28.05.15, 11:21
Gdzie w Częstochowie można poćwiczyć crossfit? może jest jakaś grupa ćwicząca na świeżym powietrzu, albo któreś z centrów sportowych ma w swojej ofercie takie zajęcia.
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • storima Re: Crossfit 28.05.15, 23:16
      Jeden kilk:
      www.google.fr/search?q=Cz%C4%99stochowie+mo%C5%BCna+po%C4%87wiczy%C4%87+crossfit&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=hIRnVZWwFIvvUOfhgoAF#q=Cz%C4%99stochowa++crossfit&start=20
      GOOGLE
      • tukan1980 Re: Crossfit 08.06.15, 18:35
        Ale odpowiedziałeś :) Z tego cvo kojarzę to w Formie na ul. Bór mają, ale dawno tam już nie byłem, więc musiałbyś sprawdzić - zadzwonić, podjechać.
        • storima Re: Crossfit 08.06.15, 20:49
          tukan1980 napisał(a):

> Ale odpowiedziałeś :)

Identycznie jak Tobie na pytanie o darmowe korzystanie z komputera.

Wiedziałem ze w Bibliotece Publicznej,
          ale musiałem znaleźć namiary aby podać Ci info.

I oczywiście był to google
          :)
          • tukan1980 Re: Crossfit 08.06.15, 21:59
            Tylko że Cz-wa to takie miasto, że o crossficie na google nic nie znalazłem w Twoim linku, a wiedziałem o Formie, bo kiedyś gadałem z obsługą że jest w planach. W każdym razie dziękuję za pomoc.
            • storima Re: Crossfit 09.06.15, 12:26
              Pewnie dlatego wyszlo inaczej bo wrzucilem haslo do google francuskich;)

Gdy wyszukam w google.pl
              wyswietla sie co nastepuje:

www.google.pl/?gws_rd=ssl#q=crossfit+Cz%C4%99stochowa&start=10
              a gdy wrzucimy Twoje haslo:

crossfit Częstochowa Forma na ul. Bór
              to mamy:
              www.google.pl/?gws_rd=ssl#q=crossfit+Cz%C4%99stochowa+Forma+na+ul.+B%C3%B3r
              ale wyraz crossfit jest przekreślony.
              Interesujące spostrzeżenia na temat funkcjonowania wyszukiwarki;)

• niezawodny.leon Re: Crossfit 09.06.15, 16:13
                Uprasza się osoby będące na utrzymaniu obcych rządów o niewprowadzanie w błąd użytkowników tutejszego forum poz pozorem udzielania pomocy, jest to tzw. niedźwiedzia przysługa.
    • crossfit_fan Re: Crossfit 16.08.16, 23:27
      Już na początku października 2016 zostanie otwarty pierwszy afiliowany box Crossfit Częstochowa, 1200m2 powierzchni z najlepszym sprzętem i wykwalifikowaną kadrą. Śledź nas na fanepagu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka