.04, 09:28
                        I co ty sugerujesz, że jesteś egzaminatorem państwowym - toż to cholera ma
                        przyciągnąć UCZNIÓW, SUGERUJĄC IM ŻE ZNASZ PYTANIA! oto prawda BANOWAĆ MNIE
                        CHCĄ CI, W KTÓRYCH UDERZA PROCZĘSTOCHOWA !

MOGŁEM SIĘ SPODZIEWAĆ! RANY BOSKIE ZMIEŃ NICK BO JESTEŚ JAKO NAUCZUCIEL DLA
                        MNIE SPALONY!

• Gość: Iris Re: bojkot postów proczęstochowy IP: *.21.pl / 213.199.204.* 19.07.04, 21:56
                    Usmiech doleciał jeśli oczywiście był dla mnie:o)Uważam ,że uśmiech jest dobry
                    na wszytko a ludzi nie osądzam zbyt pochopnie bo to jest poprostu
                    głupie.Dlatego nie jestem przeciwko Tobie choć nie zawsze za(czasmi
                    przesadzasz).Pozdawiam:o)
          • proczestochowa Re: bojkot postów proczęstochowy 09.07.04, 14:46
            Dzięki - "Prawdziwa cnota, krytyki się nie noi ..." XBW

chodziło tylko o to, aby forum było tyleż praktyczne, co i witrualne ...
            rozumiesz?
    • proczestochowa Re: bojkot postów proczęstochowy 09.07.04, 14:43
      nareszcie was wkurzyło! Wolność słowa jest czyż nie .... ? Ale to fajnie ....
      że ktoś Nas bojkotuje ...

pro - hahaha - czestochowa :) OK! NA KILKA DNI DAM SPOKÓJ .... :)
    • Gość: gaga Re: bojkot postów proczęstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 20:55
      Król jest........... nagi w całej okazałości/postowej miernoty/

...przykre
      Spuśćmy zasłonę .........
      • proczestochowa Re: bojkot postów proczęstochowy 10.07.04, 00:45
        Gość portalu: gaga napisał(a):

> Król jest........... nagi w całej okazałości/postowej miernoty/
        >
        > ...przykre
        > Spuśćmy zasłonę .........

Rzeczywiście przykre, czasami tak, lecz dla kogo? Chyba nie zrozumiałeś owej
        wirtualności przechodzacej w praktyczność. Myślałem i nadal myślę, że pomijając
        zwykłe chamstwo forumowicze moga stanowić GŁOS! Nie wiem, zy zdołam Ci to
        wyjasnić gdyż jestem zmęczony. MOże poczekasz do jutra .... Wtedy okaże się się
        masz kłopoty ze wzrokiem i nie widać ani nagości ani króla, lecz urojenia. A
        kiedy spuścisz zasłonę zaczniesz się bać, że zycie toczy się obok Ciebi. A Ty
        nie bierzesz w nim udziału.
        Panie GAGA! Co Ty w zasadzie chciałeś powiedzieć? Spróbuj to wyartykułować, tak
        po prostu. No dalej .... Jakież to znów zakola dały CI sposobność wpłynięcia na
        post, gdzie napisane jest Proczęstochowa? Co Cię do tego zmusiło. Owa niechęć
        do mnie, wkurzajace posty, ciekawość? Co? Dlaczego znów wejdziesz jutro? Czy
        dlatego że mam rację? Czy dlatego że przekonujesz się jak wielu tobie
        podobnych? Wolność słowa i wolność wyboru sprzęgły się w postach
        PROCZESTOCHOWY. Ja daję myśl, ty dokonujesz wyboru! Ty krytykujesz ja z
        premedytacją PROWOKUJĘ! Tak prowokuję, jeśli o to chodził, iż Król jest nagi,
        to zorientowałeś się! Ja prowokuję! gdyby wszyscy się zgodzili ze mną byłoby
        nie tylko śmiertelnie nudno, ale byłoby po prostu sztucznie. Sprowokuję Cię
        jeszcze wiele razy. Bez obrażania, spróbuję Cię poprowadzić do mysli, która
        płynie, lecz nie zawija do żadnego portu. Nie może! Panat rei - wszytsko
        płynie! Nic nie zdarza się dwa razy! Za każymn bowiem razem będę wymyslał coś,
        byś wrócił i z podpisem GAGA logując się jako gość, dokonał krytyki!
        Miażdzącej, powalającej! Tak! O to CHODZIŁO! O zwycięstwa w porażkach, o
        porażki w Zwycięstwach! O to byś wchodząc na FORUM, poszukał PROCZESTOCHOWA! A
        kiedy przyjdzie czas włączył sie w działanie. Nie dla Ciebie, nie dla MNie,
        lecz dla częstchowskiej mlodzieży! Ona jest tego warta. Jak sądzisz ????

proczestochowa@op.pl lub proczestochowa@gazeta.pl
        • Gość: Gal_anonim Re: bojkot postów proczęstochowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 17:54
          Nie dotrzymujesz słowa Proczęstochowa !! Mówiłeś...że na kilka dni dasz luz. Nie dałeś. Napadasz na gage jakimiś bzdurami. To ty chyba sie boisz, że życie toczy się obok ciebie! Czym ty prowokujesz? może chcesz prowokować..ale chcieć i móc to.... Jeszcze raz dam ci rade....dobrą rade....wyjdź z tej swojej dziupli, przejdź się miastem i przestań narzekać.
          • Gość: expertum credere p Drogi Galu, IP: *.intern.wittmann / *.dip.t-dialin.net 10.07.04, 23:49
            wsrod forum czestochowskiego dwie postaci wyrozniaja sie in minus: Filip i
            proczestochowa. Z tego co wiadomo od wiewiorek, opinie wyrazane na forum nie
            zawsze wykorzystywane sa zgodnie z intencjami ich autorow. Tym latwiej jesli
            wiec rzeczy oczywiste i na zdrowy rozum jasne podawane sa przez obydwoch w tak
            dziwaczny i masakryczny (podoba mi sie ten neologizm - wyroznienie dla osoby
            ktora pierwsza go uzyla) sposob, uzyc Twoich i innych wypowiedzi przeciwko Wam.

W odroznieniu od Filipa i proczestochowy Wlodek nosi znamiona autentycznosci i
            dlatego ewentualna wymiana pogladow wydaje sie sensowna. Filip jest latwy do
            zneutralizowania. Gorzej z proczestochowa poniewaz on jest w kraju i byc moze
            nie blefuje piszac ze ma ilus tam stronnikow. Lepper tez zaczynal od zera.

Nu, pazywiom uwidim szto on za ptica.
            • Gość: ani-'mal'-ani'bien wiele wpisow, wiele racji... IP: *.d2.club-internet.fr 11.07.04, 02:30
              Re: Przywróćmy Karę Śmierci! Kto ma jakie zdanie
              Autor: Gość: ani-mal ani 'bien' IP: *.d2.club-internet.fr
              Data: 11.07.2004 02:20
              + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list
              proczestochowa napisał:

> info.onet.pl/948350,11,item.html
              >
              > Resocjalizacja to FIKCJA, wymyślona przez zidiociałych Humanitarystów, lecz
              > antyhumanistów!

ostre oskarzenie poparte wypowiedziami czolowych polskich "humanitarystow"
              wypowiadajacych sie na forum onetu

jesli, tak jak o Tobie pisza, ze pracowales na bylej WSP (obecnie akademii)

i jak sam o sobie piszesz, ze uczyles w liceum Trauguta

to chcialbym bardzo zrozumiec jakiego rodzaju 'korumpcja' pozbawila Ciebie, w
              wyzej wymienionych placowkach oswiatowych bezposredniej pracy z mlodzieza?

(chyba nie tylko ja chcialbym to wiedziec)
              • Gość: Gal_anonim Re: wiele wpisow, wiele racji... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.04, 14:48
                Witka!!
                Z takim podejściem do życia to trudno sie dziwić że proczestochowe wyautowali, chłop ma w sobie zero energi i pozytywnego myślenia.
                Pzdr
                • proczestochowa Re: wiele wpisow, wiele racji... 11.07.04, 23:36
                  Własnie zaprzeczyliście ideii forum ... nie ma to jak logiczne myslenie!
                  Wymiana poglądów - a w żadnym razie! No jest to tylko przykre niestety! Ups -
                  aha jeszcze o energii - no, no niezła ocenka :) Tobie Galu nie starczyło nawet
                  energii żeby się zalogować ... bez komentarza! Proponuję mnie zabanować -
                  zbudować getto wirtualne! A niech tam sobie posiedzę .... :) Super! Już się
                  cieszę! A co masz do zaproponowania? Oprócz pisania? Słucham ..... ?
            • mmaly Lepper u Expertum 11.07.04, 12:23
              Gratuluję celności skojarzeń. Pomyślałem dzisiaj o tym samym.
              Od dziś też bojkotuję, chociaż wydawało mi się, że gościu ma jakiś plan.
              • proczestochowa Re: Lepper u Expertum 12.07.04, 01:19
                szkoda, szkoda, szkoda. Ale sądzę, że się przekonasz. Daj nam czasu, treochę
                czasu!
                • Gość: flood Re: Lepper u Expertum IP: *.euronet.net.pl 12.07.04, 19:05
                  Tomku, kurwa, idz na lody i daj sobie spokoj:)
                  • proczestochowa Re: Lepper u Expertum 13.07.04, 17:43
                    A gdzie są lepsze lody: w Czestochowie czy w Radomsku?
                    • Gość: michał Re: Lepper u Expertum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 22:50
                      Takiego bajdurzenia w amoku dawno nie słuchałe. Walnij sie w łeb, a może
                      odniesiesz korzyść dla siebie i dla ...nas!!! Zauważ, że mało kto już chce z
                      Tobą dyskutować
                      • proczestochowa Re: Lepper u Expertum 14.07.04, 20:20
                        Dlaczego Ty to zatem czynisz Panie Michale?
                  • proczestochowa Re: Lepper u Expertum 14.07.04, 20:31
                    Zastanawiam się czy podać twoje Imię i Nawzwisko publicznie ..... ? Skoro ty
                    sobie na to pozwalasz? Hmmm ? Jak sądzisz?
                    • Gość: flood Re: Lepper u Expertum IP: *.euronet.net.pl 16.07.04, 17:18
                      a podaj, podaj, moj ty szpiegu z krainy deszczowcow:)
    • Gość: cytat Re: bojkot postów proczęstochowy IP: *.d2.club-internet.fr 14.07.04, 19:07
      zęstochowa

Kto nie chce oddać miastu dawnych hoteli robotn...
      Przeczytaj komentowany artykuł »
      Autor: Gość: Merro IP: *.czestochowa.cn.net.pl
      Data: 13.07.2004 21:26
      + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list
      Tak właśnie u nas jest - są ministrowie, sfora urzędasów która nie może się
      porozumieć i powołuje się albo doradców za ciężkie pieniądze /nasze/ albo
      jakieś tworki, którymi kierunje taka paniusia/też za cieżki szmal/-panie
      prezydencie Wrona proszę zaprosić tą arogantkę do CZ-WA - za swoją odpowiedź
      dostanie takiego kopa w dupę, że na drugi raz się zastanowi nad odpowiedzią.
      Ludzie /o ile mają/mieszkają w koszmarnych warunkach a ona bisnesy będzie
      robić na ludzkiej niedoli.
      • Gość: kornik Re: bojkot postów proczęstochowy IP: *.czes.gazeta.pl 19.07.04, 20:27
        Popieram. To bezsensowne wpisy, a autorowi nie chce się nawet sprawdzić danych
        • Gość: nie_pojmuje Re: bojkot postów proczęstochowy IP: *.d2.club-internet.fr 19.07.04, 22:08
          Uwaga: wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do jednej minuty.

Odpowiadasz na :

Gość portalu: kornik napisał(a):

> Popieram. To bezsensowne wpisy, a autorowi nie chce się nawet sprawdzić danych

nie chodzi mi o 'bojkot'

lecz prawda jest , iz Autor ubliza innym?
          • Gość: tikey Re: bojkot postów proczęstochowy IP: *.hh.dial.de.ignite.net 20.07.04, 01:26
            To fakt, ten proczestochwa, ubliza innym.Ale nie zloscmy sie na niego, tylko
            sprobujmy postrzegac ta persone jako przypadek kliniczny- jest to typ, ktory ma
            kompleks.
            Siedzi przed PC i pisze, nic konkretnego nic konstruktywnego, tylko pseudo rady
            etc etc.
            My ludzie tolerancyjni, pokazmy Niveau.Nie dajmy sie prowokowac.
            Nic tak jego nie zirytuje, jak fakt, ze my bedziemy OK.Nie tak jak on.
            PS
            Only in the dictionary comes succes before work...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka