klon121 22.01.13, 14:52 Mam pytanie do forumowiczów. Czy znajdę na Północy mieszkanie 2 pokojowe na 1 pietrze do 160 000tyś ale nie do remontu???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: www Re: Zakup mieszkania na Północy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.13, 15:13 Wszystko zalezy od tego co ma oznaczac "nie do remontu"? czy ma to byc stan bardzo dobry bez wkładu pienieznego czyli wchodzisz i mieszkasz czy do zamieszkania alle w miare krotkim czasie bedzie trzeba cos tam zmieniac. Jezeli to pierwsze to nie ma wiekszych szans za dużych tym bardziej, ze celujesz w najatrakcyjniejsze piętro. Za taka cene predzej Raków, Błeszno. Druga sprawa to metraż - jaki cie interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: Zakup mieszkania na Północy IP: *.net.stream.pl 22.01.13, 16:25 A czy tak trudno wejść na kilka portali z nieruchomościami i poszukać zaznaczając wymienione parametry?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Zakup mieszkania na Północy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.13, 18:00 mieszkanie w blokach nazywam "chowem klatkowym". Nigdy nie chciałbym tak mieszkać. Odpowiedz Link Zgłoś
arion78 Re: Zakup mieszkania na Północy 22.01.13, 18:08 Na Tablicy.pl widziałam bardzo ładne mieszkanie , po remoncie , nie wiem które piętro ale wystawione jest przez kilka biur nieruchomości i cena się waha od 155 000 do 170 000 tego samego mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ema Re: Zakup mieszkania na Północy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.13, 18:45 edek kogo to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zakup mieszkania na Północy IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.13, 00:26 Gość portalu: edek napisał(a): > mieszkanie w blokach nazywam "chowem klatkowym". Nigdy nie chciałbym tak mieszk > ać. Na szczęście mamy twoje przemyślenia głęboko w d.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
klon121 Re: Zakup mieszkania na Północy 22.01.13, 18:38 Odpowiadając przeglądałem kilka portali i właśnie nie widzę takich ofert. Jak już są to do remontu generalnego czyli nic nie robione w mieszkaniach od chwili wprowadzenia. Mnie zależy na mieszkaniu takim żeby się wprowadzić na gotowe ok 50metrów dziewczyna w ciąży i czas nagli na remont nie starczy już czasu. Z tego co widzę właśnie na różnych biurach nieruchomości to zastanawiam się czy coś znajdę. A takie wymagania ma moja dziewczyna żeby było na 1 pietrze bo się przyzwyczaiła i północ bo rodzice jej mieszkają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Zakup mieszkania na Północy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.13, 18:58 To sprowadz dziewczyne na ziemie :D to, ze sie przyzwycziła to trudno, w wieżowcach sa windy a mieszkania powyzej 5 piętra sa troche tańsze. Ja generalnie nie polecam Północy chociazby ze względu na wysokie czynsze. Natomiast ten metraż co podałes w tym wypadku wyższego piętra jest bardziej realny, bo to za metr 3200, w takiej cenie mozna cos wyszukac ale tez bez wiekszego szału. Przykładowo z podanej wyzej Tablicy tablica.pl/oferta/trzypokojowe-mieszkanie-ladny-uklad-polnoc-czestochowa-CID3-ID1PeW3.html#c244ab4b20;r:;s: tablica.pl/oferta/m-3-dz-polnoc-polecamy-02629-CID3-IDMWo1.html#c244ab4b20;r:;s: tablica.pl/oferta/m-3-dz-polnoc-parter-polecamy-02626-CID3-IDMWkH.html#c244ab4b20;r:;s: tu nawet parter ale mieszkanie juz mniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektyw-ny Pospaceruj IP: *.96.228.107.tvksmp.pl 22.01.13, 19:03 Pospaceruj sobie po osiedlach. Co drugi blok ma wywieszony baner SPRZEDAM M... Odpowiedz Link Zgłoś
klon121 Re: Zakup mieszkania na Północy 22.01.13, 19:27 Dzięki www za linki. Właśnie chyba musimy poważnie porozmawiać chociaż z kobietami w odmiennym stanie to nie wiadomo na jaki się trafi humor. A czas nagli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Zakup mieszkania na Północy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.13, 19:33 Wejdz sobie jeszcze na ta tablice i wpisz czestochowa północ, ewentualnie z wiekszych portali gratka, oto dom. Jak wam zalezy na tym wymarzonym mieszkaniu na niskim piętrze itd, to lepiej juz dołozyc troche, jezeli istnieje taka mozliwosc. Z doswiadczenia wiem, ze mieszkania na wysokich pietrach pozniej ciezko sprzedac, chyba ze planujecie juz tam mieszkac do konca zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Zakup mieszkania na Północy IP: *.play-internet.pl 22.01.13, 20:49 Przez ostatni rok wszyscy chcą mieszkać i kupują mieszkania gotowe w blokach w mieście. oczywiście 1 piętro i tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
aklemka Północ do wynajęcia 23.01.13, 10:48 Za kilka miesięcy będziemy mieli do wynajęcia mieszkanie 2 pokojowe na Północy- blok z widokiem na las. 2 pietro gotowe do zamieszkania obecnie mieszkamy tu z dzieckiem i czekamy na 2 maluszka aby się przeprowadzić i mieszkanie będzie wolne do zamieszkania. Co do kupna to ponad rok szukalismy na polnocy mieszkania i nieststy za taka cenę byly ale gołe, puste do calkowitego remontu czyli jakies 100 tys trzeba by dolozyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sssss Re: Północ do wynajęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.13, 11:12 Czytaj ze zrozumieniem. Autor nie che wynajmowac, tylko zakupic mieszkanie . Jezeli ma wiekszosc środków, to głupotą jest wynajmowanie i ładowanie kasy komus obcemu do kieszeni. A pozniej nic z tego nie ma.. Odpowiedz Link Zgłoś
szifty Re: Północ do wynajęcia 24.01.13, 18:43 Czy w tym się zawarła cała twoja opinia o wyższości własności nad najmem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Zakup mieszkania na Północy IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.13, 21:28 Chopie od teściów jacy by nie byli jak najdalej lepiej za nimi tesknic niż nienawidzic mając ich pod nosem. A takie wymagania ma moja dziewczyna żeby było na 1 pietrze bo się > przyzwyczaiła i północ bo rodzice jej mieszkają Bedziesz miał ciężko z taka babą. No chyba ze wlasnego zdania nie masz to dacie rade. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ja Re: Zakup mieszkania na Północy IP: *.play-internet.pl 23.01.13, 10:29 Wypowiedż twoja jest dość zdecydowana.Ale 51% może masz racji -ale tylko może..Jednak młodzi doceniają teściów jak jest małe dziecko i mieszkają blisko bo i gdy wtedy potrzebują pomocy różnej .Nie mówiąc o tym jak każdy zięć czy synowa chce wyciągnąć od teścia czy teściowej każdy grosz -bo przecież młodym raczej zawsze jest za mało.Oczywiście są wyjątki,że młodzi są samo wystarczalni i czasami się zdarza ,że pomagają starszym.Rodzice wychowują córkę czy syna przez 20 kilka lat potem często różnie pomagają przez następne 20 lat a jak są już starsi i często łapie ich choroba to nieraz unikają opieki -lub ta opieka jest za mała.Zapraszam do rzeczowej dyskusji na ten temat-teściowa agata z Błeszna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanie Re: Zakup mieszkania na Północy IP: *.play-internet.pl 23.01.13, 12:22 Jest dostępne na Bacewicz za 195tyś , 1piętro - 2pokoję , kuchnia , lazienka. Całość wyremontowana , sufity podwieszane (z halogenami ) łazienka gres , kuchnia nowa. Naprawdę mieszkanie eleganckie i nowocześnie urządzone. W razie zainteresowania , pisz. Podjedziesz ze mną i zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
arion78 Re: Zakup mieszkania na Północy 23.01.13, 12:53 www.oferty.net/mieszkanie-na-sprzedaz-czestochowa-polnoc,921373379 Piętro co prawda wyższe ale mieszkanie ładne. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do klon 121 Re: Zakup mieszkania na Północy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.13, 19:22 WEJDZ NA TABLICA .PL. , DZISIAJ SIĘ UKAZAŁO OGŁOSZENIE SĄ ZDJĘCIA. MIESZKANIE DWA POKOJE 51 METRÓW PIERWSZE PIĘTRO CENA 155 TYS. NA PÓŁNOCY Odpowiedz Link Zgłoś