Dodaj do ulubionych

Dobry laryngolog

14.09.04, 08:25
Doradżcie dobrego laryngologa,który potrafiłby zająć się przewlekle bolącymi
zatokami.Będę wdzięczny za jakieś namiary.
Obserwuj wątek
    • Gość: Iris Re: Dobry laryngolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 09:32
      Z czystym sumieniem polecam dr Drabka.Przyjmuje ( a przynajmniej przyjmował
      kiedyś)na Szymanowskiego,w tym bloku co przedszkole.Wspaniały fachowiec a przy
      okazji,co jest teraz nieczęste, uczciwy człowiek.
      • ona27 Re: Dobry laryngolog 14.09.04, 14:32
        Polecam profesora z Zabrza, przyjmuje u nas w częstochowie na ul.Berka,
        przyjeżdża tu raz w miesiącu, wybieram sie do niego do kliniki do Zabrza 6
        pażdziernika na usuniecie torbiela z zatoki szczękowej. Nie polecałabym nikogo
        z częstochowy, chodziłam , płaciłam, brałam leki, a jak usłyszałam o operacji
        to w momencie przestało wszystko boleć. Ale na szczęście trafiłam na pana
        prof.Pozdrawiam
        • Gość: xxx Re: Dobry laryngolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 16:44
          a ja szczerze polecam dr Jacka Klimale
          Przyjmnuje na Kutrzeby
        • Gość: marta Re: Dobry laryngolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 16:59
          Ja nie polecam mam przykre doświadczenia, pan profesor owszem jest miły w
          Częstochowie ale w Zabrzu już nie pamięta pacjenta i ma trudności w
          rozpoznaniu, co innego mówi w Częstochowie co innego w Zabrzu, zawiodłam się na
          nim, po wielu wyjazdach poszłam do szpitala na Zawodzie na oddział
          laryngologiczny i wygrałam obsługa była bardzo miła pomimo że nikogo tam nie
          znałam, i do tego lekarze starają się pamiętać pacjentów.
    • Gość: xxx Re: Dobry laryngolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 17:03
      Jest w Częstochowie Pan dr Krzysztof Morawski przyjmuje na ul. Berka
      Joselewicza, tylko nie pamiętam numeru.
    • Gość: ona27 Re: Dobry laryngolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 21:43
      jak wrócę z Zabrza opiszę swoje spostrzeżenia. Jadę tam tylko dlatego że mają
      tam endoskop i uniknę dzieki niemu około 8 szwów na swojej "szczęce".
    • agnieszka71 Re: Dobry laryngolog 15.09.04, 13:33
      Polecam Panią Doktor Grażynę Izydorczyk, jest miła i rzeczowa,przyjmuje (proszę
      zadzwonić i spytać) na Czecha 21 (budynek Spółdzielni) tel. 322-23-24, wtorki i
      piątki od 17 o ile nic się nie zmieniło. Pozdrawiam.
      • endis Re: Dobry laryngolog 15.09.04, 13:59
        Dzięki serdeczne za już,proszę o jeszcze.Nigdy za wiele rad jesli chodzi o
        zdrowie...
    • agnieszka71 Re: Dobry laryngolog 15.09.04, 14:14
      Jeśli z C-wy nic nie pasuje zawsze warto sprawdzić innych , proponuję
      www.mcsm.pl Powodzenia i życzę zdrowia.
      • madziullka Re: Dobry laryngolog 15.09.04, 18:33
        a ja nie polecam Jakubiczki
        zamiast wiotkości krtani u mojego malutkiego dziecka (to zdarza się u
        niemowląt) rozpoznał infekcję i przepisał antybiotyk w zastrzykach, po czym za
        błędną diagnozę i stek wygłoszonych bzdur zainkasował sumkę - jak za zboże.
        Szkoda słów. Poźniej znajomi lekarze innych specjalizacji pukali się w czoło
        nad tym wyborem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka