faith18 22.02.13, 16:08 Poszukuję jakiegoś fachmana, który niedużym kosztem poskłada do kupy mój zderzak. W sumie nic poważnego (urwany zaczep i złamanie na łączeniu). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: do w.w. Re: Naprawa zderzaka samochodowego IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.13, 16:20 a baranie wiesz co to wyszukiwarka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helikaon Re: Naprawa zderzaka samochodowego IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.13, 18:46 Sam jesteś baranem...normalne pytanie i od razu niedorozwinięta odpowiedź. Połam sobie palce lepiej a nie pisz, jak nie masz co. Wracając do tematu zapytaj w zakładzie klejenia plastików na ul. Hutników, naprzeciwko kościoła. Robiłem tam niedawno zderzak (klejenie, lakiernika musisz szukać osobno) i zrobił to gość bardzo dobrze, praktycznie nie było śladów naprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwakicha1 Re: Naprawa zderzaka samochodowego 22.02.13, 20:08 Gość portalu: Helikaon napisał(a): > Sam jesteś baranem...normalne pytanie i od razu niedorozwinięta odpowiedź. Poła > m sobie palce lepiej a nie pisz, jak nie masz co. Wracając do tematu zapytaj w > zakładzie klejenia plastików na ul. Hutników, naprzeciwko kościoła. Robiłem tam > niedawno zderzak (klejenie, lakiernika musisz szukać osobno) i zrobił to gość > bardzo dobrze, praktycznie nie było śladów naprawy. Baranie on szuka kogoś za niewielkie pieniądze, jak to tez pisze "niedużym kosztem" a ty baranie zaraz klejenie, lakierowanie zapomniałeś napisać wymontowanie, zamontowanie w du-pę sobie wsadź taką poradę "niedrogą" baranie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faith18 Re: Naprawa zderzaka samochodowego IP: *.net.stream.pl 22.02.13, 22:14 Byłem tam to gościu mi powiedział zdemontuj sobie zderzak sam i przywieź mi to ci posklejam. Tylko mnie chodzi raczej o to, żeby ktoś zrobił robotę za mnie. Jakbym sam wiedział jak zdemontować zderzak to bym sobie sam posklejał żywicą i wyszlifował. Nie mam warunków na takie zabawy. Po prostu płacę i wymagam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do autora Re: Naprawa zderzaka samochodowego IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.13, 22:19 To po Ch-uja piszesz " który niedużym kosztem" To pajacu płać i wymagaj i zapomnij o niedużym koszcie ćwoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faith18 Re: Naprawa zderzaka samochodowego IP: *.net.stream.pl 22.02.13, 22:34 Po pierwsze Ch*j to ty, po drugie pajac to też ty, po trzecie ćwok to też ty. Dorośnij do forum i zacznij się na nim wypowiadać. A jak masz problem to chodź spotkamy się w jakimś miejscu i omówimy jaki masz problem :). Bo cwaniakiem w internecie może być każdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do w.w. Re: Naprawa zderzaka samochodowego IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.13, 22:54 Gość portalu: faith18 napisał(a): > Po pierwsze Ch*j to ty, po drugie pajac to też ty, po trzecie ćwok to też ty. D > orośnij do forum i zacznij się na nim wypowiadać. A jak masz problem to chodź s > potkamy się w jakimś miejscu i omówimy jaki masz problem :). Bo cwaniakiem w in > ternecie może być każdy. Ćwoku! lub bucu - jak wolisz!! Chu-ja sobie pomarszcz jak ci się nudzi a uważaj baranie, abyś się nie zdziwił z tego spotkania frajerze pofałdowany. Jak jest sie cwokiem to cwokiem sie juz bedzie frajerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faith18 Re: Naprawa zderzaka samochodowego IP: *.net.stream.pl 22.02.13, 23:17 A co do czego byś spier**** gdzie pieprz rośnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pacana! Re: Naprawa zderzaka samochodowego IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.13, 12:01 Gość portalu: faith18 napisał(a): > A co do czego byś spier**** gdzie pieprz rośnie :) Ty poparpańcu, jak dobrze sobier kapucyna pomarszczysz to daj znać obciągniesz mojego ty C W E L U !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian Re: Naprawa zderzaka samochodowego IP: *.cdma.centertel.pl 22.02.13, 20:22 Widziałem taką budkę/pawilon - gdzie naprawiają zderzaki/kleją plastiki - przy ulicy Warszawskiej, w sąsiedztwie sklepu "Społem"/"Fachowiec" (przy ulicy). Odpowiedz Link Zgłoś
plastik13 Re: Naprawa zderzaka samochodowego 28.05.14, 20:37 Witam i zapraszam do mnie Na moją stronę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek Re: Naprawa zderzaka samochodowego IP: 188.95.29.* 23.02.13, 01:42 Nie wiem co masz za auto, ale wiele zdziałasz poxiliną, być moze, jeśli go zdejmiesz do domu, dasz radę żywicą epoksydową sam to zrobić, tylko załóż rękawiczki gumowe. Nie szukaj szpeca, bo spieprzy robote a do tego cie skasuje. Jeśli potrafisz to lutuj go na ciepło ;) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś