Gość: Antyklerykal IP: 203.214.63.* 20.07.04, 16:52 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: JASNA GORA=POLSKIE CENTRUM WSPIERANIA GANGSTE IP: 80.51.236.* 20.07.04, 16:59 To uważam tylko tytuł, a gdzie dalszy ciąg ???? na tyle tylko przedmówce stać ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyklerykal Re: JASNA GORA=POLSKIE CENTRUM WSPIERANIA GANGSTE IP: 200.56.224.* 20.07.04, 17:18 Po co mam mam powtarzac to co mowily gazety. Czy ten pacan general w sukience cos juz wybelkotal ? Powinnas wiedziec,mieszkasz tak blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SsMyK Re: JASNA GORA=POLSKIE CENTRUM WSPIERANIA GANGSTE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 18:19 Powiem Ci wiecej Ynteligentko.... Oni jeszcze na tym zarobili... Nie dali swojej kasy. Myslenie nie boli Aguś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: JASNA GORA=POLSKIE CENTRUM WSPIERANIA GANGSTE IP: 80.51.236.* 20.07.04, 18:26 Gość portalu: SsMyK napisał(a): > Powiem Ci wiecej Ynteligentko.... > > Oni jeszcze na tym zarobili... > Nie dali swojej kasy. > > Myslenie nie boli Aguś... A skąd ty to wiesz ???? maczałeś w tym swe paluchy ???? Chyba tak, skoro w każdym temacie masz swe moralne, znaczy mądre wywody i poglądy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SsMyK Re: JASNA GORA=POLSKIE CENTRUM WSPIERANIA GANGSTE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 18:41 Wystarczy pomyśleć na co Ciebie chyba nie stać (myślenie) Odpowiedz mi proszę dlaczego nasi zacni ojczulkowie zakonni nie wypowiadają sie w tej kwestii... Pomyśl to nie boli. A co do maczanie palcy to wiesz... nie zawsze wiesz z kim rozpoczynasz polemike... Z powazaniem SsMyK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: JASNA GORA=POLSKIE CENTRUM WSPIERANIA GANGSTE IP: 80.51.236.* 20.07.04, 18:50 A Ciebie stać, na myślenie, chyba też nie bo byś się tak nie pluł tu na forum. > Odpowiedz mi proszę dlaczego nasi zacni ojczulkowie zakonni nie wypowiadają sie > > w tej kwestii... W tej kwestii !!! to należy się zapytać tych ojczulków a nie mnie. Ja mogę coś przeczytać jeśli to jest ciekawe, ale na niektóre tematy się nie wypowiadam tak dla przyzwoitości od i tyle. Polemikę kończę bo widać nie znajdziemy wspólnego wątku bądź tematu, życzę więc ci miłego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyklerykal Re: JASNA GORA=POLSKIE CENTRUM WSPIERANIA GANGSTE IP: 5.3R2D* / 213.121.209.* 20.07.04, 19:24 Masz ciekawa definicje "przyzwoitosci". Wg ciebi byc przyzwoitym to milczec i udawac,ze sie nie widzi lajdactwa. Czy dobrze zrozumialem twoje intencje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: JASNA GORA=POLSKIE CENTRUM WSPIERANIA GANGSTE IP: 80.51.236.* 20.07.04, 19:39 Gość portalu: Antyklerykal napisał(a): > Masz ciekawa definicje "przyzwoitosci". Wg ciebi byc przyzwoitym to milczec i > udawac,ze sie nie widzi lajdactwa. Czy dobrze zrozumialem twoje intencje ? Nie, nie to mam na myśli. Mnie też wiele rzeczy wk...ia i nurtuje ale uważam, że nie miejsce tu na forum w tym właśnie temacie prowadzić dialog. A co do przyzwoitości !! jeśli już z kimś dyskutuję, to chcę go widzieć i słyszeć. Wtedy to można polemikować, prowadzić zacny i skuteczny dialog. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyklerykal Re: JASNA GORA=POLSKIE CENTRUM WSPIERANIA GANGSTE IP: 216.126.204.* 20.07.04, 19:51 Po co wiec jestes na forum ? Co chcesz tutaj robic ? Forum to wg mnie m.inn. wymiana informacji. Dzieki forom GW dowiedzialem sie juz bardzo wiele, zapewniam cie, nie tylko o klerze.Osobiscie traktuje wiec fora glownie jako zrodla informacji i wyrazania wlasnych opinii oraz zapoznawaia sie z opiniami inncych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: JASNA GORA=POLSKIE CENTRUM WSPIERANIA GANGSTE IP: 80.51.236.* 20.07.04, 20:16 Po to jestem na forum, aby wnikliwie przeczytać wszystkie interesujące mnie wątki. Jeśli chodzi o "kler" jak to ująłeś, to jest temat nie dla mnie bynajmniej. Nie chcę się w tej kategorii tematu wypowiadać. Przeczytać wszystko mogę jeśli jest to zdrowe i pouczające. I czy warto akurat ze mną wdawać się w polemikę ? czy nie ma innych tematów na które można podyskutować ?? oprócz "kleru" bo to zaczyna mnie już drażnić !!! Życzę miłego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyklerykal Re: JASNA GORA=POLSKIE CENTRUM WSPIERANIA GANGSTE IP: 5.3R2D* / 213.121.209.* 20.07.04, 22:10 Nie chcesz sie wlaczac do dyskusji o klerze, a jednak sie wlaczylas. Fora maja te dobra strone, ze nie ma obowiazku wlaczania sie do dyskusji. Rozpoczalem te dyskusje, bo jest ona niezwykle wazna dla aktualnej sytuacji Polski,w ktorej kler odgrywa tak potezna role. Jestes zwykla oportunistka. Tacy jak ty nie krytykowali nigdy, ani nie walczyli z komunizmem. Tereaz sa po stronie kleru, bo to daje albo profgity lbo spokoj. Co do postawy obywatelskiej takich jak ty mam bardzo brzydkie zdanie,ktorezgo jednak ci daruje aby ci nie psuc spokojnych snow. Dobranoc i nie wdawaj sie wiecej w dyskusje,ktorych nie lubisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SsMyK Re: JASNA GORA=POLSKIE CENTRUM WSPIERANIA GANGSTE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 23:17 mój wieczór był i bedzie miły ,Tobie zycze również. widać moja przyzwoitośc siega Twoich paznokci u nóg :p Pisac wolno dlatego tez bede dalej t czynił czy sie to bedzie Tobie podobało czy moze nie. tak na marginesie to zwroty osobowe pisze sie z duzej litery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmk Jasna Góra -pierze najczyściej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 21:02 Kampania reklamowa właśnie ruszyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyklerykal Re: Jasna Góra -pierze najczyściej IP: *.donpac.ru 20.07.04, 22:13 Jezeli w dodatku na czele pralni stoi zakonnik nadzorujacy prania w mundurze generala WP (podobno uwielbia), to takiej pralni moze pozazdroscic nawjeksza siec pralni chemicznych w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gal_anonim Re: Jasna Góra -pierze najczyściej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 22:42 Chłopie!...skąd w tobie taka zajadłość??...skąd w tobie tyle nienawiści do paulinów?...przcież do kościoła i tak nie chodzisz, więc po co to twoje głupie gadanie..puste i bezsensowne...zamknij sie lepiej Antyklerykale...oszczędź nam swojej głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyklerykal Masz interes w obronie czarnych przestepstw IP: 5.3.1R* / *.psp.pas.earthlink.net 20.07.04, 22:58 O co ci chodzi, zdegenerowany czlowieczku, broniacy przestepcow ? Nie jestes wcale lepszy od kolaborantow komunistycznych, nawet od UBekow. Oni tez mieli interes w ukrywaniu prawdy o ich chlebodawcach. Takimi jak ty gardze i pluje na was, tak samo jak plulem na komunistycznych parobkow,bo jestescie podobni jak dwie krople wody,kanalie.Uczciwosc i moralnosc jest jedna dla wszystkich, kiepie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katoliczka Re: Jasna Góra -pierze najczyściej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 23:37 Ja do kościoła chodzę, ale nie dla oglądania księży i tam właśnie mądry ksiądz mnie nauczył, że złodziej to złodziej, nawet jak daje na tacę, a ksiądz nie powinien popierać złodzieja (a co dopiero mówić o przeorze!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nemo Re: Jasna Góra -pierze najczyściej IP: *.47.30.61.isp.tfn.net.tw 21.07.04, 02:29 Masz okazje przekonac sie sama co sa warte klechy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SsMyK Re: JASNA GORA=POLSKIE CENTRUM WSPIERANIA GANGSTE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 23:34 Nam wszystkim nie sni sie jakie malwersacje i jakie pomysły kłębią sie w głowach pewnej czesci społeczeństwa... Poza tym Paulini na JG są niedośc ze "Zbokami do potęgi" to jesszcze dla kasy potrafią zrobic wszysko....a co na zalączonym obrazku własnie widać. Nocnie...SsMyK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: JASNA GORA=POLSKIE CENTRUM WSPIERANIA GANGSTE IP: *.vf.shawcable.net 21.07.04, 02:47 Gość portalu: SsMyK napisał(a): > Nam wszystkim nie sni sie jakie malwersacje i jakie pomysły kłębią sie w > głowach pewnej czesci społeczeństwa... > Poza tym Paulini na JG są niedośc ze "Zbokami do potęgi" to jesszcze dla kasy > potrafią zrobic wszysko....a co na zalączonym obrazku własnie widać. > > Nocnie...SsMyK A ja mysle, ze przesadziles. Czy sa zbokami, to mozesz pisac po sprawdzeniu osobiscie. Bylo o pieniadzach na kaucje, a nie o zyciu seksualnym. Moze dobrze byloby otrzezwiec... Najlatwiej taplac sie w rynsztoku. Z daleka. To nie boli. Zglosilem to do kasacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpaju Re: JASNA GORA=POLSKIE CENTRUM WSPIERANIA GANGSTE IP: *.one.pl 21.07.04, 07:26 Dlamnie cała ta czarna mafia rzadząca naszym miastem to są złodzieje pedały i nic nie warte squrwysyny im wszystko wolno wiec kto rzadzi naszym miastek????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SsMyK Re: JASNA GORA=POLSKIE CENTRUM WSPIERANIA GANGSTE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 09:14 Jesli uwazasz ze przesadziłem ,znaczy ze nie byłes sie tam wyspowiadać,tymbardziej Twoja żona którą moze masz... >Czy sa zbokami, to mozesz pisac po sprawdzeniu osobiscie wiec powiem Ci ze sprawdzone osobiście i wiekszośc spowiadanych to powie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: JASNA GORA=POLSKIE CENTRUM WSPIERANIA GANGSTE IP: *.vf.shawcable.net 22.07.04, 03:42 No to po kiego grzyba tam chodzisz? Jeszcze nie slyszalem, zeby kogos na sile na Jasna Gore ciagneli pod eskorta. Jak CI paulin bzdury gadal, to trzeba bylo mu powiedziec kilka cieplych slow i ...pozegnac. Chyba, ze masochista jestes... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d39 Re: JASNA GORA=POLSKIE CENTRUM WSPIERANIA GANGSTE IP: 80.48.184.* 23.07.04, 11:18 Nasz wiara katolicka tak daleko odeszła od Bibli i nauczania Chrytusa tak obrosla w widzenia tabunów swiętych i dogmaty nieomylnych papieży ze koscół stał sie zwykła innstytucja nastawioną na robienie kasy ,a ciemnota narodu będzie jeszcze przez długie lata pozwalała na gromadzenie tłumów pod szczytem Jasnogórskim . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: JASNA GORA=POLSKIE CENTRUM WSPIERANIA GANGSTE IP: *.prenet.pl 04.09.04, 01:37 Też tak myślę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś .......No COMENT............................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 13:27 Prawie każda religia jak i polityka jest umaczana w syfie i wierzenie w to że to przypadek jest złudne . Chciałbym mieć jedną dziesiątą tej kasy którą oni obracają. W polityce dzieje się tyle ciekawych rzeczy których nawet sobie nie wyobrażamy . My jesteśmy tylko dla nich motłochem a wierni parafianie ciemnotą . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: .......No COMENT............................ IP: *.icis.pcz.pl 06.09.04, 19:46 Jestes jednostronny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś Re: .......No COMENT............................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 21:02 Co przez to rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: JASNA GORA=POLSKIE CENTRUM WSPIERANIA GANGSTE IP: *.bud.pcz.czest.pl 10.09.04, 13:14 zastanówcie się co piszecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: JASNA GORA=POLSKIE CENTRUM WSPIERANIA GANGSTE IP: *.bud.pcz.czest.pl 10.09.04, 14:03 wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: JASNA GORA=POLSKIE CENTRUM WSPIERANIA GANGSTE IP: *.pcz.pl 10.09.04, 14:41 niezle sie to wszystko rozwija Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: JASNA GORA=POLSKIE CENTRUM WSPIERANIA GANGSTE IP: *.pcz.pl 10.09.04, 14:42 ciekawe co bedzie nastepne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: JASNA GORA=POLSKIE CENTRUM WSPIERANIA GANGSTE IP: *.pcz.pl 10.09.04, 14:42 lepiej by dzieciom dali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modny Re: JASNA GORA=POLSKIE CENTRUM WSPIERANIA GANGSTE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 22:53 ja też chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janczarnoLeski Re: JASNA GORA=POLSKIE CENTRUM WSPIERANIA GANGSTE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 23:01 jak widać cały czas na topie afer Odpowiedz Link Zgłoś