Dodaj do ulubionych

Tak sobie myślę........

20.05.16, 07:55
Czy my, - Polacy zawsze musimy skądś otrzymywać wytyczne
w kwestii zarządzania swoim krajem:
Jak nie z Moskwy to z Waszyngtonu. Jak nie z Watykanu to co najmniej z Torunia........?!
A później zdziwienie, że się z nas zagranica śmieje.
A naszło mnie takie podejrzenie po kolejnej eskapadzie naszego rządu do Torunia
co miast możliwie szybko utajnić, - by wstydu wybrańcy nam nie przynosili, - z dumą
wszystkie publiczne i nie tylko media - rozpropagowały.
Mam radę w związku z tym:
Przy najbliższych wyborach proponuję się jednak bardziej zastanowić, - kogo
na Wiejską skierować co by obciachu więcej nie było.
Bo to naprawdę żenujące..........!
Dyzio.
Obserwuj wątek
    • obserwator1-2013 Re: Tak sobie myślę........ 14.06.16, 22:26

Tak sobie myślę, że już NIC z tego nie rozumiem!

bo
      ...podczas ostatniego posiedzenia Sejmu, posłowie .Nowoczesnej i Platformy - w porozumieniu z KOD - zdecydowali, że nie włączać projektu KOD do porządku obrad. Skąd taka zmiana?

gdyż
      Komitet Obrony Demokracji najpierw zbierał podpisy pod projektem ustawy o Trybunale Konstytucyjnym, by już po ich zebraniu, zupełnie wszystko zlekceważyć. Gorączkowo zbierane 100 tys. podpisów (tyle jest wymagane do złożenia obywatelskiego projektu ustawy), decyzją Mateusza Kijowskiego i spółki, trafia właśnie do niszczarki.
      www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/kod-zlekcewazyl-100-tys-ludzi-jak-sie-tlumacza/thsnx8p
      I gdzie tutaj jest logika?
      • taniarada Re: Tak sobie myślę........ 14.06.16, 23:18
        Pewnie ich przekupił zły Kaczor.Pozwalam sobie wkleić Obserwator post z tego artykułu.~ala : W soboty i niedziele na ulicach miast występują kodośmierdziele.W Francji demokratycznej to protestacje policja okłada pałami a w polsce komisja unijna nie POzwala smiedzieli okładać - widać jak na dłoni demokrację i klasę Polaków.A konfidenci - kodosmierdziele i Cfe-e łażą PO ulicach w soboty i niedziele. Może nie zgodnie ortografią ,ale dobre.Pozdrawiam.
    • taniarada Re: Tak sobie myślę........ 14.06.16, 23:08
      Przy najbliższych wyborach proponuję się jednak bardziej zastanowić, - kogo
      na Wiejską skierować co by obciachu więcej nie było.
      Bo to naprawdę żenujące..........! Napisał dyzma.Zastępujesz storimę w stu postach i nawijasz sam ze sobą.Dziwne jak znika ta zjawa to ty taki aktywny i na jarany.Reaktywuj Palikota .I nie męcz już dzisiaj ucha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka