Dodaj do ulubionych

Prezydent Obama...

26.03.16, 22:53
...wskazuje Niezłomnemu Prezydentowi miejsce w szergu:-):-):-)

"Obama nie przyjmie Andrzeja Dudy w Waszyngtonie. Departament Stanu rozpatruje schłodzenie stosunków" - napisał na swoim Twitterze Eugeniusz Smolar, były szef Centrum Stosunków Międzynarodowych, ekspert od polityki międzynarodowej. - Informacja dotarła do mnie z kół dyplomatycznych - potwierdził w rozmowie z "Newsweekiem". Podkreślił też, że Polacy sami o takie spotkanie zabiegali.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19827645,jest-program-wizyty-prezydenta-w-usa-brakuje-jednego-najwazniejszego.html#Czolka3Img
Obserwuj wątek
    • pluto37 Re: Prezydent Obama... 27.03.16, 09:18
      A znasz jakiś powód dla którego jakiś Duda z dalekiego kraju miałby spotykać się z prezydentem USA???
      Tanga z nim nie zatańczy, w golfa ani w kosza nie pogra to po co? Gdyby miał jakis kancelista od Obamy miał jakis problem, to wyśle ciecia na Nowogrodzką do bossa Dudy.
      A z kim sie Duda może spotykać?
      Oprócz udziału w Szczycie Nuklearnym prezydent Andrzej Duda podczas wizyty za oceanem spotka się z Polonią amerykańską, a także przedstawicielami "młodych środowisk polonijnych".Uda się także do Biblioteki Kongresu USA oraz złoży kwiaty pod pomnikiem Tadeusza Kościuszki. (www.tvn24.pl)

Czyli z nikim... na amerykańskim podwórku.:):):):)
      Gdyby te mamoty z PiSowskiego szamba były lotniejsze to sprokurowałyby Dudzie jakieś spotkanie z Trumpem, albo Clinton, ale do tego trzeba bardziej rozgarnietych ludzi niz półgłowki podległe Kaczyńskiemu.
      No i jakiejś ważniejszej figury niż p.o prezydenta RP Duda :):):)
    • taniarada Re: Prezydent Obama... 27.03.16, 11:31
      "Spieprzaj dziadu .Daj odpocząć w te święta pokręcony człowieku.Gó... to kogoś obchodzi .
    • polskawolnaodkaczora Re: Prezydent Obama... 27.03.16, 13:04
      taniarada napisał(a):

> "Spieprzaj dziadu ......

Nauka karła nie idzie w las:-):-):-)

www.apostazja.info/index.php/strona/34-news/495-nowa-uproszczona-instrukcja-opuszczania-kosciola
    • jaroslaviczius Re: Prezydent Obama... 27.03.16, 18:35
      Czy chodzi o tą obelgę obywatela?

www.youtube.com/watch?v=3FMp9Ec3pcY
    • koyod Re: Prezydent Obama... 27.03.16, 21:48
      Włodku, dwoisz się i troisz na tym forum korzystając już niemalże z tuzina nicków a efekty twej pracy żadne.
      Jak dotychczas, żaden z forumowych antyklerykałów nie poinformował nas aby sformalizował swe porzucenie wiary bądź przystąpił do promowanej przez ciebie APP Racja Gniezno. Nie zniechęca cię taki całkowity brak efektów twych poczynań?

• taniarada Re: Prezydent Obama... 27.03.16, 22:28
      Trolla kaczora szkoda wspierać.Ale niedrogi pluto czuje się samotny .Jak wkleja swoje żałosne posty o byłym prezydencie Obamie .Który wywołuje wojny i dostał pokojową nagrodę Nobla.Po co ma się z nim spotykać Duda?Po jakiego grzyba lub trutnia .Nowy prezydent USA i nowe wojny w Europie .Oczywiście dolar w górę . Bo o to chodzi .Precz z trollami na tym forum .I z niedrogimi plutami .Lol.
      • ku-tz Re: Prezydent Obama... 27.03.16, 22:45
        A pisałem, że nie rozumie.
    • dyziek_o Re: Prezydent Obama... 28.03.16, 19:04
      No wiem;
      Pisałeś.
      Co z tego, skoro istnieją ludziska którzy nie tracą nadziei .........!
      Ale to chyba cechą pozytywną jest?
      Dyzio.
    • dyziek_o Re: Prezydent Obama... 29.03.16, 09:14
      Załączył założyciel Linka instrukcję:
      " www.apostazja.info/index.php/strona/34-news/495-nowa-uproszczona-instrukcja-opuszczania-kosciola".........!
      No to wszedłem i poczytałem co klechy wymyśliły i .......obśmiałem się jak norka;.
      Tego bowiem brakowało, by jakiś klecha decydował, czy i jak ja mam wstępować lub występować z tej instytucji.
      Ponieważ zapisano mnie tam bez mojej woli - znaczy jest ów zapis nie ważny.
      Tak, jak wymuszone zeznania są nie ważne w trakcie rozprawy sądowej.
      Po za tym;
      Istnienie tej instytucji jest oparte na finansowaniu jej przez członków tej sekty i wystarczy ich nie dotować, - całą sektę diabli wezmą.
      Oczywiście istnieje w społeczeństwie spora grupa naiwnych którzy wierzą w opowieści rodem z Grimow i tylko to pozwala małej grupie cwaniaków egzystować całkiem nie źle.
      Ja staram się jak mogę, by im to utrudnić i dobrowolnie z moich pieniędzy nie widza ani centa.
      Z głupotą jednak walka do trudnych należy jeśli nie bezowocnej co mnie oczywiście martwi ale nie zniechęca.
      Dlatego mam w głębokim "poważaniu" decyzje episkopatu w kwestii jak i czy mam się od nich wypisać bowiem swoim postępowaniem udowadniam najlepiej, gdzie całą tę "instytucje" mam.
      Dyzio.
    • angrusz1 Re: Prezydent Obama... 29.03.16, 10:04
      No i co z tego , że Obama się nie spotka z PAD . To było do przewidzenia . Przecież tam będzie kilkadziesiąt polityków a doba ma tylko 24 godziny . Na tematy nuklearne nie ma co z Polską rozmawiać , bo Polska nie jest tutaj problemem . Można się spotkać z sąsiadami Korei Pn , bo to ten kraj jest niebezpieczny .
      Na rozmowy z PAD przyjdzie czas , może już z kolejnym prezydentem USA . Takich partnerów do rozmów Obama i każdy inny prezydent USA ma kilka... dziesiąt ? - naście ? Trzeba realnie patrzeć na swiat i pozycję Polski i PAD i nie jest to żaden afront .
    • pluto37 Re: Prezydent Obama... 29.03.16, 18:54
      angrusz:
      Takich partnerów do rozmów Obama i każdy inny prezydent USA ma kilka... dziesiąt ? - naście ? Trzeba realnie patrzeć na swiat i pozycję Polski i PAD i nie jest to żaden afront .
      ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------Nie affront?
      Gdyby Duda był KIMŚ istotnym dla polityki miedzynarodowej, to miałby szansę uścisnać czarną dłoń najważniejszego polityka świata zachodu i dyskutować o bazach NATO w RP.
      Po co Obama ma tracić czas z popychadłem Kaczyńskiego?
      Realnie to patrzy Obama i dlatego wydał komendę Duda ....buda i na Nowogrodzką!!!

• obserwator1-2013 Re: Prezydent Obama... 29.03.16, 19:25

@polskawolnaodkaczora

Przesadzasz w interpretacji znaczenia zachodzących w Polsce zdarzeń.

W USA sporadycznie ktoś interesuje się sporem Trybunału Konstytucyjnego z PiS, właściwie to tylko nieliczne osoby zajmujące się naukowo sprawami społeczno-politycznym. Zaledwie jedno pismo, o lokalnym zasięgu, poświęciło mały artykuł tej sprawie.

A temat: Duda i Obama?
      Brzęczysz i brzęczysz jak naburmuszony bąk! Po co?
      Spotkanie dotyczy konkretnego tematu, nas niedotyczącego. Pobyt Dudy na tym spotkaniu niewskazany, omawiane sprawy nas nie dotyczą.

Nie rozumiesz? To prościej: jak będziesz organizować kawalerski wieczór to bab nie zaprosisz. Zrozumiałeś?

A sam Obama?... chłop jak chłop, kruchy i delikatny jak każdy chłop.
      A Duda?... analogicznie, z jedną różnicą: TO NASZ CHŁOP!!!

A co z tego wynika?

polskawolnaodkaczora,
      jak nie uszanujesz Dudy to nie licz, że ktoś będzie ciebie szanować.

Zły to ptak, co własne gniazdo kala.

Tak więc "polskawolnaodkaczora" zamknij buźkę i przestań głupio pisać.

I jeszcze jedno,
      nie pozbawiaj nas kaczek! Są smaczne. Ponadto, przynoszą szczęście i są też synonimem Świąt Wielkanocnych.

Zmień forumowiczu swój nick, który powoduje sam w sobie, że wszystko co piszesz obraca się przeciwko tobie!

• taniarada Re: Prezydent Obama... 29.03.16, 19:50
      Pluto napisał.Człowieku ten dziad to do ciebie.Piszesz takie farmazony,że łapy opadają.Pieprzyć Obamę i całe USA.Następca cienkiego Obamy też nie lepszy.To nie my rządzimy.To nie my wybieramy.Żydzi rządzą.Strefa wpływu.Jak byś nie napieprzał na Kaczyńskiego.To byś zauważył.Że Kaczyński do dupy Amerykańcom nie wchodzi.Pierwsza wizyta Dudy to w Chinach.Szlak Jedwabny przez Łódż.Poczytaj sobie o tym i nie pisz bzdur.Że Obama olewa Dudę.Czytaj o Chinach i nie podniecaj się na tym forum Bo tu ludzie mądrzejsi od ciebie i dyżka.
    • pluto37 Re: Prezydent Obama... 30.03.16, 09:23

angrusz1 29.03.16, 10:04

No i co z tego , że Obama się nie spotka z PAD .
      =====================================================
      c.d.
      Tu chyba trafiłeś w sedno. I chyba mimowolnie.:):)
      I to jest w sumie najgorsza wersja, bo gdyby z takiego spotkania COŚ miałoby wynikac, to pewnie Obama znalazłby kwadrans zeby zrobić z wynalazkiem Kaczyńskiego focię w wersji sweet, a przy okazji zaprosił na spotkanie w owalnym salonie.

mam nadzieję, że nie zechcesz nam wmawiać, że zastąpienie Obamy zamordystą tureckim, albo Gruzinem to SUKCES jest, bo Ukrainiec to zwyczajny rozmówca jest I to miejscowy na zawołanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka