Dodaj do ulubionych

PROCZESTOCHOWA - AFERZYSTA PISZCIE !!!

13.08.04, 11:37
JESLI KTOŚ SLEDZI TEGO CZŁOWIEKA CO PRZEZ OSTATNIE CZASY WYPRAWIA TO SIĘ W
GŁOWIE NIE MIEŚCI . MYŚLE ZE JEST NA TYLE ODWAŻNY I PODA SWOJE DANE ALBO
ZAPROPONUJE SPOTKANIE MAJACE NA CELU WYTŁUMACZENIA WSZYSTKICH BREDNI KTÓRE
WYPISUJE OD MIESIĄCA NA LUDZI I FIRMY . TCHÓRZY NA TYM SWIECIE NIE BRAK , A
SZCZEGOLNIE Z TOBĄ (((PROCZESTOCHOWA)) . WSZYSCY CIE TU LEKCEWAZA DOBRZE ,
KOLEŚ CI JEDEN DOBRZE NAPISAŁ WYP....L KOMPA I NA ROWER . POZDRAWIAM TOMASZ
Obserwuj wątek
    • djdj9 Re: PROCZESTOCHOWA - AFERZYSTA PISZCIE !!! 13.08.04, 11:38
      KOLEŚ CI JEDEN DOBRZE NAPISAŁ WYP....L KOMPA I NA ROWER . POZDRAWIAM TOMASZ
      • Gość: michał Re: PROCZESTOCHOWA - AFERZYSTA PISZCIE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 12:55
        W 100% się z Toba zgadzam - to na pewno aferzysta, który przez pomawianie i
        wmawianie innym głupot, na których sie na dodatek w ogóle nie zna, chce ukryć
        swoją twarz. Ale jak znam życie, wyjdzie niedługo na wierzch jego podłość.
        • Gość: gość Re: PROCZESTOCHOWA - AFERZYSTA PISZCIE !!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.04, 15:23
          Panowie zaczął się właśnie sezon pielgrzymkowy. Może pójdziecie pomodlić się o zdrowie? Bo o rozum już niestety za poźno...
      • Gość: Proczęstochowa Re: PROCZESTOCHOWA - AFERZYSTA PISZCIE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 18:46
        No i co? Zatkało WAS ? Miernotki ....
    • proczestochowa Re: PROCZESTOCHOWA - AFERZYSTA PISZCIE !!! 13.08.04, 23:11
      Hmmm! Jeśli myslisz, że to mnie zniechęci to .... niestety nie masz racji. Nie
      zbluzgam Cię z błotkiem. Nie wejdę w potyczki w rozumieniu: "Gnojówka go,
      gnojówką ....". Pomyśl spokojnie i .... powiedz coś od siebie .... po czym
      spokojnie przełóż to na klawiaturę :) [nie zapaminając w trakcie owej czynności
      [czytaj w myśleniu], gdyż mysl ULOTNA jest i tyle ... :) Tak na przyszłość to
      warto, aby błysnąć oczywiście, wypowiadać się jasno i ... z kulturą .... :)
      [może nie pij przy pisaniu bo to rozwadnia Ci myśl, która juz przednia być
      miała, ale się ........ ROZLAŁA .... pośród myśli innych wszetecznych, jako
      mleczka biała plama :):) [Mam dziś dobry humorek i dlatego prawię Cię
      popieściłem TY ... djdj9 :) [a teraz wypowiedz mi wojnę i zniszcz MNIE .... :)
      po czym zbanuj! A na dodatek wyśledź, gdzie mieszkam, wyśledź jakim samochodzem
      jeżdzę i wtedy DAJ NAMIAR na MNIE do OSAMY bin [vel Abd - ] Ladena, żeby mnie
      zamordował, gdyż MAM GO GŁBOKO W POWAŻANIU i jego MAHOMETA .... :) JAK MU TO
      POWIESZ TO ON PRZYJEDZIE MNIE ZNISZCZYĆ OSOBIŚCIE, A JA ZAGADAM GO NA ŚMIERĆ,
      albo wyślę po plan zagospodarowania przestrzennego MIASTA CZĘSTOCHOWY - po czym
      KOMPLETNIE OGŁUPIAŁY OSAMA PODDA SIĘ MOJEMY SILENMU RAMIENIU I .... zgarnę 25
      mln dolarów :):) I dlatego właśnie UWAŻAM, że należy Cię w CAŁEJ rozciągłości
      po prostu Tolerować ...... :):):) [Michała też ... chociaż nie zjamuję się
      WETERYNARIĄ .... :) No chyba że Osama przyjedzie na WIELBŁADZIE ..... :)

pozdrawiam [zbanuj mnie bo już nie chcę mi się pisać .... please!] Al -
      Qaida :0 by się uśmiała .....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka