Gość: chuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 09:06 czy ktoś ostatnio zdał egzamin na prawko? Napiszcie coś o egzaminatorach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaja Re: Egzaminy na prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 10:44 Ja zdawałam u Manowskiego - jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Egzaminy na prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 10:49 ja zdawałem u Marciniaka, nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzka Re: Egzaminy na prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 12:11 temat odgrzewany!gbur to nowak,marciniak spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Egzaminy na prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 13:09 CO za roznica ktory egzaminator nie patrz na to z takiej strony bo moze sie okazac ze ten ktor jest taki dobry i przymyka oko bedzie mial zly dzien i urombie wszystkich a ta "kosa" ulaskawi sie nad grupa . Lepiej nie miej strerotypow bo to przeszkadza idz na egzamin na luzie z podejsciem za pierwszym razme to pewnie nie zdam bo to tak dla przykladu lubia uwalic a i za drugim pewnie tez zeby zalpacic za kolejny takie nastawienie odstresowuje i w razie niepowodzenia czlowiek sie tak nie denerwoje ja tak poszedlem mialem nawet kase zeby wplacic na powtorke i co zdalem za pierwszym na 15 osob 3 zdaly i to te z takim podejsciem jak ja . Powodzienia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilka Re: Egzaminy na prawko IP: *.trustnet.pl 07.11.04, 18:27 Ja miałam przyjemność zdawać u pana Marciniaka, zdałam i uważam że jest w porządku. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: Egzaminy na prawko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 19:11 Zdawałam 29 września, to nic trudnego. Luz i uśmiech, to rozbraja nawet tego najgroźniejszego egzaminatora. Grunt to dobre samopoczucie. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chuda Re: Egzaminy na prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 15:23 Dzięki wszystkim za dobre słowo, egzamin jutro!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stach Re: Egzaminy na prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 19:12 wyluzuj i tak dołaczysz do grona.....tych kótrzy zdali:)pozdrawiam czekam na informacje o egzaminie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chuda Re: Egzaminy na prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 21:25 Stach, dzięki, mam nadzieję że niedługo dołączę, odezwę się jutro, jeszcze raz wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chuda Re: Egzaminy na prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 18:00 zadałam!!! nie było tak źle, pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
redaktor.tzn Re: Egzaminy na prawko 11.11.04, 23:57 to teraz tylko odbior i brum brum ;)) Odpowiedz Link Zgłoś