endis 14.09.04, 08:25 Doradżcie dobrego laryngologa,który potrafiłby zająć się przewlekle bolącymi zatokami.Będę wdzięczny za jakieś namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iris Re: Dobry laryngolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 09:32 Z czystym sumieniem polecam dr Drabka.Przyjmuje ( a przynajmniej przyjmował kiedyś)na Szymanowskiego,w tym bloku co przedszkole.Wspaniały fachowiec a przy okazji,co jest teraz nieczęste, uczciwy człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
ona27 Re: Dobry laryngolog 14.09.04, 14:32 Polecam profesora z Zabrza, przyjmuje u nas w częstochowie na ul.Berka, przyjeżdża tu raz w miesiącu, wybieram sie do niego do kliniki do Zabrza 6 pażdziernika na usuniecie torbiela z zatoki szczękowej. Nie polecałabym nikogo z częstochowy, chodziłam , płaciłam, brałam leki, a jak usłyszałam o operacji to w momencie przestało wszystko boleć. Ale na szczęście trafiłam na pana prof.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Dobry laryngolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 16:44 a ja szczerze polecam dr Jacka Klimale Przyjmnuje na Kutrzeby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Dobry laryngolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 16:59 Ja nie polecam mam przykre doświadczenia, pan profesor owszem jest miły w Częstochowie ale w Zabrzu już nie pamięta pacjenta i ma trudności w rozpoznaniu, co innego mówi w Częstochowie co innego w Zabrzu, zawiodłam się na nim, po wielu wyjazdach poszłam do szpitala na Zawodzie na oddział laryngologiczny i wygrałam obsługa była bardzo miła pomimo że nikogo tam nie znałam, i do tego lekarze starają się pamiętać pacjentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Dobry laryngolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 17:03 Jest w Częstochowie Pan dr Krzysztof Morawski przyjmuje na ul. Berka Joselewicza, tylko nie pamiętam numeru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona27 Re: Dobry laryngolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 21:43 jak wrócę z Zabrza opiszę swoje spostrzeżenia. Jadę tam tylko dlatego że mają tam endoskop i uniknę dzieki niemu około 8 szwów na swojej "szczęce". Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka71 Re: Dobry laryngolog 15.09.04, 13:33 Polecam Panią Doktor Grażynę Izydorczyk, jest miła i rzeczowa,przyjmuje (proszę zadzwonić i spytać) na Czecha 21 (budynek Spółdzielni) tel. 322-23-24, wtorki i piątki od 17 o ile nic się nie zmieniło. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
endis Re: Dobry laryngolog 15.09.04, 13:59 Dzięki serdeczne za już,proszę o jeszcze.Nigdy za wiele rad jesli chodzi o zdrowie... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka71 Re: Dobry laryngolog 15.09.04, 14:14 Jeśli z C-wy nic nie pasuje zawsze warto sprawdzić innych , proponuję www.mcsm.pl Powodzenia i życzę zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
madziullka Re: Dobry laryngolog 15.09.04, 18:33 a ja nie polecam Jakubiczki zamiast wiotkości krtani u mojego malutkiego dziecka (to zdarza się u niemowląt) rozpoznał infekcję i przepisał antybiotyk w zastrzykach, po czym za błędną diagnozę i stek wygłoszonych bzdur zainkasował sumkę - jak za zboże. Szkoda słów. Poźniej znajomi lekarze innych specjalizacji pukali się w czoło nad tym wyborem Odpowiedz Link Zgłoś