Dodaj do ulubionych

Z roku na rok

06.11.13, 17:42
finanse.wp.pl/kat,1033745,title,Srednia-sprzedaz-Gazety-Wyborczej-we-wrzesniu-spadla-o-188-proc-rdr,wid,16146035,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • medalik111 Re: Z roku na rok 06.11.13, 23:30
      Angrusz1 napisałeś w jednym z postów:
      > Kiedyś , 4.06.1992 była próba odsiania - może nie idealna ale jednak - plew o
      > d ziarna ale ktoś to zastopował w nocy . Teraz jeden z tych stoperów jest premi
      > erem a inny był wicepremierem .
      Zgadza się, może wtedy jeden z największych katolików w tym mieście nie byłby teraz członkiem rady duszpasterskiej, tylko jako TW Józef byłby skończony, a tak to Giżyński podpisuje z nim porozumienie o współpracy.
      To jest dopiero hipokryzja, poseł PIS współpracuje z byłym TW...ot Polska.
      Chciałbym dostać odpowiedż czy wiesz o kogo chodzi i co myślisz o takich związkach.
      • angrusz1 Re: Z roku na rok 07.11.13, 10:07
        Medalik111 tak napisał :

"To jest dopiero hipokryzja, poseł PIS współpracuje z byłym TW...ot Polska.
        Chciałbym dostać odpowiedż czy wiesz o kogo chodzi i co myślisz o takich związkach. "

Nie wiem o kogo chodzi . Nie orientuję się w archiwalnych danych IPN . Dla mnie jest najważniejsze , że ja mam dokument na mój temat z IPN , jeśli chodzi o tzw listę Wildsztajna.
        A ja jestem małą drobiną pisowską i nie orientuję się we wszystkim ,co robi kierownictwo lokalne PiS .
        • piesc_boga Re: Z roku na rok 07.11.13, 11:01
          angrusz1 napisał:
          > Nie wiem o kogo chodzi . Nie orientuję się w archiwalnych danych IPN . Dla mnie
          > jest najważniejsze , że ja mam dokument na mój temat z IPN , jeśli chodzi o t
          > zw listę Wildsztajna.

,,Brudne papiery IPN" o niczym nie świadczą Andrzeju. Chyba sam o tym wiesz że kiedyś można było nieświadomie lojalkę podpisać np podczas wycieczki na zagraniczne wczasy. I nic nie robiąc i nie wiedząc o tym, w papierach było się częścią dawnego ustroju.
          • medalik111 Re: Z roku na rok 07.11.13, 11:30
            piesc_boga napisał:
            > ,,Brudne papiery IPN" o niczym nie świadczą
            Akurat w przypadku Józefa B. są autentyczne choć niepełne, bo część z nich została zniszczona.
          • ku-tz wymówka 07.11.13, 12:31
            podpisać np podczas wycieczki

Nie szukajcie wytłumaczenia, przy wyjazdach na wycieczkę nikt nie żądał takich oświadczeń.
            To po pierwsze, a po drugie w aktach IPN są konkretne donosy.
            • qq.44 Re: wymówka 07.11.13, 12:46
              A ja bym uważał z takimi osądami, już pierwszy wariat smoleński Antoni Macierewicz jak zwykły prymitywny kapuś i donosiciel osądził niby swojego nauczyciela prof.Wiesława Chrzanowskiego.
              Ciekawe, czy świętej pamięci profesor był dumny ze swojego ucznia ?
              Na szczęście po paru latach prof. oczyszczono , niestety wariat działa dalej i szczuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka