Dodaj do ulubionych

18-letni uczeń z Myszkowa zatrzymany z marihuaną

26.02.13, 16:49
posiadał a dealował to już dwie pewnie różne sprawy, które powinny być rozpatrywane w dwie odrębne strony...
Alkoholik jak chce to i tak pije, ale nie sprzedaje ....
Dostawca mety sprzedaje ale sam nie pije bo by go to pogrążyło ...
Obserwuj wątek
    • Gość: oi Re: 18-letni uczeń z Myszkowa zatrzymany z marihu IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 26.02.13, 18:31
      Takie czary tylko w RP,spie...ć dzieciakowi życie za drobnostki a Józef Bąk czyściutki jak łezka!
      No ale to syneczek wiadomo czyj!
    • Gość: 777c Re: 18-letni uczeń z Myszkowa zatrzymany z marihu IP: *.rev.inds.pl 26.02.13, 18:36
      ... on zapewne do zielnika zbierał. 5 lat odsiadki to zbyt mało. zarazę trzeba tępić w zarodku.
      • Gość: oi Re: 18-letni uczeń z Myszkowa zatrzymany z marihu IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 26.02.13, 20:24
        Jasne a synalków tatusiów na stołkach kradnących miliony nagradzać
    • angrusz1 Ilu takich uczniów 26.02.13, 20:42
      jest ?
      Ilu w każdej szkole ?

Ho, ho ...
      • Gość: oi Re: Ilu takich uczniów IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 27.02.13, 00:58
        Angrusz jako pedagogowi ci nie wypada a mnie to wali i tu masz co młodzi myślą o tym niby państwie Polska(emigranci)youtu.be/Ijq5fyk--70
        • Gość: oi Re: Ilu takich uczniów IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 27.02.13, 01:04
          Tamto było z GB tu masz Z Niderlandów
          youtu.be/57txmRVff3w
      • Gość: gosc Re: Ilu takich uczniów IP: 91.210.242.* 27.02.13, 08:44
        angrusz1 napisał:

> jest ?
        > Ilu w każdej szkole ?
        >
        > Ho, ho ...

a ilu bałwanów pedagogów?
        • angrusz1 Re: Ilu takich uczniów 27.02.13, 09:51
          Osoba o nicki " gość " napisała :

"
          a ilu bałwanów pedagogów ?"

Zapewne i tacy są ale jak oceniasz ilu jest takich , tak procentowo ?
      • Gość: GOSC Re: Ilu takich uczniów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.13, 12:07
        Jak poprawic statystyki ?
        Wystarczy zrobic kontrole wieczorem na boisku przy szkole na Polnocy
        pod lasem.
    • Gość: domino Re: 18-letni uczeń z Myszkowa zatrzymany z marihu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.13, 20:53
      Kiedy psom się znudzi walka z ziołem?!!!! Upiorne to jest! Nie wygracie z naturą!!!!! Kuwa czy wy tego nie rozumiecie? NIE WYGRACIE Z NATURĄ!!!! NIGDY!!!!! Ludzie będą jarać zioło a wy pieski będziecie zawsze bezsilni w tej sprawie.
      • Gość: oi Re: 18-letni uczeń z Myszkowa zatrzymany z marihu IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 26.02.13, 23:56
        Mylisz się psy zawsze ogłoszą sukces w walce z super chiper przestępstwami!
        Tym czasem pod ich bokiem AMBER GOLD wyrosło z Józkiem B.(synek premiera dla mało kumatych)I co ? ano gó...! w myśl asdy qrwa qrwiełba nie urwiie!
    • filopolityk Precedens 27.02.13, 09:09
      W EU,strefie szengen w Holandii nie byłby karany więc nie powinien i tutaj . Jak unia to unia.... buce ...
      • Gość: Jan Re: Precedens IP: *.dynamic.chello.pl 27.02.13, 13:36
        filopolityk napisał:

> W EU,strefie szengen w Holandii nie byłby karany więc nie powinien i tutaj . Ja
        > k unia to unia.... buce ...

Póki jestesmy marginesem UE nie będziemy normalnym krajem.
    • Gość: xess Re: 18-letni uczeń z Myszkowa zatrzymany z marihu IP: *.dynamic.chello.pl 27.02.13, 11:15
      Tym dzielnym funkcjonariuszom należy dać medal!
      Taki sukces, niesłychane!
      • sweet_sensi Re: 18-letni uczeń z Myszkowa zatrzymany z marihu 27.02.13, 14:44
        W Stanach część byłych funkcjonariuszy policji zrozumiała ze walka z marihuana to walka z wiatrakami, założyła stowarzyszenie na rzecz depenalizacji posiadania marihuany.
        Wielka liczba Polaków oczekuje legalizacji ale nasi zacofani politycy (Kaczyński "Czy marihuana jest z konopi?") nigdy do tego nie dopuszczą bo przecież lepiej zasilać budżet państwa podatkiem ze sprzedaży o wiele groźniejszych narkotyków, które zabijają kilka milionów osób co roku - alkohol i papierosy.
        Prohibicja w latach 30. do niczego dobrego nie doprowadziła.

Swoją drogą jak to jest, za posiadanie marihuany grozi do 3 lat przy czym nikomu żadna krzywda się nie stała a ksiądz za molestowanie dziecka dostaje 2,5 roku i czteroletni zakaz pracy z dziećmi.
        To chyba jakiś mało śmieszny żart...
      • Gość: oi Re: 18-letni uczeń z Myszkowa zatrzymany z marihu IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 27.02.13, 23:14
        Taa medal z kartofla i uścisk dłoni komendanta,ewentualnie pana rzecznika prasowego!
    • rdbckm Re: do ćwoka oi 28.02.13, 19:28
      Hahaha co za komentarz:)) frustrujemy się?... to może trzeba samemu pomarszczyć jak żona nie daje rady.

W sprawie marij mam takie zdanie: posiadać na własny użytek tak, posiadać ilości dealerskie nie.
      Uprawiać odmianę halucynogenną tak ale jednego dwa krzaki i z obowiązkiem zgłoszenia takiej hodowli. Uprawiać więcej (co idzie w parze z dealowaniem) nie

Przy czym osoby hodujące na własne potrzeby powinny mieć narzucony podatek (coś w stylu 100zł od krzaka na rok)

Uprawianie odmiany przemysłowej ze znikomą zawartością Thc jak najbardziej TAK - kiedyś Częstochowa i okolice słynęły z przemysłu konopnego... z czego się szczyciliśmy i była praca.

Palenie w strefie publicznej nie

Gdyby przyjąć takie zasady to budżet państwa zostałby odciążony paro nastoma milionami złotych z wpływów z podatku oraz obniżeniem ścigania gó...arzy po ulicach przez policje.
      • Gość: oi Re: do ćwoka oi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 28.02.13, 20:53
        Troche racji masz,jednak ja pale od niemal ćwierć wieku i jakoś nie jestem na czyjejś łasce.
        Po prostu jeden może pić,drugi palić trzeci wciąga!
        Każdy inny wszyscy równi i tej zasady się trzymajmy!
    • Gość: oi Re: do imbecyla cpuna oi! IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 06.03.13, 00:25
      No ja to o tobie słyszałem!
    • tosiek_czestochowa 18-letni uczeń z Myszkowa zatrzymany z marihuan... 19.02.14, 09:59
      w każdej szkole powinna być palarnia marihuany, to skandal, że muszą palić w ubikacjach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka