speleus 02.07.14, 08:54 Kto skupuje stare peerlowskie graty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qq.44 Re: Meble z PRL 02.07.14, 10:51 Podobno biuro sld w Częstochowie, chcą zrobić " izbę pamięci " ! Odpowiedz Link Zgłoś
kchrzanka Re: Meble z PRL 02.07.14, 16:26 Ja oddam za darmo, niech tylko przyjadą i zabiorą . Mam np: pralkę automatyczną z 1978 roku, - i dodatkowo nieużywane nowe dwa programatory do niej, / cztery były wymieniane w stanie wojennym/, mam też dwa stabilizatory napięcia / dwa nowe, nieużywane / do sowieckich telewizorów kolorowych "Rubin"- które wybuchają podczas oglądania telewizji, mam też podobny rower, który kiedyś stał pod pomnikiem Lenina w Krakowie w Nowej Hucie i mam podobne buty, które też w tym samym czasie tam leżały, - przy tym rowerze i tam był napis na cokole Lenina : " Weź ten rower, stare buty i spie.....j z Nowej Huty " ! Mam jeszcze wiele do oddania czerwonym za darmo !!! Myślę , że czerwoni po przegranych wyborach samorządowych w Częstochowie będą zabiegali o takie rekwizyty dla swojego " instytutu pamięci rządzących Częstochową " przez tyle lat ! Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Meble z PRL 02.07.14, 19:25 Ja mam starą "Warszawę zwaną Pobiedą .Pod koniec roku pożyczę towarzyszom by się mogli zapakować z Częstochowy."Nie słuchajcie co mówią komuniści ,patrzcie co robią. Odpowiedz Link Zgłoś
piesc_boga Re: Meble z PRL 03.07.14, 12:05 Jeśli z drewna brzozowego to ja bierę. Brzoza silnym drzewem jest, pięknym i pożytecznym. Odpowiedz Link Zgłoś
anetam855 Re: Meble z PRL 06.02.17, 12:58 Wejdź na profil Shaden - meble vintage na fb. Tu masz link i napisz do nich lc.chat/AkdaC Odpowiedz Link Zgłoś
radosnyroman Re: Meble z PRL 27.07.23, 22:18 dzień dobry, meble PRL można wystawić na facebooku marketplace lub olx, teraz najbardziej pożądane są fotele PRL takie jak fotel Lisek czy fotel 366 chierowski. Takie fotele PRL po renowacji to gorący towar! Odpowiedz Link Zgłoś