Dodaj do ulubionych

Trasa Częstochowa - Lublin

04.04.13, 19:48
Witam
Planuję podróż na trasie Częstochowa - Lublin. Jest ktoś w stanie podpowiedzieć, która trasa będzie lepsza, szybsza, wygodniejsza?
1. Częstochowa, Piotrków, Opoczno, Radom, Puławy, Lublin
2. Częstochowa, Jędrzejów, Kielce, Kraśnik, Lublin
A może jeszcze inna trasa?
Obserwuj wątek
    • Gość: lysy.liberal Re: Trasa Częstochowa - Lublin IP: *.free.aero2.net.pl 04.04.13, 22:34
      Ja mam wypróbowaną:
      Cz-wa Radomsko Końskie Przysucha Radom ....
    • Gość: gross55 Re: Trasa Częstochowa - Lublin IP: 188.95.29.* 04.04.13, 23:57
      ...jeżeli jedziesz z południa miasta to wg najlepiej jechać
      Częstochowa - Jędrzejów - Kielce - S-ko Kamienna - Radom - Puławy - Lublin;
      tak jeżdżę tą trasą.
      Jeżeli z północnej części to faktycznie trasa Częstochowa - Piotrków Tryb. - Opoczno -
      Przysucha - Radom i dalej jak wyżej.
      To najprostsze trasy,a jeżeli to być wyjazd/przejazd turystyczny to można trochę
      pokluczyć po Polsce,na pewno dłużej,ale ciekawiej.
      Szerokiej drogi!
      • dudi_82 Re: Trasa Częstochowa - Lublin 05.04.13, 19:09
        Niestety to nie wyjazd turystyczny ani na nagranie. Jadę załatwić pewną sprawę i tego samego dnia wracam, dlatego zależy mi na jak najszybszej trasie z jak najmniejszą ilością ograniczeń i remontów. Start z osiedla Północ, więc chyba najpierw DK1 na północ i potem Radomsko albo Piotrków.
    • Gość: kkkllll Re: Trasa Częstochowa - Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.13, 07:37
      A co, jedziesz na nagranie "1 z 10"?
    • Gość: Podróżnik Re: Trasa Częstochowa - Lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.13, 18:19
      Jedź na Kielce, a potem na Włoszczowę. Zaoszczędzisz czasu i paliwa. Ja tak zawsze brykam,
      a w Kielcach jem obiadek w Sprincie. Zaoszczędzę czasu bo nie czeka się długo na obiad i 20zł zostaje w kieszeni bo jest smacznie i tanio. Mają bezpłatny parking są w centrum w zasadzie przy trasie na Włoszczowę. Znajdź sobie sprintkielce.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka