teri45 07.05.14, 17:11 czy ma ktos moze trampoline ogrodowa firmy evo , total sport , funfit ? trampoliny na moja kieszen ale jak z jakoscia? koszt ok 430 zl dziekuje za wszelkie opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciubabka Re: trampolina 14.05.14, 16:44 Mogę polecić trampoliny Athletic24 - spory wybór rozmiarów, przystępne ceny i dobra jakość. Duży ich wybór znajdziesz na www.trampoliny.pl/4-trampoliny-ogrodowe. To polski producent porządnych trampolin. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_abcfitness Re: trampolina 23.07.14, 13:37 ja słyszałam bardzo dobre opinie o marce Sapphire, moja znajoma ma taką trampolinę (tą o średniej średnicy) od ponad roku i bardzo sobie chwali, sprzęt wygląda jak nowy mimo intensywnego używania. ma dosyć spore obciążenie więc można skakać razem z dzieciakami Odpowiedz Link Zgłoś
pike22 Re: trampolina 23.07.14, 21:47 Moje dzieciaki skaczą na zestawie "FUNFIT" (składana /w komplecie jest siatka, drabinka,osłony/, 312 cm.) Nie mam żadnych zastrzeżeń do jakości wyrobu i bezpieczeństwa użytkowania. Sam, mimo wieku i wagi (110 kg), też czasem sobie poskaczę ;). W rodzinie jest jest jeszcze jedna - identyczna trampolina i też jest wszystko w porządku. www.fajneceny.pl/product-pol-846-Trampolina-skladana-312cm-10-ft-z-siatka-ochronna-batut.html Odpowiedz Link Zgłoś