Dodaj do ulubionych

Potrzebny ksiądz który za pieniądze ....

02.12.12, 13:06
hej potrzebuje namiary na księdza który za pieniądze wystawi zaświadczenie że jest sie przygotowanym do bierzmowania i że chodzi się do kościoła jeśli znacie takiego księdza to bardzo proszę o namiary
z góry dziękuje i prosze o szybkie odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: yes Re: Potrzebny ksiądz który za pieniądze .... IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.12, 13:24
      Każdy !!!
      • Gość: ccc Re: Potrzebny ksiądz który za pieniądze .... IP: 91.231.103.* 02.12.12, 15:39
        Niestety to nieprawda,moi znajomi mieli z tym wiele problemów...Ku mojemu zdziwieniu co jeden klecha bardziej kręcił nosem.Zakończyło się tak,że facet musiał chodzić na nauki[były skrócone ale jednak były] i przystapić do sakramentu.
        • Gość: yach Re: ccc IP: *.xdsl.centertel.pl 02.12.12, 18:15
          A co cię tak zdziwiło? Jak nie praktykują, to po co przyjmują sakramenty, żeby żyć w obłudzie?
          W ramach pomocy podaję namiary do posła Bramory co deklarował, że pomoże w apostazji, kontakt info@arturbramora.pl.
    • Gość: Obłęd Re: Potrzebny ksiądz który za pieniądze .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.12, 15:56
      Jak czytam takie teksty, to zastanawiam się, po cholerę wam chrzest waszych dzieci, pierwsza komunia, bierzmowanie, ślub kościelny. Dla rodziny? Żeby się nie czepiała? Przecież z tego jasno wynika, że nie jesteście wierzący, więc to czysta hipokryzja z waszej strony.
      A już pytanie o to na forum... Ech...
      • dyziek_o Re: Potrzebny ksiądz który za pieniądze .... 02.12.12, 17:31
        Ależ "yes" ma rację.
        Problemem jest jedynie wysokość "działki"!
        Zgadzam się również z "obłędem".
        Też nie rozumiem, po co komu te jasełka?!
        Jestem niewierzącym więc mam w nosie tego typu "obrzędy.
        Jak również to, - co kto sobie o mnie pomyśli.
        A jesli by takiemu przyszło do głowy mój stosunek do kościoła komentować, - w krótkich abcugach mu to z głowy wybijam. I to w prostych, żołnierskich słowach.
        Dyzio.
        • Gość: ccc Re: Potrzebny ksiądz który za pieniądze .... IP: 91.231.103.* 02.12.12, 18:07
          Jak czytam takie teksty, to zastanawiam się, po cholerę wam chrzest waszych dzieci, pierwsza komunia, bierzmowanie, ślub kościelny. Dla rodziny? Żeby się nie czepiała? Przecież z tego jasno wynika, że nie jesteście wierzący, więc to czysta hipokryzja z waszej strony.
          A już pytanie o to na forum... Ech...

...coraz trudniej byc wierzącym w obecnych czasach...Jeden z moich ulubionych cytatów "Bo już w nic nie wierzę,jak mam wierzyć"?
          Modlitwa Polaka tez trafiona;]100% prawdy...
          Sprawa przyjmowania sakramentów w taki czy inny sposób to każdego rzecz osobista,nie należy komentować.
          • Gość: :) Re: Potrzebny ksiądz który za pieniądze .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.12, 18:21
            Czasami ludzie są miętkiej dupy i nie chcą zadrażniać układów w tradycjonalistycznych rodzinach.
            Nie należy tego potępiać. Każdy ma swoje sytuacje.
            • Gość: miękki To jest nowe neoplus IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.12, 18:36
              Czego to jeszcze ateiści nie wymyślą.Ludzie są miętkiej .................Grafomani ,idioci ,debile.Na drzewa dokształcać się .Gorzej ,niż małpy.
              • Gość: :) Re: To jest nowe neoplus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.12, 18:55
                Może uściślij swoje złote myśli i postaw się w sytuacji innych.

Kumplowi zrzędliwa, stara matka zagroziła wydziedziczeniem jeśli nie weźmie ślubu kościelnego i nie ochrzci dziecka. A majętna baba.
                Upierałbyś się przy swoim światopoglądzie? Ja na jego miejscu nie.
                • Gość: Cometto Re: To jest nowe neoplus IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.12, 14:41
                  Sam przyznajesz, że ten twój "światopogląd" to jedno wielkie g....
                  • Gość: :) Re: To jest nowe neoplus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.12, 21:04
                    Ty to nazywasz gównem. Ja konformizmem.

Dla mnie gównem jest narzucanie wszystkim swojego jedynego słusznego poglądu o uczciwym, dobrym życiu....
                    Potem człowiek przez przypadek się dowiaduje..... że kolejny "król jest nagi".
                    Jesteście bardzo śmieszni w swojej żarliwości na pokaz.
        • Gość: wi fi Re: Potrzebny ksiądz który za pieniądze .... IP: *.42.7.103.alfanet24.pl 02.12.12, 18:51
          To dobrze dyziu,ze zacytuje "Jak również to, - co kto sobie o mnie pomyśli." Ile razy natykam sie na twoje wypowiedzi mysle ze jestes zapomnianym skapucałym smierdzacym muchomorem.
        • Gość: do dyzia A jak ze świętami bożonarodzeniowymi żołnierzu IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.12, 19:03
          Bo nie długo już.Spędzasz je w miłym rodzinnym gronie.Świeci choinka , a zewsząd płyną słowa kolęd .Łamiesz się opłatkiem ,czy wystawiasz dupę .Przychodzi mi do głowy ,tak myśl .Że kiedyś robiłeś za ministranta.Prawda to czy fałsz?
    • Gość: e Re: Potrzebny ksiądz który za pieniądze .... IP: *.net.stream.pl 02.12.12, 18:25
      Słyszałaś idiotko o czymś takim jak znaki interpunkcyjne... ?
      • Gość: dym Re: Potrzebny ksiądz który za pieniądze .... IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.12, 18:56
        Uważaj , bo ci kropidło z ręki wypadnie !!!!!
        • Gość: Ja Re: Potrzebny ksiądz który za pieniądze .... IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.12, 07:47
          Od moherów gorsze tylko na pokaz farbowane mohery.
          • anka.1883 Re: Potrzebny ksiądz który za pieniądze .... 03.12.12, 12:05
            słuchajcie śmieszni ludzie !
            potrzebuje tego dla brata bo chce żeby był chrzestnym mojego dziecka .
            jest on praktykującym katolikiem mieszkającym w irlandii, do kościoła chodzi w miare mozliwości bo kur- wa nie siedzi tam tylko zapier- dala nawet w niedziele jak tylko trafi mu sie dodatkowa robota!!
            nie moja wina a tym bardziej nie jego że mamy tak poje banych księży i wymagaja bóg wie czego dawniej tak nie było a ludzie chodzili do kościoła tak samo jak teraz a po za tym księża sami odpychają od kościoła mam pełno znajomych którzy nie chcą w ogóle brać ślubu kościelnego przez to co się w tych kościołach dzieje i śmieszą mnie wypowiedzi świętojebliwych ludzi którzy wielce do kościólka latają a grzeszą na każdym kroku, i też nie moja wina i nie mojego brata że z tego kraju trzeba spier dalać za chlebem
            • Gość: gościuuu Re: Potrzebny ksiądz który za pieniądze .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.12, 12:36
              Na początku piszesz o bierzmowaniu, teraz o chrzestnym - to o co w końcu chodzi? W obu przypadkach jeśli brat udowodni fakt praktykowania czy to tu czy za granicą, problemu nie będzie. Tylko trzeba iść, pogadać z księdzem jak z człowiekiem a nie "bo mi się należy".
              • Gość: ccc Re: Potrzebny ksiądz który za pieniądze .... IP: 91.231.103.* 03.12.12, 12:44
                Gościuuu ja Ci mówię,że problem będzie,bo klechy robią problemy i faktycznie odpychają od kościoła.Popieram moją przedmówczynię,coraz więcej narodu leży krzyżem w kościele a to co robią po modłach to aż włos się na głowie jeży.Mam ochote się wypisać z tego cyrku ale nie jest to takie łatwe,bo mam dzieci i męża,który się ze mną nie zgadza[i ja to szanuje]więc póki co przestałam praktykować a co dalej...czas pokaże...
                • Gość: yach Re: Potrzebny ksiądz który za pieniądze .... IP: *.xdsl.centertel.pl 03.12.12, 18:36
                  Ciebie i anki1.. księża nie odpychają, wy same oddaliłyście się lecz nie tak do końca, no bo co powiedzą sąsiedzi i rodzina. Bądźcie poważne i zamiast wypominać innym dwulicowość przestańcie same ją uprawiać.
                  Jak postępuje osoba, która zainicjowała ten wątek, o czym świadczą jej wulgarne wypowiedzi.
                  • Gość: aola Re: Potrzebny ksiądz który za pieniądze .... IP: *.dip.t-dialin.net 04.12.12, 09:49
                    święta prawda
                • Gość: katia Re: Potrzebny ksiądz który za pieniądze .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.12, 15:33
                  Katoliba zachowuje się tak jak kler,rączki do modłów składają a diabeł nimi rządzi
              • anka.1883 Re: Potrzebny ksiądz który za pieniądze .... 03.12.12, 13:34
                Gość portalu: gościuuu napisał(a):

> Na początku piszesz o bierzmowaniu, teraz o chrzestnym - to o co w końcu chodzi
                > ? W obu przypadkach jeśli brat udowodni fakt praktykowania czy to tu czy za gra
                > nicą, problemu nie będzie. Tylko trzeba iść, pogadać z księdzem jak z człowieki
                > em a nie "bo mi się należy".

o bierzmowanie też chodzi bo ma niedokończone bierzmowanie
            • Gość: :) Re: Potrzebny ksiądz który za pieniądze .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.12, 21:05
              Pisz głupia krowo ze znakami interpunkcyjnymi i bez wulgaryzmów. Dobrze?
    • Gość: aa Re: Potrzebny ksiądz który za pieniądze .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.12, 12:48
      a może to po protsu normalnie załatwić .... da się szybko i bezkosztowo .........naprawdę
      • Gość: w Re: Potrzebny ksiądz który za pieniądze .... IP: *.net.stream.pl 03.12.12, 14:48
        Szkoda tylko dziecka ,że ma taką patologiczną mamusie .. dno kompletne ,inteligencja rozwielitki...
        • Gość: lol Re: Potrzebny ksiądz który za pieniądze .... IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.12, 14:52
          i kawał kołtuna.
    • mistral75 Re: Potrzebny ksiądz który za pieniądze .... 03.12.12, 13:42
      Takie niedojrzale osobniki zostaja rodzicami!
      Smarkulo, masz przesterowana pieniedzmi orientacje, traktujac ludzi jako bydlo...
      Powtorze jeszcze raz. Swoimi problemami wytapetuj sobie ...bude lub WC, a nie na forum szukac posluchu dla osobistych problemow i intelektualnego zboczenia.
      A mohera poszukaj sobie w najblizszej rodzinie...Znajdziesz predzej niz myslisz...
    • Gość: gościuuu Re: Potrzebny ksiądz który za pieniądze .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.12, 14:21
      Jeśli z księdzem rozmawiałaś w podobnym tonie to wcale mnie Twoje problemy nie dziwią.
    • Gość: gościuuu Re: Potrzebny ksiądz który za pieniądze .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.12, 14:25
      I jeszcze się upewnij czy w to lewe zaświadczenie uwierzy "Twój" ksiądz :). Ksiądz łapownik dał taką gwarancję? :)
    • Gość: koko Daj namiary. Może się komuś przyda. IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.12, 15:54
      "a tak poza tym mam juz namiary na księdza który mi wystawi zaswiadczenia"
    • Gość: lol Re: Potrzebny ksiądz który za pieniądze .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.12, 16:04
      Cofam, doczytalam teraz o co chodzi...Koszmar, ze dziecko ma taka rynsztokową mamuskę - patologia jakas!
      • Gość: do anka Re: Potrzebny ksiądz który za pieniądze .... IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.12, 16:15
        ja Ci proponuje do głowniego zboru ....... tam napewno Cie ochrzczą do świadków .... szatana
    • Gość: główny zboru Re: Potrzebny ksiądz który za pieniądze .... IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.12, 16:25
      jak taka jest po podstawówce to Ja ja bioreeeeeeeee >::::::::
    • Gość: jasiu... Anka, wypisujesz bzdury! IP: *.unitymediagroup.de 03.12.12, 16:43
      Jeśli rzeczywiście twój brat jest za granicą, to jest bardzo prawdopodobne, że trafił do Polskiej Misji Katolickiej. Tak to wygląda i nie tylko o wyznawanie wiary tu chodzi. Takie polskie kościoły są przede wszystkim okazją do spotkania znajomych, zapytania się o jakieś niejasne sprawy, czy wręcz okazją do znalezienia pomocy, jeśli ktoś jej potrzebuje.

Z drugiej strony to w placówkach emigracyjnych pracują bardzo często księża, którzy nastawienie do pewnych formalności mają dużo inne, niż w Polsce. Jeśli brat jest znany księdzu "z widzenia" to bez problemu dostanie za darmo zaświadczenie, że może być chrzestnym. Mało z tego, jeśli będzie chciał, to uda mu się również w Irlandii przystąpić do bierzmowania. Oczywiście w takich kościołach istnieje również przygotowanie do sakramentu małżeństwa, jeśli ktokolwiek tego potrzebuje.

Wiem, jak to jest z autopsji!

A ty wyskakujesz, że potrzebny ci sprzedajny ksiądz. Owszem, prawdą jest, że wiele księży jest bardzo pazernych, ale z drugiej strony, mają oni pewne nienaruszalne swoje zasady. A stereotypy - no cóż, sama się przekonałaś, czy można na nich polegać.
      • Gość: Kiszka Re: Anka, wypisujesz bzdury! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.12, 16:48
        Wiem napewno ze takie zaswiadczenie za flaszke nawet denaturatu wystawi ci kicha lub dyzio -bo on ma kontakt z diablem
        • dyziek_o Re: Anka, wypisujesz bzdury! 03.12.12, 19:35
          Kurde, - "Kiszka"!
          Od dawna szukam z tym dżentelmenem / diabłem, - znaczy się / - kontaktu i co?!
          I nic. Znaczy podejrzewam, ze jest on zwykłym wymysłem paru cwaniaków z pod znaku sutanny
          by z co ciemniejszego motłochu kasę doić pod strachem, że ich ów dżentelmen po śmierci do piekła porwie.
          A zaświadczenie wypiszę nawet za darmo. Nie noszę bowiem sutanny.
          A lubię ludziskom pomagać. Za wyjątkiem klechów. To chyba oczywiste.
          Po za tym, ktoś wcześniej zapytał, czy nie byłem ministrantem.
          Oczywiście! - i to na Jasnej Górze. I oczywiście "doświadczenia" z tego okresu miały znaczący wpływ na mój stosunek do religii dzisiaj.
          Co do świąt: - również u mnie będzie choinka bo mam głupią synową więc dla dobra sprawy / by nie zadrażniać sytuacji / - choinka będzie.
          Ponieważ mnie te jasełka wkur......ją, wziąłem sobie służbę i co daj buk,
          spędzę ten czas w spokoju na dyżurze.
          Czy są jeszcze jakieś pytania?!
          Pozdrawiam serdecznie,
          Dyzio.
          • Gość: do dyzia Lulaj że Jezuniu IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.12, 21:19
            Czy synowa wie co o niej napisałeś? Bo by ci syn bęcki zrobił.Gdzie robisz za ochroniarza ?Normalnie to mi czasami łapy opadają na wypowiedzi i wpisy ateistów.Lub młodzieżówki SLD.Normalnie to mnie rozbawiłeś swoją wypowiedzią.W skali jeden do trzech ,to 3.
            • Gość: gość Re: Lulaj że Jezuniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.12, 15:38
              w skali 1do 3 to ja tobie "dynamic" daję 121
          • Gość: jasiu Re: Anka, wypisujesz bzdury! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.12, 13:25
            dyziek_o napisał: >Co do świąt: - również u mnie będzie choinka bo mam głupią synową więc dla dobra sprawy / by nie zadrażniać sytuacji / - choinka będzie.<
            "Dyziek wytłumacz synowej , iż choinka ma się tak do świat funkcjonariuszy watykańskich jak kozia d... do trąby.
            Czczenie choinki (-zielonego) jest "świętem" słowiańskim, no może germańskim,celtyckim,wikingów,... ale na pewno z watykanizmem prawie nie ma nic wspólnego -tyle co kradzież na rzecz watykanizmu miejscowych obyczajów.Kradzież dziedzictwa kulturowego przez funkcjonariuszy watykańskich.p
        • Gość: ccc Re: Anka, wypisujesz bzdury! IP: 91.231.103.* 03.12.12, 19:44
          Haa jak zwykle pełno jadu jak takie tematy na tapecie.Każdy ma swoje racje;].
          Zycie jest jednak bardzo ciekawe i pełne niespodzianek,dziś dowiedzałam sie,że jestem moherem i to w dodatku farbowanym...;]]]Ubawiłam się,pozdrawiam Was... aaa i zdania w kwestii kościoła i "czarnych"nie zmienię.
          • Gość: ccc Re: Anka, wypisujesz bzdury! IP: 91.231.103.* 03.12.12, 20:09
            "Ciebie i anki1.. księża nie odpychają, wy same oddaliłyście się lecz nie tak do końca, no bo co powiedzą sąsiedzi i rodzina. Bądźcie poważne i zamiast wypominać innym dwulicowość przestańcie same ją uprawiać.
            Jak postępuje osoba, która zainicjowała ten wątek, o czym świadczą jej wulgarne wypowiedzi".

Apropo autorki wątku,agresja 100% to fakt,apropo mojej dwulicowości,uważam,że ten temat nie istnieje.Napisałam,że mam dzieci i mam zamiar umożliwić im przyjęcie wszystkich sakramentów,sama jednak nie praktykuje[od pewnego czasu]bo zwyczajnie nerwowo nie daje rady chodzić do kościoła.W miejscowości w której mieszkam ,ponad połowa mieszkańców powinna wytoczyć sprawę z powództwa cywilnego panu w czarnej sukience.
    • anka.1883 Re: Potrzebny ksiądz który za pieniądze .... 04.12.12, 02:43
      przepraszam za agresję i chamstwo z mojej strony ale nie oceniajcie mnie jako matki bo to jakie mam poglądy i to jaka jestem matką to dwie różne kwestie
      • Gość: do anki Re: Potrzebny ksiądz który za pieniądze .... IP: 91.231.103.* 04.12.12, 08:59
        Paradoksalny jest fakt,że wypowiedziali się tu na Twój temat w większości ludzie kościoła katolickiego.
        Osądzili Cię a zapomnieli znowu,że im sądzić nie należy,nie oni są od tego,znowu zapomnieli kto ma się tym trudnić-ciągle zapominają Ci najbardziej żarliwi katolicy;]
        • Gość: cvbnm Re: Potrzebny ksiądz który za pieniądze .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.12, 10:04
          Gość portalu: do anki napisał(a):

> Paradoksalny jest fakt,że wypowiedziali się tu na Twój temat w większości ludzi
          > e kościoła katolickiego.

Nie naleze do koscioła katolickiego a pani ania i tak jak żywcem wyjeta z rynsztoka.. Wielce prawdopodobne, ze w domu tez posługuje sie takim jezykiem. Żal tego małego dziecka, pozniej wyrastaja takie prymitywy jak jego mamuska..
          • anka.1883 Re: Potrzebny ksiądz który za pieniądze .... 04.12.12, 13:28
            Gość portalu: cvbnm napisał(a):

>
            > Nie naleze do koscioła katolickiego a pani ania i tak jak żywcem wyjeta z rynsz
            > toka.. Wielce prawdopodobne, ze w domu tez posługuje sie takim jezykiem. Żal
            > tego małego dziecka, pozniej wyrastaja takie prymitywy jak jego mamuska..

może ty śmieciu jesteś wyjęty z rynsztoka posługuje się tutaj takim językiem na jaki zasługujecie i nie obrażaj mojego dziecka i mnie bo własnie w ten sposób pokazujesz jakim jestes świętojebliwym katolikiem
            • Gość: do autorki Re: Potrzebny ksiądz który za pieniądze .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.12, 17:18
              anka.1883 napisał(a):

> Gość portalu: cvbnm napisał(a):
              >
              > >
              > > Nie naleze do koscioła katolickiego a pani ania i tak jak żywcem wyjeta z
              > rynsz
              > > toka.. Wielce prawdopodobne, ze w domu tez posługuje sie takim jezykiem.
              > Żal
              > > tego małego dziecka, pozniej wyrastaja takie prymitywy jak jego mamuska..
              >
              > może ty śmieciu jesteś wyjęty z rynsztoka posługuje się tutaj takim językiem na
              > jaki zasługujecie i nie obrażaj mojego dziecka i mnie bo własnie w ten sposób
              > pokazujesz jakim jestes świętojebliwym katolikiem

Idz ochłon kobieto! I naucz sie czytac ze zrozumieniem. Przeciez jest napisane, ze nie jest katolikiem. Został stwierdzony fakt, ze jestes rynsztokowcem i to nie ulega żadnej kwestii. Wystarczy poczytac twoje wypowiedzi. Szkoda dziecka. To, ze wypowiadasz sie tutaj w ten sposob oznacza, ze raczej na pewno tak samo zachowujesz się w życiu codziennym. Wstyd , zeby młoda dziewczyna do tego matka miała taki język i to ci powie nie tylko moher katolik .
              • Gość: :) Re: Potrzebny ksiądz który za pieniądze .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.12, 22:23
                Niech ta tępa krowa zacznie wreszcie używać znaków interpunkcyjnych..... Nie można zdzierżyć tych pustych i wulgarnych słowotoków.
            • Gość: do Ani Re: Potrzebny ksiądz który za pieniądze .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.12, 15:42
              Aniu niepolemizuj z idiotą,bo zniżasz się do jego poziomu
              • Gość: do do Ani Re: Potrzebny ksiądz który za pieniądze .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.12, 20:50
                Gość portalu: do Ani napisał(a):

> Aniu niepolemizuj z idiotą,bo zniżasz się do jego poziomu

O jeju jeju, szkoda tylko, ze to pani Ania pokazała poziom meliny. I "nie " z czasownikami piszemy osobno - jeśli już mowa o idiotach.
        • Gość: yach Re: gosc portalu do anki IP: *.xdsl.centertel.pl 04.12.12, 20:35
          Taa, najlepiej przytulić i pogłaskać. Wg ciebie pewnie można wszytko, bo każdy sobie sterem i okrętem. A później strach wieczorem wyjść z klatki, bo tam stoją ci co im nigdy nikt nie zwracał uwagi.
          Zapamiętaj Nie reagujesz, akceptujesz.
      • Gość: gościuuu Re: Potrzebny ksiądz który za pieniądze .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.12, 12:59
        100% racji, ale jak dziecko pójdzie do szkoły a Ty z nauczycielami będziesz rozmawiała w podobnym stylu, to dziecko na tym ucierpi.
        • Gość: ccc Re: Potrzebny ksiądz który za pieniądze .... IP: 91.231.103.* 04.12.12, 15:56
          Do tego czasu nauczyciel w oczach społeczeństwa będzie juz kompletnym zerem,więc będzie mu mozna powiedzieć dosłownie WSZYSTKO.Niewiele juz brakuje do tego stanu...także SPOKO;]
          • Gość: yach Re: Potrzebny ksiądz który za pieniądze .... IP: *.xdsl.centertel.pl 04.12.12, 20:46
            Twoje spojrzenie dotyczy jedynie patologicznej części społeczeństwa, które nie ma już żadnych autorytetów. Na całe szczęście grupa ta jest jeszcze marginesem.
            • Gość: ccc Re: Potrzebny ksiądz który za pieniądze .... IP: 91.231.103.* 05.12.12, 09:11
              Ja chyba inaczej widzę świat;)
              Wg.mnie tyle wokół nieprawidłowości,że na marginesie jest normalność...
          • Gość: gościuuu Re: Potrzebny ksiądz który za pieniądze .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.12, 13:52
            Powiedzieć wszystko można niestety już teraz. Z tego mówienia zazwyczaj nic nie wynika a nauczyciel "odegra się" na dziecku i bez problemu przed radą pedagogiczną udowodni, że na tak niską ocenę uczeń zasłużył. I kto będzie górą? Tak więc odrobina kultury w rozmowie czy to z księdzem czy nauczycielem jest wskazana. Bez względu na poglądy.
            • Gość: ccc Re: Potrzebny ksiądz który za pieniądze .... IP: 91.231.103.* 05.12.12, 14:48
              Kultura wskazana w rozmowie z każdym,warunek jest jeden;ma być po obu stronach;)Co do nauczycieli i ich zachowań z różnych względów nie będę się wypowiadać ale jestem na 100% pewna,że są takie belfry,które nie potrafią się "odegrać"za chamstwo rodziców...cóż winne dzieci,rodziców się przecież nie wybiera...
    • Gość: jacekplacek Re: Potrzebny ksiądz który za pieniądze .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.12, 14:57
      Skoro brat ma jakis problem to wybierz kogos innego na chrzestnego..Idziesz do koscioła ochrzcic dziecko a zaczynasz od kombinowania i łapówkarstwa. Nie zapomnij tego powiedziec jak sie bedziesz wyspowiadac przed chrztem. Żeby nie bylo , nie jestem gorliwym katolem ale śmieszy mnie taka hipokryzja i uczenie dziadostwa księżulków.
      • Gość: ccc Re: Potrzebny ksiądz który za pieniądze .... IP: 91.231.103.* 05.12.12, 19:50
        Hipokryzja jest wszechobecna...największymi hipokrytami wg.mnie są właśnie panowie w czarnych kieckach.To oczywiście logiczne,najwięcej rozbiezności między własnym interesem a ogólnie przyjetymi normami...ale im wybacza się wszystko...kasy fiskalne dla lekarzy,prawników a oni jak zwykle święte krowy...Taka polityka państwa...Polecam lekturę"Byłem księdzem".
    • Gość: mareks Re: Potrzebny ksiądz który za pieniądze .... IP: *.net.stream.pl 05.12.12, 15:21
      Po co chcesz bierzmowanie jak nie chodzisz do koscioła?Ślubu też nie bierz bo po co tak jak bierzmowanie.Zacznij chodzić na nauki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka