Dodaj do ulubionych

Egzaminy na prawko

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 09:06
czy ktoś ostatnio zdał egzamin na prawko? Napiszcie coś o egzaminatorach.
Obserwuj wątek
    • Gość: kaja Re: Egzaminy na prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 10:44
      Ja zdawałam u Manowskiego - jest super
    • Gość: bolo Re: Egzaminy na prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 10:49
      ja zdawałem u Marciniaka, nie polecam
      • redaktor.tzn Re: Egzaminy na prawko 07.11.04, 12:04
        Zdalem u Marciniaka :)
    • Gość: zuzka Re: Egzaminy na prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 12:11
      temat odgrzewany!gbur to nowak,marciniak spoko
      • Gość: michal Re: Egzaminy na prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 13:09
        CO za roznica ktory egzaminator nie patrz na to z takiej strony bo moze sie
        okazac ze ten ktor jest taki dobry i przymyka oko bedzie mial zly dzien i
        urombie wszystkich a ta "kosa" ulaskawi sie nad grupa . Lepiej nie miej
        strerotypow bo to przeszkadza idz na egzamin na luzie z podejsciem za
        pierwszym razme to pewnie nie zdam bo to tak dla przykladu lubia uwalic a i za
        drugim pewnie tez zeby zalpacic za kolejny takie nastawienie odstresowuje i w
        razie niepowodzenia czlowiek sie tak nie denerwoje ja tak poszedlem mialem
        nawet kase zeby wplacic na powtorke i co zdalem za pierwszym na 15 osob 3 zdaly
        i to te z takim podejsciem jak ja .
        Powodzienia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: ilka Re: Egzaminy na prawko IP: *.trustnet.pl 07.11.04, 18:27
      Ja miałam przyjemność zdawać u pana Marciniaka, zdałam i uważam że jest w
      porządku. Powodzenia!
      • Gość: Angela Re: Egzaminy na prawko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 19:11
        Zdawałam 29 września, to nic trudnego. Luz i uśmiech, to rozbraja nawet tego
        najgroźniejszego egzaminatora. Grunt to dobre samopoczucie. Powodzenia.
    • Gość: chuda Re: Egzaminy na prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 15:23
      Dzięki wszystkim za dobre słowo, egzamin jutro!!!
      • Gość: stach Re: Egzaminy na prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 19:12
        wyluzuj i tak dołaczysz do grona.....tych kótrzy zdali:)pozdrawiam czekam na
        informacje o egzaminie...
        • Gość: chuda Re: Egzaminy na prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 21:25
          Stach, dzięki, mam nadzieję że niedługo dołączę, odezwę się jutro, jeszcze raz
          wielkie dzięki.
        • Gość: chuda Re: Egzaminy na prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 18:00
          zadałam!!! nie było tak źle, pozdrawiam!!!
          • redaktor.tzn Re: Egzaminy na prawko 11.11.04, 23:57
            to teraz tylko odbior i brum brum ;))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka