telewizor125 28.05.15, 11:21 Gdzie w Częstochowie można poćwiczyć crossfit? może jest jakaś grupa ćwicząca na świeżym powietrzu, albo któreś z centrów sportowych ma w swojej ofercie takie zajęcia. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
storima Re: Crossfit 28.05.15, 23:16 Jeden kilk: www.google.fr/search?q=Cz%C4%99stochowie+mo%C5%BCna+po%C4%87wiczy%C4%87+crossfit&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=hIRnVZWwFIvvUOfhgoAF#q=Cz%C4%99stochowa++crossfit&start=20 GOOGLE Odpowiedz Link Zgłoś
tukan1980 Re: Crossfit 08.06.15, 18:35 Ale odpowiedziałeś :) Z tego cvo kojarzę to w Formie na ul. Bór mają, ale dawno tam już nie byłem, więc musiałbyś sprawdzić - zadzwonić, podjechać. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Crossfit 08.06.15, 20:49 tukan1980 napisał(a): > Ale odpowiedziałeś :) Identycznie jak Tobie na pytanie o darmowe korzystanie z komputera. Wiedziałem ze w Bibliotece Publicznej, ale musiałem znaleźć namiary aby podać Ci info. I oczywiście był to google :) Odpowiedz Link Zgłoś
tukan1980 Re: Crossfit 08.06.15, 21:59 Tylko że Cz-wa to takie miasto, że o crossficie na google nic nie znalazłem w Twoim linku, a wiedziałem o Formie, bo kiedyś gadałem z obsługą że jest w planach. W każdym razie dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Crossfit 09.06.15, 12:26 Pewnie dlatego wyszlo inaczej bo wrzucilem haslo do google francuskich;) Gdy wyszukam w google.pl wyswietla sie co nastepuje: www.google.pl/?gws_rd=ssl#q=crossfit+Cz%C4%99stochowa&start=10 a gdy wrzucimy Twoje haslo: crossfit Częstochowa Forma na ul. Bór to mamy: www.google.pl/?gws_rd=ssl#q=crossfit+Cz%C4%99stochowa+Forma+na+ul.+B%C3%B3r ale wyraz crossfit jest przekreślony. Interesujące spostrzeżenia na temat funkcjonowania wyszukiwarki;) Odpowiedz Link Zgłoś
niezawodny.leon Re: Crossfit 09.06.15, 16:13 Uprasza się osoby będące na utrzymaniu obcych rządów o niewprowadzanie w błąd użytkowników tutejszego forum poz pozorem udzielania pomocy, jest to tzw. niedźwiedzia przysługa. Odpowiedz Link Zgłoś
crossfit_fan Re: Crossfit 16.08.16, 23:27 Już na początku października 2016 zostanie otwarty pierwszy afiliowany box Crossfit Częstochowa, 1200m2 powierzchni z najlepszym sprzętem i wykwalifikowaną kadrą. Śledź nas na fanepagu. Odpowiedz Link Zgłoś