Dodaj do ulubionych

Rosyjski agent GRU...

13.12.16, 11:13
...ktory uciekł z miejsca katastrofy w Smolensku, chce pozbawic swoich towarzyszy stopni generalskich:-):-)

Szef MON Antoni Macierewicz ogłosił dzisiaj, że Wojciech Jaruzelski i Czesław Kiszczak stracą stopnie generalskie.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,21111281,macierewicz-jaruzelski-i-kiszczak-straca-stopnie-generalskie.html#Czolka3Img
Obserwuj wątek
    • dyziek_o Re: Rosyjski agent GRU... 13.12.16, 11:43
      I jaki wniosek z tych działań wynika ?!
      Głupich nie sieją, sami się rodzą..........!
      Ponadto jest to przykład, gdy da się małpie do reki brzytwę..........!
      Może by niebezpiecznie..........!
      Dyzio.
    • pluto37 Re: Rosyjski agent GRU... 13.12.16, 12:26
      Dyźku!!!
      TEEEEERAZ???????????????????

Przecież PiS już rządził i mógł ten BOHATERSKI CZYN przeprowadzić w latach 2005 -7.
      Mimo że obaj byli sukinsyny to jakoś kupą mi cuchnie mszczenie się na trupach.
      Tylko wtedy w rządzie KACZYŃSKIEGO i MACIEREWICZA był usłużny PRL-owski sędzia który skazywał na pierdel KOMOROWSKIEGO, a najbliższym fumflem KACZYŃSKIEGO był inny heros komuny Jasiński, który nadzorował SB i in> w jakimś Płońsku czy gdzieś tam.
      Nie słychać żeby uslużnym prokuratorom typu Piotrowicz też kasowano uprawnienia prokuratorskie i kastrowano emerytalne uprawnienia...itp

Czego by nie rzec jest to taki zwykły szuizm... ale czego innego można się spodziewać po PiSie i jego funkcjonariuszach..
      • dyziek_o Re: Rosyjski agent GRU... 13.12.16, 15:54
        By sprawa była jasna:
        Nie byli ci ludzie z mojej bajki.
        Jednak Jaruzelski szlak bojowy z Rosji do Berlina jako żołnierz polski przeszedł,
        życie w walce z wrogiem nadstawiał o czym taki śmieć jak Maciarewicz pojęcia nie ma bo i skąd.
        Więc łapy brudne od stopnia oficerskiego precz. Tym bardziej, że sprawa tyczy działań pod polityczne zamówienie paru oszołomów. Kiszczak to policjant i polityk. Było go osądzić jak żył i mógł się bronić. Mieli czas i mozliwości. Tylko trupojady odwagi nie mieli.
        Dziś, gdy nie mogą się bronić.............mam jedynie nadzieję, że ich też kiedyś historia osądzi.
        I sędziowie z innej opcji pochodzić będą.
        Pożywiom, uwidim.
    • pluto37 Re: Rosyjski agent GRU... 13.12.16, 20:49
      Dyźku!
      Dodaj, że SAM POLEGNIĘTY KACZYŃSKI Krzyż Sybiraka mu nadał.....:):):)

Trupizm z gnidyzmem pomieszany z PiSuaru zieje i tyle.
      • dyziek_o Re: Rosyjski agent GRU... 14.12.16, 09:13
        Wiem!
        Co z tego ?!
        Się Wojciecha wykopie i Krzyż Sybiraka też odbierze.........!
        Kto temu durniowi zabroni ?!
        Dyzio.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka