Dodaj do ulubionych

Materac dla dwojga

25.09.16, 16:04
Witam,

chciałem się poradzić w kwestii zakupu materaca. Chciałbym kupić materac piankowy, który składałby się z pianki termoelastycznej oraz wysokoelastycznej. Problem polega na wyborze takiego materaca. Czy ktoś z Was mógłby polecić jakiś sklep w Częstochowie oraz firmę materacy godną polecenia ? Materac miałby być w rozmiarze 180x200,a fundusz jakim dysponuje to 2.500 zł.

Dodatkowo chciałbym się zapytać czy zna ktoś z Was w Częstochowie jakąś firmę/osobę, która wykonuję łóżka z litego drewna, ewentualnie jakiś sklep, w którym można by zrealizować taki zakup. Łóżko z drewna sosnowego lub bukowego.

Pozdrawiam,
deadeye1
Obserwuj wątek
    • dyziek_o Re: Materac dla dwojga 25.09.16, 23:11
      Na ul. Konwaliowej / Kawodrza Górna / jest zakład stolarski
      Pana Kutaka.
      Wykonują skomplikowane konstrukcje z drewna litego.
      Podjedź, przedstaw problem.........może wykonają takie
      łóżko.
      • taniarada Re: Materac dla dwojga 26.09.16, 08:33
        dyziek_o napisał:

> Na ul. Konwaliowej / Kawodrza Górna / jest zakład stolarski
        > Pana Kutaka.
        > Wykonują skomplikowane konstrukcje z drewna litego.
        > Podjedź, przedstaw problem.........może wykonają takie
        > łóżko.
        Kutak łóżko ? Masz coś z głową .Zachwalasz Kutaka ,ale to jest przeżytek .
    • taniarada Re: Materac dla dwojga 26.09.16, 08:38
      Salon Agata koło Tesco na ulicy Drogowców. .Do wyboru do koloru .1 Maja całe centra meblowe .Cały dzień oglądania .Kutak łóżek nie robi.
    • taniarada Re: Materac dla dwojga 27.09.16, 09:25
      Sklepy JYSK posiadają bogate oferty materacy.Galeria Jurajska i Jagielońska.
    • rydzuwu Re: Materac dla dwojga 12.10.16, 12:49
      spójrz na salon na Dworcowej I love Materace, mają duży wybór.
      Różne marki materacy, meble sypialniane też są.
    • krystyna58_85 Re: Materac dla dwojga 15.10.16, 18:14
      na dworcowej i jeszcze na krakowskiej, byłam tam mają dobry wybór. mi sprzedawca polecał tam hildinga bo mają całą nową kolekcję. było w czym wybierać.
      • hernryanna Re: Materac dla dwojga 31.10.16, 20:00
        no nie dziwię się, że polecają te materace bo są naprawdę super wykonane i bardzo komfortowe. Warto sprawdzić ich nową linię.
    • kalina.85 Re: Materac dla dwojga 09.11.16, 13:37
      Jeśli chodzi o materace dobrej jakości w tym przedziale cenowym to proponuję markę Hilding. Duży wybór jej produktów znajduje się w sklepie internetowym Pan Materac. Salony stacjonarne posiada w Rzeszowie i Lublinie (www.panmaterac.pl/c/pan-materac-lublin-18) ale dostawa jest darmowa na terenie całego kraju.
    • arianna1990 Re: Materac dla dwojga 07.02.18, 21:20
      Materac który mogłabym polecić z doświadczenia to mój ostatni nabytek, którym jestem zachwycona. Nigdy nie spało mi się lepiej niż na tym materacu. Dowiedziałam się, że istnieje włoska firma Bedding, która ma niewiele modeli materacy ale są produkowane z najwyższej półki materiałów. Te materace są często zamawiane przez 4 i 5cio gwiazdkowe hotele, a to o czymś już świadczy. jeśli chodzi o połączenie pianki termolastycznej z wysokoelastyczną to polecam Relais Bedding, wysoki i genialnie się na nim śpi Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka