Dodaj do ulubionych

Sukienki na wesele

IP: *.21.pl / 213.199.204.* 03.09.04, 09:10
Gdzie kupie w Częstochowie jakas ładna sukienke oprócz pasażu i Seki na wesele ale nie slubną! W tym miescie jest tragedia!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ruda Re: Sukienki na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 09:17
      Spróbuj na Wolności w Gracji. lub u Wandy , ew w butiku też przy
      Wolności.Widziałam też w jednym z butików u Jagiellończyków.Wszystko zależy od
      zasobności portfela i gustu

Życzę ciekawej imprezy i powal wszystkich kreacją ..............Ruda
    • Gość: Marta Re: Sukienki na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 13:40
      Czy taka tregedia ??? Ja nie miałam żadnych problemów ze znalezieniem sukienki
      na wesele, wystarczy troszkę pochodzić po sklepach i na 100% coś się znajdzie.
      Wszystko zależy od twojego gustu :))). Ja polecam sklep na przeciwko kwadratów -
      mają bardzo nietypowe sukienki (ale niestety drogie).
      • Gość: justek Re: Sukienki na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 21:35
        Pewnie się powtórzę bo w innym poście napisałam to samo!!!!!!!!:)

wiem, że tragedia bo sama oblatałam wszystki sklepy a na konic i tak
        wylądowałam w sece.Możesz zajrzeć do Merkurego, jechać do Konopisk (to samo co
        w Merkurym ale ciut taniej) jeżli nie zwracasz uwagi, że np. nie ma podszewki,
        albo sukienka jest właśnie z podszewki. :) takie dziś mamy materiały.....
        Ewentualnie możesz rozejrzeć się po Bisnes Centrum, a tak wogóle to niektóre
        salony z sukniami ślubnymi również prowadzą sprzedaż sukien wieczorowych jak
        np. salon na ulicy Kościuszki (nie pamiętam nazwy ma ładną bordową sukienkę o
        ile pmiętam cenę to 800zł), potem na ulicy Jasnogórskiej jest salon Viola ma
        ładną różową sukienkę z gorsetem za 600zł (szyte przez Wandeczkę).........
        Jak coś mnie się przypomni to się jeszcze odezwę :)
        • Gość: Corka Re: Sukienki na wesele IP: *.prenet.pl 14.09.04, 15:10
          Niedaleko.......w Krzepicach......super chyba ze 100 budek jak w Łodzi
          wybór przerozny i niedrogo
          polecam
          • Gość: Corka Re: Sukienki na wesele IP: *.prenet.pl 14.09.04, 15:13
            POMYŁKA TO BYŁY KONOPISKA !!!!!! SORRY
    • Gość: milena009 Re: Sukienki na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 11:32
      Rowniez polecam Gracje na Wolnosci
      • Gość: Ja Re: Sukienki na wesele IP: *.21.pl / 213.199.204.* 15.09.04, 10:51
        Dzieki dziewczyny za pomoc. Niestety nic nie znalazłam i poszłam w moim dyżurnym stroju które choć juz ma rok bije na głowe te kreacje za 800 z częstochowy.
        Dzieki jeszcze raz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka