Dodaj do ulubionych

giełda samochodowa

05.06.13, 19:32
a kto jest właścicelem tej giełdy ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Dom Re: giełda samochodowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.13, 20:53
      Na ul. Poselskiej Grabowski ten od komisu na Barbary a właścicielem śmiesznej giełdy przy włókniarzu to chyba stowarzyszenie ckm czy jakiś podobny dziwny twór, swoją drogą po co ktoś chce uruchamiać drugą giełdę samochodową w Częstochowie? nie mając zaplecza? mając tak mało handlowych o parkingu dla odwiedzających giełdę nie wspomnę, a jeszcze numer w radio o tym, że giełda jest przenoszona Poselskiej na ckm to już przesada.
      • Gość: gość Re: giełda samochodowa IP: *.play-internet.pl 05.06.13, 23:40
        to gość z kantoru na wilsona ?
        • Gość: janek Re: giełda samochodowa IP: *.96.232.223.tvksmp.pl 06.06.13, 07:21
          zły pomysł to wcale nie jest:) wolny rynek, skończy sie monopol a dodatkowy plus tego pomysłu to przyjemniejsze miejsce niz tamto błoto na poselskiej i bliskośc targowiska, które w niedziele jest przecież tylko czynne:)
          • Gość: lady gaga Re: giełda samochodowa IP: *.xdsl.centertel.pl 06.06.13, 08:42
            GIEŁDA PRZY WŁÓKNIARZU DOPIERO SIĘ ROZWIJA A ZAPLECZE TEŻ JEST SPORE NIECH TYLKO SPRZEDAJĄCY DOWIEDZĄ SIĘ JAKIE SĄ TŁUMY NA WŁÓKNIARZU TO BĘDZIE MOMENT JAK PLAC SIĘ ZAPEŁNI , OCZYWIŚCIE JEŻELI KTOŚ CHCE POPŁYWAĆ GONDOLĄ PO BŁOCIE TO ZAPRASZAM NA GIĘŁDĘ NA POSELSKIEJ .
            • Gość: Q Re: giełda samochodowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.13, 08:48
              Możesz pisać większymi literami bo nie mogę odczytać ??
              • Gość: xyz Re: giełda samochodowa IP: *.Netcominternet.pl 06.06.13, 08:53
                a kiedy i gdzie dokladnie ta gielda ma byc, wiem ze na zwodziu ale w ktorym miejscu dokladnie
                • Gość: LADY GAGA Re: giełda samochodowa IP: *.xdsl.centertel.pl 06.06.13, 08:59
                  WJAZD NA GIEŁDĘ JEST PRZY KLUBIE CKM WŁÓKNIARZ NA UL. ŻUŻLOWEJ
              • Gość: LADY GAGA Re: giełda samochodowa IP: *.xdsl.centertel.pl 06.06.13, 08:57
                WIĘKSZYMI SIĘ NIEDA INTELIGENTNY Q...JÓŻ WIDZĘ KTO ZAŁORZYŁ TEN WĄTEK , POZDROWIENIA DLA PANA GRABOWSKIEGO , CZYŻBY ZACZEŁO SIĘ LAĆ DO DU...
                WJAZD NA GIEŁDĘ PRZY WŁUKNIARZU DLA PIERWSZYCH 50 AUT W NIEDZIELĘ JEST GRATIS I TAK SKOŃCZY SIĘ WASZE CICHE ELDORADO!!!
                • Gość: Q Re: giełda samochodowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.13, 09:05
                  Szkoda ,że się nie da inteligentna Lady Gago !
                  • Gość: panie dzieju Re: giełda samochodowa IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.13, 10:30
                    inteligencja się kończy u Q jak ściągnie buty .
                    • Gość: Q Re: giełda samochodowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.13, 11:01
                      Chyba jak je Q założy ?
                      • Gość: Q Re: giełda samochodowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.13, 18:56
                        no to kto jest ?
            • Gość: Dom Re: giełda samochodowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.13, 19:27
              Przecież wszyscy z Poselskiej wiedzą o giełdzie na ckm, że błoto? popatrzcie na giełdę w Gliwicach nie chodzi tu o czyste lakierki a o plac handlowy i o jego wielkość której giełda na ckm nie ma i mieć nie będzie no bo skąd w Częstochowie są autokomisy większe od giełdy samochodowej na ckm.
              • Gość: ja Re: giełda samochodowa IP: *.prenet.pl 06.06.13, 20:06
                Po zapełnieniu placu giełdy samochodowej o powierzchni 8000 m2 zamkniemy ul. żużlową i wtedy dojdzie jakieś 7000 m2 i to już jest niezły wynik , niezapominajcie o miejscach na giełdzie towarowej jest ich około 500 i prawie wszystkie zajęte . a za jakiś czas po przeniesieniu rynku z zawodzia zrobi się to niemałe centrum handlowe. tak ,że giełda samochodowa rozwinie się bardzo szybko.
                • Gość: Dom Re: giełda samochodowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.13, 21:15
                  Jakie 8000 tyś m2 jakie zamknięcie ulicy chyba nie wiesz o czym piszesz człowieku, stary plac betonowy jest 2 albo 3 razy większy kiedyś stały tam samochody , a teraz coraz więcej różnych stoisk nie tylko motoryzacyjnych więc nie byłbym taki pewien rozwoju giełdy przy ckm bywam na obydwu a na ckm już od jakiegoś czasu się przerzedza....
              • Gość: handlarz od 15lat Re: giełda samochodowa IP: *.centertel.pl 06.06.13, 20:10
                Wszyscy moi znajomi jeździli i będą jeździć na ul.poselską (stara giełda).Przerabialiśmy temat nowych giełd samochodowych w Częstochowie już kilka razy w ciągu ostatnich lat.Zawsze przyzwyczajenia ludzi (sprzedających)były ważniejsze.A warunki handlu w typ przypadku nie robią wrażenia.Trzeba być naprawdę odważnym żeby zakładać taki biznes w tych czasach(szczególnie w Częstochowie).Mamy przykład giełd w Mysłowicach,Gliwicach etc... (lata świetności minęły bezpowrotnie.Cały handel praktycznie przenosi się do sieci.W moim przypadku 90% aut sprzedaję przez internet (portale ogłoszeniowe).Na koniec życzę powodzenia nowemu właścicielowi ale...(ADは、議員のチャンス所有者が対決のために用意されています)
                • Gość: 行商&# Re: giełda samochodowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.13, 20:19
                  幸運を
                  • Gość: ja Re: giełda samochodowa IP: *.prenet.pl 06.06.13, 21:36
                    Oglądałem plany i metraż podany powyżej całkowicie sie zgadza a włókniarz ma 450 stałych umów z handlarzami jestem bardzo zorientowany myślę że każdy człowiek szybciej przyzwyczai sie do dobrego niz złego.
                    • Gość: Q Re: giełda samochodowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.13, 18:35
                      to mąż włodarczykowej z kantoru.
                      • Gość: Q Re: giełda samochodowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.13, 18:49
                        A dlaczego używasz mojego nicka ?
                        • Gość: ja Re: giełda samochodowa IP: *.prenet.pl 07.06.13, 20:10
                          No już od dawna nie Włodarczykowej.
                          • Gość: gość Re: giełda samochodowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.13, 10:04
                            up
                    • Gość: miś jogi Re: giełda samochodowa IP: 188.164.243.* 11.06.13, 20:49
                      ludzie i @@@@@...co wy piszecie...!!! żyjemy w trudnych czasach więc nie ma mowy o MONOPOLU !!! dotychczasowy właściciel starej giełdy przy poselskiej pewnie do niedawna nie myślał sobie ani mu się nie śniło że coś takiego będzie miało miejsce jak nowa giełda...wcale mu sie nie dziwie...no ale do odważnych świat należy,i jak mam być szczery to na włókniarzu jest cała przyszłość...nie długo przenoszą tam rynek z zawodzia...wygląda na to że w jednym miejscu będzie można kupić sobie majtki,koszulkę,sweter,maszynki do golenia,felgi,kołpaki a teraz nawet samochód..! jestem ZA !!! wszystko w jednym miejscu...sam mieszkam na północy i na pewno nie będę jezdził na poselską po to żeby pochodzić czy sprzedać auto...dwa powody...za daleko to raz(zawodzie mam bliżej) a drugi duży powód to że raz jak byłem na starej giełdzie to wróciłem z błotem w butach (masakra) szutrowy plac wyglądał jak jezioro...no niestety...tak nawiasem byłem na nowej giełdzie w niedziele i powiem że tak to powinno wyglądać...nie ma porównania,miło,czysto,ludzie dopisują,przy okazji jedzenie pierwsza klasa,kto nie był niech sobie pojedzie i sam się przekona...pozdrawiam wszystkich w szczególności właścicieli oby dwóch giełd...
                • Gość: mycha Re: giełda samochodowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.13, 14:15
                  Popieram. Giełda na Poselskiej istnieje już od wielu lat i z dojazdem w tych czasach nie ma problemu!
                  • Gość: tata Re: giełda samochodowa IP: *.net.stream.pl 18.06.13, 10:00
                    Na rozwój giełdy na poselskiej nie wydano od wielu wielu lat złotówki. Nie chcieli inwestować będąc monopolistami( kasa sama płynęła bez wysiłku co niedziela) więc ktoś poszedł po rozum do głowy i mają konkurencję na tym polu . Będzie giełda może i niewielka( czasy wielkich giełd w Częstochowie to przeszłość!) ale przynajmniej o nieporównywanie lepszych warunkach dla kupujących i sprzedających
                    Konkurencja jest najlepszym lekiem na takie rzeczy.
                    • Gość: misiek Re: giełda samochodowa IP: 188.164.243.* 28.06.13, 18:56
                      Prawda jest taka , że dwie giełdy w jednym mieście to jakieś nieporozumienie. Wcale nie jest potrzebna dezorientacja sprzedających jak i kupujących.Mimo fatalnej nawierzchni na Poselskiej plusy tam są a najważniejszy , że jest zdala od centrum miasta i jest od wielu lat reszta połączenie komunikacyjne też jest dobre.Powód , który podaje pan wyżej , że mieszka na północy i ma bliżej do Zawodzia jest żaden ponieważ ktoś mieszkający na Stradomiu bądź dzielnic takich jak Wrzosowiak powie tak samo.pozdrawiam
      • Gość: 1gielda Re: giełda samochodowa IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.13, 19:06
        ta przy Włókniarzu to była pierwsza i największa giełda samochodowa w czewie, teraz tam jakaś firma chyba teren wykupiła albo wynajmuje już od ładnych lat...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka