obserwator1-2013 08.10.16, 19:11 Za zimno dla „obrońców demokracji”? niezalezna.pl/87254-i-po-namiocie-kod-u-przed-kancelaria-prezesa-rady-ministrow-za-zimno-dla-obroncow-demokracji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taniarada Re: Czyżby koniec KOD? 08.10.16, 19:50 Dobry jesteś Obser?Ty wklejasz linka,a ja się usrywam.Ty nie skomentujesz komentarza.Bo ten Pluto Cię zagazował.Czyli zakrzyczał.Asia nie odpowiada .Całe życie do dupy.Żal pl. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator1-2013 Re: taniarada 08.10.16, 20:33 Witaj! Cóż, zdrowie... na długim spacerze, beze mnie. Za kilka tygodni wszystko się wyjaśni. Wersja optymistyczna: życie nabierze koloru. W mniej optymistycznej wersji: na Gwiazdkę pomacham skrzydełkami w obłokach. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: taniarada 09.10.16, 08:23 obserwator1-2013 napisała: > Witaj! > Cóż, zdrowie... na długim spacerze, beze mnie. > Za kilka tygodni wszystko się wyjaśni. > Wersja optymistyczna: życie nabierze koloru. > W mniej optymistycznej wersji: na Gwiazdkę pomacham skrzydełkami w obłokach. > Pozdrawiam. > Walcz chłopie,bo ja na wieniec się nie będę składał.Życzę zdrowia bo to jest najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator1-2013 Re: taniarada 09.10.16, 21:45 taniarada napisał: "Walcz chłopie,bo ja na wieniec się nie będę składał." Specyficzne poczucie humoru!? Cały TY! Za życzenia dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Czyżby koniec KOD? 08.10.16, 22:05 Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia, sił, wiary i nadziei że jesteś mocniejszy niż kiedykolwiek myślałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Czyżby koniec KOD? 08.10.16, 23:39 storima napisał: > Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia, sił, wiary i nadziei że jesteś mocniejsz > y niż kiedykolwiek myślałeś. Co jest storima ?To ten ukarany przez los i przez sądy.Koniec świata.A gdzie cudowny Pluto że swoim usranym komentarzem? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator1-2013 Re: Czyżby koniec KOD? 09.10.16, 21:39 taniarada napisał: "To ten ukarany przez los i przez sądy. Koniec świata" To nie ten. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator1-2013 Re: Czyżby koniec KOD? 09.10.16, 21:37 Dobre słowo czyni cuda. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Może nie na temat 10.10.16, 06:36 Ale chciałem tu na tym forum wyrazić pełen szacunek dla prezydenta Komorowskiego.Gdy wszyscy kradli miliony i kamienice ten skromny człowiek ukradł tylko sokowirówkę i mikser.Pełny szacunek panie prezydencie. Odpowiedz Link Zgłoś