Dodaj do ulubionych

Stowarzyszenie TOPP a PZU

15.01.13, 10:19
Szanowni Państwo
czy orientujecie się może, dlaczego PZU odsyła do tego stowarzyszenia? W moim przypadku chodzi o indywidualną kontynuację ubezpieczenia grupowego. W internecie znalazłam jedno ostrzeżenie przed tym stowarzyszeniem. Czy orientuje się ktoś może, gdzie można się przenieść ze składkami z PZU, żeby kontynuować ubezpieczenie na emeryturze?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • Gość: emzap Re: Stowarzyszenie TOPP a PZU IP: 93.95.90.* 23.01.13, 08:52
      Szczerze polecam GSU. Wszystkie informacje znajdziesz na www.gsu.pl i oczywiście w biurze, które mieści się w CH Estakada, na 1 piętrze. Obsługuje tam bardzo miła Pani :)
    • Gość: dyrektor pzu Re: Stowarzyszenie TOPP a PZU IP: 93.95.90.* 23.01.13, 09:09
      Potwierdzam, że kontynuacja ubezpieczenia grupowego w GSU jest zdecydowanie lepsza niz bezpośrednio w PZU. Chociażby jeżeli chodzi o leczenie szpitalne. Indywidualna kontynuacja w PZU wypłaca tylko za szpital w przypadku wypadku, a gdy podpiszesz umowę z PZU poprzez GSU zapłacą też za szpital w wyniku choroby itd. Proponuję udać się do Pani Ewy która wszystko wytłumaczy
      • Gość: krzysztof Re: Stowarzyszenie TOPP a PZU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.13, 12:29
        rownież polecam gsu ! Ja mam tam ubezpieczenie na mieszkanie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka