Dodaj do ulubionych

Profesjonalne podejście do pacjenta

06.07.17, 15:36
Dziewczyny, polećcie mi miejsce w które warto udać się z problemami intymnymi i gdzie nie będę się czuła jak ostatnia idiotka. Mój ginekolog się przeprowadził, a trafiłam raz na facetta który nawet nie zapytał tylko wprowadził mi studentów w przestrzeń gdzie jest fotel, a drugi raz na kobietę która mnie dosłownie poniżała. Ranking zamknął facet-lekarz drący się tak, że słychać go było na korytarzu co mówił w gabinecie i jeszcze miał osobliwe poczucie humoru. A ja mam poważne problemy medyczne, teraz jeszcze chyba jakiejś traumy po tych wizytach dostałam, bo nawet nie chce iść próbować nigdzie :?////
Obserwuj wątek
    • doda241 Re: Profesjonalne podejście do pacjenta 07.07.17, 08:43
      Polecam ginekologa Marek Korn .Profesjonalne podejście do pacjentki .
    • bidon99 Re: Profesjonalne podejście do pacjenta 09.07.17, 20:33
      jak masz jakieś problemy to chyba nie jest wszystko jedno do którego lekarza masz się zgłosić. podasz trochę więcej wskazówek? bo jeśli to coś estetycznego to zupełnie inne postepowanie niż przy ciąży itd itd
      • mal-ek Re: Profesjonalne podejście do pacjenta 12.07.17, 21:37
        konkretnie chodzi o to, że mam zmiany na szyjce macicy nadżerkę i chciałabym wreszcie coś z tym zrobić, a poza tym po ciąży mam problem z nietrzymaniem moczu i to jest już naprawdę uciążliwe, bo nie mogę wyjść na dłużej z domu bez planowania mapki ubikacji dostępnych publicznie. jeśli nie da się trafić do specjalisty który pomoże mi z obiema dolegliwościami, to może chociaż jednym problemem zajmie się rzetelnie?
        • bidon99 Re: Profesjonalne podejście do pacjenta 13.07.17, 16:14
          Na Twoim miejscu skoro jesteś z Częstochowy zwróciłabym się do kliniki Efecta. Tam pracuje zespół ludzi, gdzie z kim bym nie rozmawiała to są uprzejmi i tłumaczą co i jak wygląda. A poza tym po sprzęcie widać co to za miejsce - wszystko jest albo wygląda jak nowe, czyste i zadbane :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka