Dodaj do ulubionych

SZUKAM DOBREGO DERMATOLOGA!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 11:02
Od jakiegoś czsu mam problemy z cerą, nie jest to wprawdzie wielki dramat ale
przeszkadza i nie ładnie wygląda (mniej więcej jak wędrujące po całej buzi
liszaje!). Chciałaby iść do lekarza, który mi pomoże a nie tylko oglądnie z
za biurka z odległości pół merta i przepisze wit. C. Liczę na Was!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: SZUKAM DOBREGO DERMATOLOGA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 18:47
      Nikogo Ci nie poradze ,ale odradzam doktora Rozpądka (chyba tak sie pisze) z
      przychodni przy ul.Mireckiego. Poprostu fatalnie leczy .
      • Gość: vers Re: SZUKAM DOBREGO DERMATOLOGA!!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.04, 22:33
        pani Sitek z przychodni prywatnej na Waszyngtona- polecam!!!!!
        • Gość: trebunie tutki Re: SZUKAM DOBREGO DERMATOLOGA!!!! IP: *.server.ntli.net 08.12.04, 23:02
          Rospondka tego specjaliste to chyba cala czestochowa zna i podziwia.
          • Gość: zyzio Re: SZUKAM DOBREGO DERMATOLOGA!!!! IP: *.server.ntli.net 08.12.04, 23:05
            Ja osobiscie polecam pania o podwojnym nazwisku, jedno z nich to chyba
            Magdziarz. Przyjmuje w nowym budynku przy botanicznej (tam gdzie jest centrum
            dializ). Mialam spore problemy z tradzikiem i niezle mnie z tego wyprowadzila.
            Co prawda wiele z zabiegow jest kosztownych, ale za to skutecznych.
            • Gość: hania Re: SZUKAM DOBREGO DERMATOLOGA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 21:51
              Zgadzam się też polecam panią doktor, całkiem dobry fachowiec.
              • Gość: pszczola Re: SZUKAM DOBREGO DERMATOLOGA!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 12:25
                wielkie dzięki za pomoc! chyba spróbuję po kolei wszystkich propozycji!!
                pozdrowionka!
      • Gość: motylek Re: SZUKAM DOBREGO DERMATOLOGA!!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.04, 18:49
        a właśnie polecam doktora Rozpędka. Skuteczny z dużą rutyną!!!!!
        • Gość: Aga71 Re: SZUKAM DOBREGO DERMATOLOGA!!!! IP: 80.51.222.* 14.12.04, 10:25
          Polecam Panią Cecylię Przybylską, przychodnia Blamed w Blachowni.
    • Gość: clearasil Re: SZUKAM DOBREGO DERMATOLOGA!!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.04, 11:13
      napewno nie pytaj o dermatologa Wiktora Juszczenki..........
      • Gość: Kaśka Re: SZUKAM DOBREGO DERMATOLOGA!!!! IP: *.riph.silesianet.pl 14.12.04, 13:56
        przesadziłeś/łaś trochę ....
    • Gość: clearasil Re: SZUKAM DOBREGO DERMATOLOGA!!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.04, 14:07
      cześć Kasiu

dziękuję za słowa uzanania
    • Gość: ania Re: SZUKAM DOBREGO DERMATOLOGA!!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.04, 19:02
      choruję na łuszczycę. Szukam dermatologa!!!!!!!!
    • Gość: kita Re: SZUKAM DOBREGO DERMATOLOGA!!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.04, 19:04
      ja też kiedyś na to chorowałam. teraz mam spokój!
    • Gość: ania Re: SZUKAM DOBREGO DERMATOLOGA!!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.04, 19:06
      kto cię wyleczył??!!
      • Gość: kita Re: SZUKAM DOBREGO DERMATOLOGA!!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.04, 19:07
        Rozpendek!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: kkk Re: SZUKAM DOBREGO DERMATOLOGA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 22:38
          Nie da sie wyleczyć z łuszczycy, uzyskuje się tylko remisję na nieznany czas.
          Miałeś szczęście.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka